עבור לתוכן

מפרט ב6.2K הוזמן ואוטוטו מוכן - בעיה דחופה!

Featured Replies

פורסם

הספק נשאר אותו ספק בשתי ההצעות (ראשונה + לאחר שינוי מארז):

"Professional ATX 520watt + 2fans *24pin*+ Sata"

אולי professional = משהו טוב? או שאני נאיבי בטירוף... בכלאופן זה גם ככה יקר...

התשובה בגוף השאלה...

והנה עוד אופציה:

INTEL P-4 LGA775 3.00GHZ 530 800MHZ 1MB

Gigabyte GA-8I915P Duo Intel 915P LGA

PQI DDR 512MB 400MHZ x2

WD 80/7200 SATA 8MB

WD 160/7200 SATA 8MB

LEADTEK Quadro4 900 XGL

NEC ND-3520A Dual Layer DVD±R/W/DL 16X

כונן דיסקטים 1.44

ANTEC SX1040B II 400W PSU

סה"ך 6188 שח.. יש בלוח הזה אפשרות לרייד של שני הדיסקים SATA שיש לך פה שיתן לך בוסט לביצועים.. והמארז מגיע עם ספק 400 ואט איכותי של אנטק

• תגובות 35
  • צפיות 3.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

MCFLY ,הוא צריך לקבל גם זיכוי על הספק של HEC?

פורסם

מי קונה קוואדרו לעריכת וידאו ?!?!!? זה לתוכנות CAD ומודלינג בתוכנת 3D מתקדמות (MAYA , 3D STUDIO MAX , SOLID WORKS )

תבטל דחוף

עדיף 2 ג'יגה ראם

והארדיסק הרבה יותר גדול

ספק יותר נורמלי

וכרטיס עריכה !!

וראיתי שאתה גם הולך להשתמש ב VST's אז תשיג גם כרטיס קול עם יכולות ASIO

(ASIO2 עדיף יותר ..

פורסם

לפותח הת'רד, אני קניתי מחשב לפני חצי שנה ככה, פנטיום 4 3000 512K,

ג'יגה זיכרון של A-DATA, לוח אם  ABIT IC7-G, הרד דיסק של WD 160GB SATA, וכרטיס מסך: MSI RADEON 9800 PRO, הכרטיס עצמו טוב למחשקים וכאלה (למרות שאני לא משחק כמעט) והוא לא מיועד לעריכת וידאו וכאלה, ואני עובד עם AVID XPRESS PRO 4.6 והכל עובד לי סבבה, שום תקיעות שום עניינים, אז אם עוד לא מאוחר אני מציע לך לחסוך בעניין של הכרטיס מסך ולהשקיע במשהו יותר חשוב כמו עוד זיכרון או משהו כזה (לא שג'יגה זה קצת, אבל עדיין).בהצלחה

פורסם

MCFLY ,הוא צריך לקבל גם זיכוי על הספק של HEC?

אני אערוך.

פורסם
  • מחבר

לצערי החנות בה תתבצע הרכישה אינה בגדר אופציה ולכן העניין הוא "איך פחות דופקים אותי" מאשר איזה חומרה יותר טובה.

אם אפשר להסתדר עם הספק שלהם עד שיהיה לי תקציב לספק איכותי יותר - אני מעדיף לחכות.

אם לדעתכם זהו טריק שפל שמיועד להחזיר אותי לשם עם מחשב מקולקל שידרוש תיקון, אז אולי אפשר להחליף את הספק.

רק חשוב לי לדעת מה יכול לקרות למחשב מהספק הנוכחי, והאם לדעתכם אלו דברים המכוסים באחריות של החנות.

בסה"כ הם ידעו שהמפרט שביקשתי מחייב ספק רציני יותר מ-300W שהם שמו במקור.

פורסם

אמרתי את זה בערך 20 פעם בפורום פה

אבל ספקים ג'נריים (כאלה לא מוכרים) יכולים בגלל קפיצת מתח קטנה לשרוף לך את כל המחשב עם המידע שעליו

יש גם כאלה שיהרגו את עצמם לבד אבל הם נדירים ביותר

סופת ברקים קטנה יכולה לגמור לך על המחשב והמידע שעליו (לך המידע קצת יותר חשוב מאשר ילד שיש לו על המחשב דום 3)

עם ספק נורמלי מה שיכול לקרות באותה סופת ברקים זה שהספק עצמו ימות ולא יהרוס לך את המחשב

ספק ג'נרי גם יכול לתת לך פתאום יותר / פחות מתח ממה שאמור להיות ולהרוס רכיבים כאלה ואחרים

בספק לא ג'נרי אין לך בעיות כאלה

מקסימום שתצטרך זה לקנות ספק חדש (מקסימום 350 שקל לעומת 6200 למחשב חדש)

פורסם

איך אתה הולך לערוך וידאו ללא כרטיס עריכה ?

פורסם
  • מחבר

בסופות ברקים ובעיות ברשת החשמל אני מתכנן לטפל בUPS.

איך אתה הולך לערוך וידאו ללא כרטיס עריכה ?

אם אתה מתכוון לדגימת וידאו \ אודיו אנלוגי, אני מתפשר בינתים על הDV כ"נקודת המרה" לFireWire.

כרטיס עריכה זה באמת דבר חשוב ולכן אני אחסוך כדי לקנות את החומרה האורגינלית של AVID, ה-"Mojo"...

כל שאר הכרטיסים לא ממש רלוונטיים.

פורסם

אז טיבלת בבעיית הסופות ברקים

מה עם מתח לא יציב? בזה אתה לא יכול לטפל עם אמצעים חיצוניים

פורסם
  • מחבר

מחר בבוקר אני אשאל אותם אם אפשר להחליף את הספק ואת ההפרש לשלם במזומן. הכרטיס כבר גוהץ - וגורלינו, נחרץ... :)

מקסימום נראה איך זה זורם (אם יש איזה תוכנה ספציפית שבודקת את הנושא אני שאמח לדעת) חוצמזה ללוח-אם גם יש איזה תכנה..

הבעיה היא שלי אין שום נסיון כוזב עם ספקים, במחשב הנוכחי - ספק בן 9 שנים עובד כמו חמור ומעולם לא עשה בעיות,

למרות שבדירה שלי יש קצת בעיות עם החשמל - למשל נגני דיסקים לא עובדים טוב ברוב השקעים (מאותה פאזה) בבית.

אני מקווה שע"י כניסת חשמל יציבה ונטולת נחשולים (UPS שממילא חייבים) תתקבל תוצאה משביעה מהספק הזול שתקעו לי.

פורסם

ספק שמתאים למחשב בן 9 שנים שצורך 150W בלחץ

לא יתאים למערכת חדשה שתצרוך מעל 400W

ואפשר לבדוק מתחים, אני ממליץ לך להשתמש בתוכנה של הלוח אם

פורסם

כבר עדיף לך לנסות לעבוד עם הספק של HEC. לפחות שם אתה יודע במאה אחוז שהוא ייתן לך 300W ואפילו יותר [בעומס]. עם ספק ג'נרי אתה לא יודע מה ההספק האמיתי שלו [ואני יכול לשים כסף שזה בטוח לא 520W] אלא אם כן תחבר אליו מולטימטר ותבדוק. עצתי אליך, תבקש לחזור ל-HEC או שישדרגו אותך למשהו איכותי יותר תמורת תוספת כספית כלשהיא.

פורסם

מי קונה קוואדרו לעריכת וידאו ?!?!!? זה לתוכנות CAD ומודלינג בתוכנת 3D מתקדמות (MAYA , 3D STUDIO MAX , SOLID WORKS )

תבטל דחוף

עדיף 2 ג'יגה ראם

והארדיסק הרבה יותר גדול

ספק יותר נורמלי

וכרטיס עריכה !!

נכון מאוד!

תומריקו, אני עורך וידאו הרבה זמן. ואני לא ממש מבין את הדרישה של AVID לכרטיס QUADRO.

בכל מקרה בתקציב כמו שלך, כדי לבנות מערכת מאוזנת ויותר חזקה, כדאי לך לרדת מכרטיס מסך כזה ולהסתפק בהרבה יותר צנוע.

בכלל, אם לא היית צריך להריץ FLIGHT SIMLATOR, הייתי אומר לך שתקנה כרטיס ב300 ש"ח.

אכן, רצוי לך להשקיע את מה שנותר בכרטיס עריכה REAL TIME וביותר זכרון. ג'יגה גם יספיק בשלב הזה.

כמו כן תחשוב בכיוון של הרד דיסק 200 במקום ה160. תמיד צריך מקום וכמה שיותר וזה שווה את הפרש המחירים.

פורסם
  • מחבר
עדיף 2 ג'יגה ראם הארדיסק הרבה יותר גדול ספק יותר נורמלי וכרטיס עריכה !!

הארדיסק באמת לא הכי אבל זה היה עוד 200 ש"ח מעל הלימיט. 2 ג'יגה DDR2 זה יקר. הרבה יותר יקר מ 2x512MB.

אם לא היית צריך להריץ FLIGHT SIMLATOR, הייתי אומר לך שתקנה כרטיס ב300 ש"ח

אבל אני כן מעוניין להריץ FS2004, בלי תקיעות ובאיכות גרפית טובה (אני מקווה). חוץ מזה ועוד סימולטור אני לא משחק.

חוצמזה, אני גם מעוניין לעבוד ב3DSMAX - דבר שהיה מאד בעייתי עם הכרטיס VOODOO3 המיושן והמעפן במחשב הנוכחי.

כרטיס עריכה זה באמת דבר חשוב ולכן אני אחסוך כדי לקנות את החומרה האורגינלית של AVID, ה-"Mojo"...

כל שאר הכרטיסים לא ממש רלוונטיים.

אלא אם כן אתה מכיר  כרטיס אחר לעבודה REAL TIME בזול יותר?

בכל מקרה, כרגע אני מקווה שה INTEL 530 3GB יספיק לרינדורים של AVID, ולדגום כאמור, בעזרת מצלמת DV.

נשמע בעייתי?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים