עבור לתוכן

מפרט ב6.2K הוזמן ואוטוטו מוכן - בעיה דחופה!

Featured Replies

פורסם

היי, לצערי גיליתי את הפורום המגניב הזה באיחור - המחשב הוזמן ביום ה' והחנות אמורה להרכיב אותו עד אצמע השבוע...

המחשב נועד ל-3 מטרות עיקריות:

1. עריכת וידאו בAVID XPRESS PRO

2. עיבוד והפקת מוזיקה תוך שימוש נרחב ב-VST וכד'

3. Flight Simulator 2004

זהו המפרט...

מארז: HEC CI 6A19 Black

ספק: (Professional ATX 520w + 2 Fans, + SATA (Generic

לוח: (Asus P5AD2-E Deluxe (chipset 925

מעבד: Intel Pentuim4 530 - LGA775, 3.0 Ghz, 800Mhz

זכרון: Kingston dual 2x512MB 533MHZ DDR2

דיסק: Hitachi - SATA 80GB 7,200RPM / 8MB

דיסק: Hitachi - SATA 160GB 7,200RPM / 8MB

כרטיס מסך: PNY Nvidia Quadro FX 540 128MB PCI Express

כונן: 1.4 Floppy

צורב: Nec - Dual Layer DVD x16

מקלדת ועכבר: GPT/Quantum/etc

-6,200 שקל-

אנא מסרו תגובתכם בהקדם האפשרי - אולי עוד אפשר לשנות דברים (אם צריך)

• תגובות 35
  • צפיות 3.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

איפה אתה חי אחי....

הספק המחובן הזה לא יחזיק רבע מהמעכרת הזאת בלי לקרוס.

אין בררה אלא לקנות ספק חדש.

ואתה לא חושב שהכרטיס מסך קצת יקר/מקצועי מדי?

עם אתה נעול על כרטיס לעבודה סרברים תמיד יש את הFIREGL שהוא נחשב לאופציה יותר זולה (מבית ATI).

פורסם

מארז: HEC Compucase CI-6A19 בא עם ספק כוח מספיק כדי להחזיק את המערכת הזאת...

פורסם

מארז: HEC Compucase CI-6A19 בא עם ספק כוח מספיק כדי להחזיק את המערכת הזאת...

תגיד לי, אתה קראת את המפרט כולו או שסתם קפצת עם המשפט הזה? - נכון, ב-99% אחוז מהמקרים המארז מגיע יחד עם ספק כוח 300W של חברת הבת שלהם שהוא ספק כוח טוב ואמין למערכת ממוצעת. אבל כאן, משום מה נותנים לבחור את המארז עם ספק "חזק" יותר של 520W.

תומריקו, האם יתכן שביקשת ספק חזק יותר למערכת והחנות דחפה לך ספק Generic באמתלה שהוא כמעט פי 2 חזק יותר? - אם כן, חבל שהם לא סיפרו לך שבדר"כ ספקים ג'נריים עלומי שם קורסים בקלות תחת עומס כך שספק כזה יכול בקושי להגיע ל-350W [ואני בספק רב]. נונלץ שתשקיע עוד כמה עשרות [או מאות] שקלים ותלך על ספק 400W+ של חברה אמינה ומוכרת כמו Antec/Enermax.

פורסם

americium,

1)לא נותנים לו ספק כוח 520W עם המארז, אלא הוא הזמין בנפרד

2)הספק שהוא הזמין לא טוב לדעתי, אז הצעתי לו אחר

3)יכול להיות שהספק שהצעתי לו לא יספיק לו (למרות שאני חושב שזה מספיק) ואז הוא באמת צריך ללכת על ספק ANTEC יותר חזק ואיכותי ... אבל גם יותר יקר

פורסם

אז אם כך אני מציע לו להתרחק מהחנות הזו כמו מאש! - חנות אשר מוכרת לך מארז של Compucase ללא ספק HEC איכותי שמגיע תמיד עם המארזים שלהם ובמקום זה דוחפת לו ספק כוח ג'נרי עלום שם עם חומרה כל-כך יקרה היא חנות שלא מגיע שהוא ירכוש אצלה את המחשב הזה. ממש חוצפה מצידם.

עכשיו, הספק שהצעת לו הוא 300W בלבד, דבר כזה לא אמור להחזיק מערכת כבדה כמו שלו. לדעתי רצוי שהוא ירכוש ספק כוח של 400W+ וכמובן של חברה אמינה ומוכרת [המלצות אפשר לקבל בפורום ציוד היקפי בדיון על ספקי כוח].

פורסם

המפרט פשוט חרא.

אני הייתי מבטל את ההזמנה מייד.

פורסם

באמת מפרט זוועתי.

2 כוננים קשיחים ,אחד של 160 ואחד של 80...למה? :kopfpatsch:

פשוט לוקחים אחד של 200....

מארז של COMPUCASE ללא הספק הרשמי של החברה....לך תידע מאיפה זה הגיע...

בקיצור עזוב את המפרט ,ותברח מהחנות הזאת!

פורסם

זה שהחנות גרועה זה לא אומר שהמפרט גרוע...

באמת צריך לקחת דיסק קשיח אחד של 200 ולא 2 ולהחליף מארז לאחד של ANTEC עם ספק כוח 400W אבל בעקרון המפרט שהוא בחר מתאים לצרכים שלו (עריכת וידאו)

פורסם

ישנן דרך אגב לא מעט חנויות המוכרות את המארז של Compucase מדגם 6A19 גם ללא ספק כח.

פורסם

תבטל את ההזמנה.

פורסם

אני לא מאמין שה-300AR-T של HEC היה מספיק בשביל כזו חומרה. לוחות דלוקס של ASUS + כרטיס Quadro + צורב DVD ושני כוננים קשיחים, זה כבר נכנס לגבול היותר מדי.

הוא קיבל ספק ג'נרי 520W.. אז ברור לנו שזה כנראה לא 520W אמיתי, אבל גם לא בטוח שזה כזה נורא. חנות שמוכרת כזה ציוד יודעת בד"כ שחייבים ספק חזק כדי להחזיק כזאת חומרה.

חשוב שיהיה ספק איכותי, השאלה מה הם באמת נותנים לו.

באשר לכרטיס QUADRO, זו דרישה של AVID, התוכנה בה הוא מתכוון להשתמש בעריכה.

באשר לשני כוננים קשיחים, כך נהוג בעולם של עריכת הווידיאו, 80GB לתוכנות ומערכת ההפעלה, ועוד דיסק נוסף בשביל הווידיאו.

המפרט בסופו של דבר לא כזה רע.. אבל מצד שני הוא גם יקר סתם.. היית בטח יכול לקחת לוח 925 יותר זול מאסוס.. וזכרונות יותר זולים מקינגסטון..

פורסם
  • מחבר

biodome ניסוח מדוייק ביותר  :yelclap:

חייבים 2 דיסקים - אחד לתוכנה ואחד למדיה (קטעי הוידאו עצמם)

Avid מצדם, ממליצים על: NVIDIA Quadro®4 980 XGL  או NVIDIA QuadroFX 1100

ה FX1100 היה מתוכנן במקור, אבל בסוף החלטתי להתפשר על FX540 שיושב על PCI EXPRESS

למען האמת אין לי הרבה הבנה בתחום כרטיסי המסך, קראתי המון באינטרנט בעניין סט-אפים לעריכה והמלצות.

מכיוון שמעולם לא הייתי "עמוק" בתחום הסט-אפים, הנחתי שלוח מתקדם של ASUS מבוסס צ'יפסט מודרני יהיה טוב.

בנוסף מספר פיצ'רים לא קטן עושה את הלוח הזה לפתרון ביניים בתחום ממשק Firewire, WLAN ו 24bit audio.

זכרונות של קינגסטון לא היו הרבה יותר יקרים מזכרון ג'נרי, במיוחד שמדובר בזכרונות DDR2 שהלוח מחייב לצערינו ;-)

המארז של HEC זה הדבר הכי נורמאלי שמצאתי במחיר של 400-450 שקל.

לגבי הספק, אני לא יודע מה הם החליטו לעשות כי המפרט היה מוכן מראש כביקשתי שיחליפו את המארז המעפן שלהם.

הוא (החנות) דאג במיוחד להביא את המארז הספציפי הזה דרך אחד הספקים או חנויות שכנות. הם לא מוכרים אותו בד"כ.

סביר שהמארז יגיע רק עם מאוורר אחד מתוך שניים (ככה הוא מגיע) אבל זה כבר PENUTES...

הספק נשאר אותו ספק בשתי ההצעות (ראשונה + לאחר שינוי מארז):

"Professional ATX 520watt + 2fans *24pin*+ Sata"

אולי professional = משהו טוב? או שאני נאיבי בטירוף... בכלאופן זה גם ככה יקר...

השאלה הנשאלת היא כזו:

בהנחה שהכל נרכש מאותה חנות, סביר שתהיה גם אחריות (ביררתי ויש) על המכלול כולו. רק צריך לוודא שהם לא מחייבים התקנת XP...

האם במקרה של כשל בספק, צפוי נזק לשאר המכלול? דיסקים, מעבד, כרטיס, לוח וכו'?

אם כן אני זכאי לאחריות על כל החומרה מכיוון שהם אלה שהרכיבו את המחשב וזכותם היתה לבקש התקנת ספק איכותי יותר.

אגב הם אכן ביקשו לשדרג את הספק הקודם לדגם הנוכחי אחרי שביקשתי את הלוח הנ"ל.

פורסם

תומר, צר לי לאכזב אותך אבל אם בהתחלה חשבתי שהם עבדו עליך אז מסתבר עכשיו שהם פשוט חבורה של חובבנים:

אגב הם אכן ביקשו לשדרג את הספק הקודם לדגם הנוכחי אחרי שביקשתי את הלוח הנ"ל.

אם הם לא מבינים שהספק של HEC המקורי [300W] הוא למעשה יותר טוב מבחינת אמינות והספק מאשר ספק ג'נרי 520W של חברה עלומת שם אז סלח לי אבל לא מגיע להם שתרכוש אצלם מערכת מחשב יקרה כל-כך. רק שתבין, הספק המקורי שמגיע עם המארז הזה נבדק ונמצא שמסוגל לעבוד בעומס מקסימלי של עד 350W, דבר שאני די בטוח שהספק 520W לא מסוגל לספק אפילו בעבודה רגילה שאינה תחת עומס. אם אתה כל-כך להוט לרכוש דווקא אצלם אתה חייב לרכוש ספק 400W+ של חברה אמינה [כבר כתבתי את זה כמה פעמים ואפילו ציינתי שמות בעמוד הקודם].

פורסם

במחיר דומה אתה יכול להשיג:

קוד שם מוצר מחיר כמות סה''כ

0 338 Compucase-HEC Midi Tower CI-6A19 W Front USB 300W 329.00 ¤ 1 329 ¤

1 6203 LG DVD-R/RW+-R/RW GSA4163B 16x8x24x16x32 349.00 ¤ 1 349 ¤

2 4885 Intel Pentium IV 3.0GHz Prescott 800MHz Soccet 775 BOX CPU 1049.00 ¤ 1 1049 ¤

3 3846 Maxtor 160GB 7200rpm 8MB Buffer Serial ATA HDD 589.00 ¤ 1 589 ¤

4 2120 Maxtor 80GB 7200rpm 8MB Buffer Serial ATA HDD 379.00 ¤ 1 379 ¤

5 5470 ABIT AG8-V Intel 915 LGA775 Motherboard 699.00 ¤ 1 699 ¤

6 4328 A-Data 512 MB DDR 3200 Memory 389.00 ¤ 2 778 ¤

7 5499 Enermax 420W EG425P-VE FMA 20/24Pin Power Supply 429.00 ¤ 1 429 ¤

8 1441 Leadtek Quadro4 900XGL 128MB DDR Professional Video Card 1899.00 ¤ 1 1899 ¤

6500 ¤

אחרי הזיכוי על הספק שבא עם המארז, ותשלום במזומן זה יוצא עוד פחות.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים