עבור לתוכן

למשוך ! למשוך !! {תמונה נוספת בעמוד 2}

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

תמונה טובה קובי, מהירות התריס נמוכה מאד יחסית לזה שהחזקת ביד, אולי העלאת הרגישות הייתה עוזרת ובכך צילום עם מהירות תריס גבוה יותר מעט.

תודה, הצליח אחרי סט של איזה 8 תמונות... ;D

העלאת הרגישות כמובן הייתה תורמת למעט יותר רעש וצבעים פחות נעימים (לדעתי).

עוד תמונה מהסט (מעט טובה פחות לדעתי הזוית מוצלחת פחות) :

post-2592-1113125003.jpg

• תגובות 34
  • צפיות 2.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

בקשר לחדות, לדעתי חדות נמצאית איפה שצריך אותה, על המיתרים הקידמיים...

אני מסכים. בהתחשב במגבלות של המצלמה, הפוקוס ועומק השדה הכי אפקטיביים שיכולת להשיג. עכשיו חידה: איך אפשר לקבל בתמונה מהסוג הזה חדות גדולה יותר ללא שימוש בצמצם סגור יותר וללא שימוש בעיבוד תמונה ממוחשב. את הרמז לתשובה אפשר למצוא בטקסט המודגש :hat:

פורסם
  • מחבר

לא אני לא מבין אותך, הייתי יכול להשיג פוקוס בשדה גדול יותר ולקבל חדות לעומק גדול יותר אבל זה ממש לא מה שרציתי לקבל...

פורסם

אני לא אומר שהיית צריך, אני שואל איך אפשר לעשות דבר כזה אם היית רוצה - ללא שימוש בצמצם סגור יותר וללא שימוש בעיבוד תמונה ממוחשב. אתה יודע, חידה לשם חידה.

פורסם
  • מחבר

אוקיי ;)... ברור שתמיד יש מצלמות ועדשות עדיפות יותר, אני בינתיים לא חושב שאני מצליח לדגדג לאולימפוס הזאת...

תראה את שבי ואת התמונות שהוא מוציא עם ה-S50 המזדקנת שלו...

פורסם

תיקון LEVELS קטן לדעתי כבר עוזר.

אני לא יודע עם מעניין את הצלם לקבל ביקורת או שכל דבר שיגידו לטו הוא יגיד שלזה הוא התכוון.

אבל בכל מקרה, אני חושב שהבעייה הכי בולטת בתמונה הזאת, היא חוסר מיקוד, ואנהי לא מדבר על פוקוס, התמונה"צועקת" ורועשת בעיניים. יותר מידי פרטים ןאין במה להתבונן. אין יוצא דופן...זה שטוח ולמרות העומק שדה.

[attachment deleted by admin - 90 dayss]

פורסם

8.3 מגה פיקסל ?!?!?!?!?!?!?! יש חיה כזאת ???

פורסם

תשמע בלי מסר זה סתם עוד תמונה באנלית,זה כמו שאני אצלם את הנייק מהנעליים שלי ואני אגיד שלא לכול תמונה צריך להיות מסר.

אגב לדעתי צריכה להיות חדות על כול המיתרים ולא רק על הקדמיים...

פורסם

יש גם מצלמות עם מעל 20 מ"ב. זה מפתיע אותך?

פורסם
  • מחבר

תיקון LEVELS  קטן לדעתי כבר עוזר.

אני לא יודע עם מעניין את הצלם לקבל ביקורת או שכל דבר שיגידו לטו הוא יגיד שלזה הוא התכוון.

אבל בכל מקרה, אני חושב שהבעייה הכי בולטת בתמונה הזאת, היא חוסר מיקוד, ואנהי לא מדבר על פוקוס, התמונה"צועקת" ורועשת בעיניים. יותר מידי פרטים ןאין במה להתבונן. אין יוצא דופן...זה שטוח ולמרות העומק שדה.

כן אבל התיקון שעשית הרס את התמונה, הופיע לך בלי שתשים לב קטע גדול ששרוף לגמרי למטה וחלקים שחורים בכל מיני מקומות...

לדעתי האישית המקורית טובה בהרבה, והמיקוד במקרה הזה כן נכון על המייתרים הקרובים, מיקוד על כל אורך המייתרים היה יוצר תמונה אבסטרקטית פחות ועם "מסר" פחות חזק (עניין המשיכה).

פורסם

הרשתי לעצמי לעשות כיוונים קטנים שהתמונה תהיה יותר רכה ופחות צועקת :hat:

[attachment deleted by admin - 90 dayss]

פורסם

אחלה תמונות

פורסם
  • מחבר

הרשתי לעצמי לעשות כיוונים קטנים שהתמונה תהיה יותר רכה ופחות צועקת  :hat:

היא עדיין מאד קונטרסטית וכהה...

פורסם

כן אבל התיקון שעשית הרס את התמונה, הופיע לך בלי שתשים לב קטע גדול ששרוף לגמרי למטה וחלקים שחורים בכל מיני מקומות...

לדעתי האישית המקורית טובה בהרבה, ו

היא עדיין מאד קונטרסטית וכהה...

תשמע KOM, אני לא יודע כמה רקע יש לך בצילום,

בכל מקרה כמה דברים שכדאי שתדע-:

שרוף זה לא מילה מגונה, לפעמים חלקים שרופים יש להם מקום

דבר שני, רצוי שבכל תמונה יהיה ייצוג של לבן מוחלט ושחור מוחלט כדי ליצור עניין

אני מציע שתביט שוב בתמונה המקורית שאותה אתה מעדיף ותראה כמה היא חיוורת.

פורסם
  • מחבר

לא אשקר לך, אין לי רקע רב בצילום...

צילום זה הרבה טעם אישי והבעה ישית, הצבעים הקונטרסטים שהוצגו בתיקונים כאן לא נאמנים למקור לא משרתים לדעתי כלום. בקשר לחלק השרוף אני מקווה שאתה מסכים איתי כי כאן הוא לא תורם כלום.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים