פורסם 2005 באפריל 920 שנים עם לא רשום באתר הבית איפה אני מוצא (דוגמא :TCCD ,BH5 וכו')יש אתר שמציג את הציפים?
פורסם 2005 באפריל 920 שנים אם אתה מחפש דגם ספציפי, אתה יכול להעזר בלינק הבא:http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=50010
פורסם 2005 באפריל 920 שנים מחבר תודה רבה!!לפי מה שרשום ברשימה הציפ שלי הוא המשפט הארוך הזהSamsung TCB3, ProMOS 5ns (relabeled), Mosel Vitelic 5ns (relabeled), Winbond CH-5 מזה אומר?!זה טוב??
פורסם 2005 באפריל 920 שנים זה אומר שהזכרונות שלך באים עם אחד מהצ'יפים הבאים:Samsung TCB3ProMOS 5ns (relabeled)Mosel Vitelic 5ns (relabeled)Winbond CH-5הדרך היחידה לדעת איזה מהם באמת שלך היא לבדוק על הצ'יפים או על ה Heatspreader (אני חושב שמגיע Heatspereader עם הגירסה שלך)
פורסם 2005 באפריל 1020 שנים מחבר יש לי HEATSPREADER מפואר למדי....הוצאתי את הזכרון ובחנתי אותו....לא מצאתי שום זכר לקוד ציפ' ...למישהו יש רעיונות(רשום שמה מאוטר וזוהר OCZ Technology ויש מדבקת אחריות שרשום עליה קוד מאוד מאוד מאוד מאוד ארוך ו 2-3-2-5 ועוד מדבקה שרשום עליה דברים בכתום ואין לי מושג מה היא אומרת.)
פורסם 2005 באפריל 1020 שנים מחבר כנראה שאכלתי אותה למה אמא שלי תכסח אותי עם אני יתחיל לפרק לעצמי את המחשב >.<קניתי לפני חודש וחצי עם זה אומר משהו (ממשלוח חדש) עם זה אומר משהו.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.