עבור לתוכן

למבינים ברמקולים

Featured Replies

פורסם

יש משיהו שבאמת יכול להגיד לי מה ההבדל בין

Altec Lansing ATP3

ל Creative Inspire 2500 - 2.1 Speaker System BLACK

ולמה כדאי להשקיע בAltec Lansing ATP3 שווים עוד 160 ש"ח?

אני ארגיש הבדל באיכות הסואנד של סרט למשל?

פורסם

הנושא שייך לאודיו וקולנוע ביתי.

וכן יש הבדל משמעותי, האלטק זה עולם אחר לגמרי הקריאייטיב נשמעים ליידם כמו זבל.

תשקיע כי זה שווה.

פורסם

העצה הכי טובה זה ללכת ולשמוע אותם, ולהחליט... במקרה של שתי הרמקולים האלו, שמעתי את שתיהם ופשוט ניתן לראות ש ATP3 מספק צליל הרבה יותר טוב.

פורסם

לטעמי האישי ה-ATP3 הם רמקולים טובים, אך לא מעבר לזה. ההייפ הנרחב והדעות החיוביות הגורפות הינן מוגזמות ושוברות כל גבול.

הרמקולים האלה נשמעים טוב באופן כללי, ויש להם באס לא נעים בכלל. הבאס שלהם אנמי מדיי, חסר עומק ולא 'מרגש' כמו ברמקולים של קריאטיב. אמת שהקריאטיב הם דוגמא שנויה במחלוקת כיוון שהבאס בהם אינו מדויק, אך הוא בהחלט מהנה יותר ובעל נפח גדול הרבה יותר.

לטעמי במידה ואתה מחפש לשמוע מוזיקה, ואתה לא ממש דואג לנפח של באס, אלא לעוצמה ודיוק שלו ה-ATP3 בהחלט יהיו קנייה מומלצת. במידה ואתה רוצה רק להינות מסרטים וכו' יותר מאשר עכשיו, ואתה רוצה באס עם נפח גדול יותר, מניסיוני עם כמה דגמים של קריאטיב סביר להניח שהקריאטיב יתאימו לך יותר.

אני לא אומר שה-ATP3 לא טובים, הם רמקולים מעולים, ובאופן כללי המובילים במחירם, עם זאת התופעה הסוחפת שכל דיון המלצה לרמקולים פתאום מגיע ל-ATP3 היא מוגזמת ביותר.

Anatoli.

פורסם

לטעמי האישי ה-ATP3 הם רמקולים טובים, אך לא מעבר לזה. ההייפ הנרחב והדעות החיוביות הגורפות הינן מוגזמות ושוברות כל גבול.

הרמקולים האלה נשמעים טוב באופן כללי, ויש להם באס לא נעים בכלל. הבאס שלהם אנמי מדיי, חסר עומק ולא 'מרגש' כמו ברמקולים של קריאטיב. אמת שהקריאטיב הם דוגמא שנויה במחלוקת כיוון שהבאס בהם אינו מדויק, אך הוא בהחלט מהנה יותר ובעל נפח גדול הרבה יותר.

לטעמי במידה ואתה מחפש לשמוע מוזיקה, ואתה לא ממש דואג לנפח של באס, אלא לעוצמה ודיוק שלו ה-ATP3 בהחלט יהיו קנייה מומלצת. במידה ואתה רוצה רק להינות מסרטים וכו' יותר מאשר עכשיו, ואתה רוצה באס עם נפח גדול יותר, מניסיוני עם כמה דגמים של קריאטיב סביר להניח שהקריאטיב יתאימו לך יותר.

אני לא אומר שה-ATP3 לא טובים, הם רמקולים מעולים, ובאופן כללי המובילים במחירם, עם זאת התופעה הסוחפת שכל דיון המלצה לרמקולים פתאום מגיע ל-ATP3 היא מוגזמת ביותר.

Anatoli.

אני מסכים לגבי ATP3 , לעומת זאת בדגם החדש ה-Altec Lansing VS4121 (שזה ATP3 משופר) יש באמת שיפור בעומק הבאס

פורסם

קצת הזוי לדבר על "עומק\נפח באס" כשמדברים עם קופסאות שימורים עם טוויטרים ו"סאב" שאמור לדאוג לתדרים ה"נמוכים" כביכול...

צריך לקחת הכל בפרופורציה הנכונה..

"טובים" רמקולים כאלה לא יכולים להיות. "מספקים לצרכים" זה יותר מתאים. וכאמור הדרך הטובה ביותר היא פשוט לשמוע את שניהם ולהחליט מה אתה אוהב יותר.

פורסם
  • מחבר

חבר'ה לא הגזמתם בכלל,

לא חיפשתי מערכת הגברה להופעה בניצנים ב100,000 $

בסך הכל רמקולים למחשב ביתי.... אני לא כזה מבין בדקויות של הסאונד...

פורסם

הדרך הטובה ביותר היא פשוט לשמוע את שניהם ולהחליט מה אתה אוהב יותר.

וזה לא משנה אם מדובר ברמקולים למחשב ב-100 ש"ח או במערכת high-end ב-100,000...

פורסם
קצת הזוי לדבר על "עומק\נפח באס" כשמדברים עם קופסאות שימורים עם טוויטרים ו"סאב" שאמור לדאוג לתדרים ה"נמוכים" כביכול...

צריך לקחת הכל בפרופורציה הנכונה..

בדיוק כפי שנעשה. הכל ביחס למחיר. גם במחיר של 300-500 שקלים יש הבדלים עצומים בין מערכות שונות.

Anatoli.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים