עבור לתוכן

הבדלים בין שתי דגמי אוזניות של סנהייזר- והתאמתן לMP3

Featured Replies

פורסם

תכננתי לקנות נגן MP3 iAudio M3 כבר הרבה זמן, ועכשיו כשיש את התקציב, הייתי רוצה לדעת עוד כמה דברים.

בעקבות הביקורת על הנגן M3L באתר, שאמור להיות זהה פרט ל35 שעות, ראיתי את האוזניות MX500. ביררתי עליהן קצת, והתברר שהן עולות סה"כ 15 דולר. (אני קונה מחו"ל). אך, בחנות שממנה אני קונה את הנגן (newegg) אין אותן, יש רק את MX450. הייתי רוצה לדעת קודם כל, אם מבחינת התנגדות אוהם או משהו כזה, הנגן מתאים לMX500\MX450. בנוסף, האם בכלל כדאי לי להשקיע מעבר לאוזניות שמגיעות עם הנגן? בכל זאת מדובר בסה"כ 80 שקל תוספת, כשאני כבר מוציא 1200 על הנגן. והאם שווה לי להזמין את הMX500 מחנות אחרת, או שאני לא אשים לב להבדל בינהן?

אקדים תודה, pMor

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר

אני שונא להקפיץ, אך הת'ראד כבר הגיע לעמוד 5...

בכל מקרה, השאלה השתנתה, וכעת היא כזו: כבר קניתי, נגןzen micro 5GB, אך אני עדיין צריך אוזניות..

עם זאת, קיבלתי את הרושם שהאוזניות MX500 יותר טובות מאוזניות הסטוק- אך לא הרבה מעבר לזה.

במידה וזה אכן כך, מישהו יכול להמליץ לי על אוזניות כאלה (שנכנסות לאוזן) במחיר של 150 שקל מקסימום מהארץ?

תודה רבה, pMor

פורסם

קשה להמליץ לך בתקציב כזה על אוזניות ...

אבל עם כבר אז באמת ה MX 500 של SENNHEISER הן סבירות.

אני אישית הייתי הולך על אוזניות "פתוחות" כמו ה 100 שלהם או ה KOSS PRO , אבל אז תאלץ להכפיל את התקציב שלך (ה KOSS באות עם אחריות לכול החיים).

בתקציב הזה , באמת שאל תצפה לגדולות , אבל זה בטח היה יותר טוב ממה שקיבלת עם הנגן.

דרור.

פורסם
  • מחבר

אוקיי, תודה על התגובה..

אין לי בעיה לשחרר עוד כסף לאוזניות נורמליות, אם באמת צריך.. השאלה היא כמה הן יעלו.

ואני מעדיף כאלה שנכנסות לתוך האוזן.. שוב תודה

pMor

פורסם

MX 550

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים