עבור לתוכן

קניתי 4 מסכי LCD,עשיתי את פרוייקט הפיצול תמונה,אך כל העסק לא עובד.מבקש עזרה דחוף

Featured Replies

פורסם

כזכור לכם, שאלתי פה שאלה לגבי פרוייקט שלי-

לטמון 4 מסכי LCD בתוך קיר גבס, כולם יהיו מחוברים למפצל VGA אחד, וכולם יתנו את אותה תמונה בכולם, דרך DVD שיש לו יציאת VGA.

לי יש מסך LCD של VIEW SONIC דגם VP171 ושחיברתי אליו את ה DVD דרך ה VGA זה עבד חלק וראיתי סרט כמו בכל טלויזית LCD/פלזמה.

אני לא מעוניין להוציא תמונה מחשב,אלא מ DVD בלבד, כי מה שיש לי להראות זה בעצם דיסק ואני לא רוצה בכלל להכניס מחשב מאחורי הקיר.

קניתי 4 מסכים של LG כאלה :

http://66.241.251.119/product.asp?pID=88&cID=6&c=93140

מה גם שהשגתי אותם במחיר כל כך מצחיק...

אבל בעיה- במסכים האלה אני לא רואה תמונה!

פשוט המסך כותב לי הודעה "no signal,out of range". לפי מיטב ידיעתי זה משהו שקשור ברזולוציות, כאילו הוא אומר שהרזולוציה שבה הוא עובד שונה מהרזולוציה שה DVD מוציא ב VGA אז הוא לא מראה בכלל תמונה (ככה גם כתוב בדף ההסברים שלו).

מה גם שכתוב "Input Signal -Video Signal : RGB Analog " (באתר וגם בספר).

במסך ה VIEW SONIC שלי אני רואה תמונה מעולה !

מה עושים?

הלך הכסף....?

חייבת להיות פה דרך לתקן את הבעיה.

אני פונה למיטב המומחים והמבינים בבקשה לסייע לי להשלים את הפרוייקט.

תודה רבה והמשך יום נעים...

פורסם
  • מחבר

מצטער על ההקפצה... אבל זה ממש ממש דחוף לי וחשוב, כל הפרוייקט צריך להסתיים השבוע, ואני תקוע בגלל זה....

זה בשביל משרד שאמור להיפתח בתחילת שבוע הבא... וזה מעקב לי את הבנייה של הקירות....

אבקש ממכם להתאמץ ולנסות לסייע לי.

תודה, ויום נעים.

פורסם

לא הבנתי

איך בדיוק חיברת אותם?

איזה כבלים השתמשת ותנסה לשרטט את הסכמה או לפחות לתאר אותה יותר במדוייק

פורסם

מה שזה מראה לך לרוב לא קשור לרזולוציה עם ביכלל... אני יודע שזה מראה את זה שאין חיבור של הכרטיס מסך למסך עצמו.. תבדוק טוב טוב את החיבורים...

פורסם

אם מסך יחיד לא עובד רוב הסיכויים שזאת כן בעיית תאימות עם הסיגנל שיוצא מהDVD(לא חשבת לבדוק קודם?) אם מסך יחיד עובד כשורה הבעיה היא במתאם שלך.

פורסם
  • מחבר

קודם כל תודה על ההתייחסות.

קצתך בלבלתם הכל פה,לא ממש הבנתם מה כתבתי למעלה, אז אני יכתוב שוב-

1. אין שום כרטיס מסך- החיבור הוא לא למחשב אלא ל DVD עם יציאת של VGA.

2. שכתבתי שזה עובד- התכוונתי לזה שחיברתי את הDVD הזה עם כבל VGA רגיל למסך שלי בבית, שהוא VIEWSINIC VP171, וזה עבד חלק.

3. אין פה מה לשרטט,כי מסך אחד לא עובד לי אז בטח ש 4 לא יעבדו. (בגדול- יש לי "ספליטר" מפצל אות עם מגבר מ VGA אחד ל4, כמו שתה רואה באופיס דיפו 10 מסכים יחד עם אותו מחשב).

4. אני חושב שזה קשור לרזולוציות בגלל:

הDVD עובד עם רזולוציה נמוכה יחסית, נראה לי 600X800 אם אני לא טועה, אולי פחות... הרזולוציה הטבעית במסך גבוהה יותר,וכתוב בחוברת שיש רזולוציות שונות המסך לא יציג תמונה. מעניין שהמסך שלי , ה VP171, שעולה פי 3 מהמסך הזה וטוב ממנו- מציג תמונה בכל זאת.

אם מסך יחיד לא עובד רוב הסיכויים שזאת כן בעיית תאימות עם הסיגנל שיוצא מהDVD(לא חשבת לבדוק קודם?) אם מסך יחיד עובד כשורה הבעיה היא במתאם שלך.

שום מסך מבין ה 4 לא מציג תמונה.

שראיתי תמונה במסך שלי,הבנתי שזה עובד בכל LCD, הגיוני, לא?

מה שזה מראה לך לרוב לא קשור לרזולוציה עם ביכלל... אני יודע שזה מראה את זה שאין חיבור של הכרטיס מסך למסך עצמו.. תבדוק טוב טוב את החיבורים...

נראה לי שכן, ואם לא אז מה ההודעה הזו אומרת? ניתן לחפש לפי ההודעה...?

אין כרטיס מסך כי זה לא מחשב, תקרא טוב....

תודה לכם..

פורסם

יש 2 אפשרויות

או שהמפצל שלך לא מסוגל לעבור ברזולוציה שה-DVD מוציא או שהמסך לא מסוגל לעבור ברזולוציה הזאת

חבר את ה-DVD ל-VS ותבדוק באיזה רזולוציה ותדר הוא מוציא את האות שלו.

אם מסך LG לא עובד בחיבור ישיר (בלי המפצל) ל-DVD אז המסך פשוט לא תומך ברזולוציה שה-DVD מוציא, אין הרבה מה לעשות בנידון במצב הזה.

פורסם
  • מחבר

כתבתי כבר שעוד לא נגעתי במפצל, אין לי תמונה בחיבור ישיר בכלל...

המכשיר DVD כרגע לא אצלי, אבל אני מניח שהוא מוציא 600*800, אולי 480*640.

בכל מקרה, הינה ההודעה שאני מקבל :

"INPUT SIGNAL OUT OF RANGE"

ובספר כתוב על זה-

this massege apears when thr signal prom the PC (video card) is out of horizontal or vertical frequency range of the display.

אז זה כן רזולוציות...

לדעתי מרוב שהמסך "חכם מידי" ורואה שחיברתי לו רזולוציה שונה,הוא לא מראה תמונה בכלל...

רק ה VS שלי משוכלל ? חייבת להיות פה דרך לעלות על זה....

פורסם

תנסה לחבר את המפצל לכרטיס מסך , לראות אם שם הוא מוציא סיגנל

אם לא , יכול להיות שהמפצל דפוק

פורסם

אלה הרזולוציות שהמסך תומך

99% שמפה נובעת הבעיה

חבר את ה-DVD ל-VS ותבדוק בו איזה רזולוציה ותדר הוא מוציא.

[attachment deleted by admin - 90 dayss]

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים