עבור לתוכן

מפרט ב6.2K הוזמן ואוטוטו מוכן - בעיה דחופה!

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

אוקיי יש בעיה קטנה ואני מבקש שתגיבו בהקדם כי המחשב צריך להיות מוכן לאיסוף היום בשעה 16:00.

המחשב כאמור הוזמן עם מארז Compucase 6A19 שחור ויפה, אך את הספק ART300W המצורף הוא החליף ב520W ג'נרי.

הוא טוען ש:

אין לו 24 פינים כמו שהלוח דורש

אין לו "וולטאג'" :kopfpatsch: מספיק בשביל המכלול

אין לו מספיק איוורור

אני מפחד שהוא ייתעקש על הספק הנוכחי (או משהו ממש יקר) ויסרה יאשר את האחריות למחשב עם הספק 300 ART.

כמו כן אני לא בטוח שהוא בכלל זיכה אותי על הספק שממילא מצורף למארז.

ודבר שני, הצורב NEC שהותקן על המחשב הינו בצבע לבן :pissed: וזה ממש לא מתקבל על הדעת מבחינתי.

שאלתי אם יש לו משהו אחר בצבע שחור (לבינתיים עד שאני אקנה צורב בנפרד) והוא אמר שאין.

מה עלי לעשות?! האם צפויה לי בעיה כעת לאחר שהוא כבר התקין (על דעת עצמו) את הצורב הלבן? אני מוכן לשלם יותר ולקנות את זה בנפרד.

• תגובות 35
  • צפיות 3.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

א. הוא לא יכול להסיר אחריות

ב. לא חייב 24 פין כי יש תאימות אחורה, פשוט משאירים 4 חיבורים (שבד"כ גם יש עליהם מדבקה שצריך להסיר) בלי חיבור

ג. ה Hec 300W AR-T יותר חזק מה 520W הג'נרי

ד. יש לו מספיק וולטאג' (ד"א זאת טעות בסיסית כי וולטאג' זה אותו דבר בכל הספקים חוץ מאלה שבאים עם שני פסים של 12V)

אולי הוא התכוון וואטאג' מה שיש ל 300AR-T יותר מה 520W הג'נרי המסריח שלו

ה. יש מספיק איוורור, ואני מתערב שלג'נרי יש פחות איוורור מאשר ל 300AR-T

ו. שלא יזכה אותך על הספק אלא שיחבר אותו ולא את הג'נרי המסריח שלו

ז. אתה יכול להגיד לו שיוריד את הצורב DVD ושאתה לא משלם עליו כי הוא התקין אותו על דעת עצמו

ולקנות את הצורב DVD בכל חנות אחרת, למשל זיגזג, לוג'יק, נעה, פנדה אני חושב שגם KSP אבל לא בטוח צריך לשאול אותם

פורסם

זו פשוט חוצפה מה שהוא עושה - דרוש את מה שביקשת ואל תשלם שקל יותר על הספק או על הצורב בצבע שחור.

פורסם

א. הוא לא יכול להסיר אחריות

ב. לא חייב 24 פין כי יש תאימות אחורה, פשוט משאירים 4 חיבורים (שבד"כ גם יש עליהם מדבקה שצריך להסיר) בלי חיבור

ג. ה Hec 300W AR-T יותר חזק מה 520W הג'נרי

ד. יש לו מספיק וולטאג' (ד"א זאת טעות בסיסית כי וולטאג' זה אותו דבר בכל הספקים חוץ מאלה שבאים עם שני פסים של 12V)

אולי הוא התכוון וואטאג' מה שיש ל 300AR-T יותר מה 520W הג'נרי המסריח שלו

ה. יש מספיק איוורור, ואני מתערב שלג'נרי יש פחות איוורור מאשר ל 300AR-T

ו. שלא יזכה אותך על הספק אלא שיחבר אותו ולא את הג'נרי המסריח שלו

ז. אתה יכול להגיד לו שיוריד את הצורב DVD ושאתה לא משלם עליו כי הוא התקין אותו על דעת עצמו

ולקנות את הצורב DVD בכל חנות אחרת, למשל זיגזג, לוג'יק, נעה, פנדה אני חושב שגם KSP אבל לא בטוח צריך לשאול אותם

,

הייתי משלם לו בוקס ו90 אגורות.

פורסם

^^ מה שאמרתי רק במילים אחרות

פורסם

חוצפה.

כל כך מתאים לחנויות שכונתיות כאלה לספק תירוצים מגוכחים כאלה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים