פורסם 2005 באפריל 1020 שנים מחבר Olympus C8080WZרשמתי... 8.3Mp... צולם ללא חצובה. מידע נוסף ניתן לקבל מה-EXIF...
פורסם 2005 באפריל 1020 שנים עומק שדה מצויין , אבל למרות הניסיון , השם לא מתאים כל כך לתמונה...בכל מקרה , איך לעזאזל אני רואה את הEXIT??
פורסם 2005 באפריל 1020 שנים מחבר עומק שדה מצויין , אבל למרות הניסיון , השם לא מתאים כל כך לתמונה...בכל מקרה , איך לעזאזל אני רואה את הEXIT??בקשר לשם זה אישי ולא קשור לתמונה עצמה...בקשר ל-EXIF, שמור את התמונה במחשב ובמאפיינים המתקדמים של התמונה תראה פירוט של כל המידע עליה.
פורסם 2005 באפריל 1020 שנים לא מצאתי עניין בתמונה,וגם חסרה חדות מסויימת.אולי תסביר את המסר שניסתה להעביר בתמונה?
פורסם 2005 באפריל 1020 שנים אין אני פשוט לא מצליח לראות את הEXIF , יענו , אני שומר למחשב ואז פשוט לוחץ לחצן ימני וPROPERTIES נכון? , אבל אני לא רואה שם שומדבר על המצלמה...
פורסם 2005 באפריל 1020 שנים מחבר אין אני פשוט לא מצליח לראות את הEXIF , יענו , אני שומר למחשב ואז פשוט לוחץ לחצן ימני וPROPERTIES נכון? , אבל אני לא רואה שם שומדבר על המצלמה...כנס ל-Summery ואז במתקדם...לא מצאתי עניין בתמונה,וגם חסרה חדות מסויימת.אולי תסביר את המסר שניסתה להעביר בתמונה?מסר ? איזה מסר אתה חושב שצריך לעבור כאן ? זאת תמונת מאקרו של פנים הפסנתר על גבול האבסטרקט. לא בכל תמונה חייב להיות מסר כמסר, יכול להיות סתם משהו מיוחד שמוציא את החומר המצולם מההקשר.בקשר לחדות, לדעתי חדות נמצאית איפה שצריך אותה, על המיתרים הקידמיים...
פורסם 2005 באפריל 1020 שנים אין אני פשוט לא מצליח לראות את הEXIF , יענו , אני שומר למחשב ואז פשוט לוחץ לחצן ימני וPROPERTIES נכון? , אבל אני לא רואה שם שומדבר על המצלמה...http://ak.no-ip.com/EXIF/index_en.htm
פורסם 2005 באפריל 1020 שנים תודה על העזרה עם הEXI?Fעכשיו שאני מסתכל על התמונה עוד פעם , אולי סגירת צמצם הייתה עוזרת כאן... , הייתי מנסה...
פורסם 2005 באפריל 1020 שנים מחבר אבל אז הייתי מקבל הרבה מהרקע בפוקוס, לא משהו שרציתי להתמקד עליו.מה גם שתתחשב בזה שהצילום נעשה ללא חצובה ובאור חלש יחסית ללא פלאש (שים לב לזמן החשיפה)
פורסם 2005 באפריל 1020 שנים בלי קשר אני אומר , לסגור צמצם על מנת לקבל את החדות במקומות שבמונה הנוחכית אין בהם , זה יכול לצאת מעניין...
פורסם 2005 באפריל 1020 שנים http://ak.no-ip.com/EXIF/index_en.htm בדיוק באתי להמליץ על זה, אחלה דבר תמונה טובה קובי, מהירות התריס נמוכה מאד יחסית לזה שהחזקת ביד, אולי העלאת הרגישות הייתה עוזרת ובכך צילום עם מהירות תריס גבוה יותר מעט.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.