עבור לתוכן

מה אתם אומרים על המבצע של הוולף בהום סנטר?

Featured Replies

פורסם

המבצע על הוולף עם ה200 חלקים, ומעין סטנד כזה?

בא באריזה גדולה, שנראית די נוחה לשימוש

שעולה 200?

שווה?

או שאם כבר מוציאים 200 שקל - להוציא את זה על דרמל אמיתי - וזהו

פורסם

זה תלוי בעבודות המודינג שאתה מתכוון לעשות.

אם אתה לא הולך לחרוש על הדרמל ולעשות עבודות גדולות , אז אני מאמין שהוולף יספיק.

בכל מצב - אם הכיס מאפשר לך , אז תקנה דרמל מקורי... תמיד יותר עדיף.

נ.ב - פעם היה את אותו מבצע רק ב-99 ש"ח.

פורסם

לא.. זה מבצע עם 99 חלקים

וארקדור מדבר על 200

פורסם

אני הייתי הולך על דרמל מקורי.

היה לי וולף, והוא היה מעצבן לחלוטין. משוכלל, כן. אבל לא מתקרב לאיכות של הדרמל.

וזה סוג כלי שייצא לך להשתמש בו (לך, לאבא, לאלוהים יודע מי). הרי אתה יכול להרכיב עליו הכל.

הוא כלי לשיוף, חיתוך, חריטה, השחזה, כרסום, הכל....

הדרמל המקורי מתחמם לאחר המון זמן.

הרבה יותר נוח להשתמש בו.

ורואים עליו שהוא כלי שבנוי טוב. לא כמו הדרמל של וולף שנראה כמו צעצוע...

אז אם אתה רוצה קצת שכלול במחיר זול, כך את הוולף. אם אתה אחד שיוצא לו לעבוד עם כלים לפעמים, אז אולי יהיה לך שימוש במקורי. כך אותו.

פורסם
  • מחבר

חח

זה לא בדיוק בשבילי

אני אכן קניתי את הוולף ב99 (לפני חצי שנה - ואני מאוד מרוצה ממנו - מוזר - הוא בקושי מתחמם, גם לאחר עבודה מאומצת )

השאלה העיקרית שלי - האם זה באמת דיל משתלם? ???

פורסם

אתה השתמשת בגמיש שלו, נכון?

נראה אותך חותך מארז עם הוולף במשך המון זמן רצוף בלי הפסקות (ואם כן רק לרגע כדי לסובב את הדלת של המארז).

הראש מתחמם (ואז סיכוי גדול יותר שהדיסק ישבר), המקום בו אתה מחזיק מתחמם.

אם אתה שואל אותי, זה דיל לא משתלם.

לפעמים יש להם מבצע על דרמל מקורי. עדיף להוסיף עוד קצת ולקנות אותו.

במבט חטוף זה נראה אחלה דבר. 200 חלקים ב200 שקל. תמורה מצויינת לכסף.

אבל זה חלקים לא איכותיים ודרמל לא איכותי. אז מי צריך את זה?

ומאחר שהוא צעצוע יכולות להיות בעיות איתו.

לי היו בעיות עם היונדאי שלי (שהוא זהה לוולף), והום סנטר פשוט היו זונות. לא לקחו אחריות אמיתית.

הבעיות נבאו לדעתי בגלל שהוא כזה צעצוע ולא כלי עבודה רציני. כל פעם שסגרתי את האום כדי שהראש ישאר בתוכו (כמו שעושים משום מה) הפלסטיק עשה סימנים שהוא נפתח. וזה היה מהרגע שקניתי אותו. ולא, לא סגרתי חזק או הפעלתי הרבה כוח.

בנוסף, אחרי שתי פתיחות וסגירות המתכת מסביב לראש נחרצה ואי אפשר היה לפתוח ולסגור את הראש. אחלה מוצר. ושוב פעם, לא השתמשתי בהרבה כוח או בכלים לא טובים.

פשוט אם הייתי סוגר טיפה חלש יותר, הראש הראה סימנים שהוא לא מחובר טוב. ואם הידקתי טיפה, הכלי הראה סימנים של צעצוע.

קיצר, הום סנטר שלחו לתיקון. אמרו לי שבועיים בד"כ לוקח לזה לחזור, אולי חודש, ושהם יחזרו אולי כשהוא יהיה מוכן.

אחרי חודש וחצי הלכנו בעצמנו לבדוק מה קורה איתו. והוא חזר, אבל לא הסכימו לטפל בו, והעובדים אמרו לנו לשלוח את זה שוב. אז שלחנו שוב.

והעובדים כתבו על זה "דחוף".

אמרו תוך שבוע חוזר.

שלושה חודשים כבר עברו מאז ששלחנו בפעם הראשונה, ואז התחלנו להתקשר אליהם ולברר מה איתו.

אחרי כמה ימים נראה שהם איבדו אותו או משהו. המעבדה שלחו אותו, אבל הום סנטר לא קיבלו אותו. מוזר.

נתנו לנו זיכוי, וקנינו דרמל מקורי.

שהוא בהחלט לא נפתח כשמהדקים את הראש שלו.

פורסם

לא יודע מה איתך אבל לי יש את ה WOLF והוא מעולה

לא מתחמם לי גם אחרי עבודה של שעה ! לא עשה לי בעיות עד היום (טפו טפו טפו)

והוא משתמש אותי לפרוייקטים שונים שאני עושה איתו

לפי דעתי שווה לקנות אותו

לגבי המבצע, תבדוק איזה חלקים יש שמה, אם בכלל אתה צריך את כל זה , ותבדוק כמה יעלה לך כל החלקים בנפרד , ותבדוק אם שווה או לא.

פורסם

הראשים של וולף על הפנים, לקנות סט של 200 חלקים שלהם זה אידיוטי, תקנה את הסט הכי מצומצם (העיקר שיכלול כבל גמיש), ותקנה ראשים מקוריים של דרמל.

פורסם

קיצר אם אתה עושה פרויקטים פעם ב... אז קח תוולף

אם אתה עוש פרויקטים רבים ולא פעם ב.. קח אתה המקורי

יש לי גם תוולף הוא בסדר דווקא

פורסם

לדעתי, עם כבר זה עולה לך 200 שקל, עדיף לך ללכת על המקורי ולהוסיף עוד 200 שקל (200 שקל סיחסכו לך אם הוולף ימות מסיבה כלשהיא), בא עם הרבה חלקים, ועם סטנד אם אני לא טועה. שווה בדיקה.

פורסם

אני לא יודע מה איתכם אבל אני קניתי ב 180 של דרמל של יונדאי כזה פשוט עם מאריך וסטנד

עד היום חתכתי איתו מלא מארזים - פאנלים ועוד מלא שטויות

קניתי סט של 160 חלקים ב 100 שקל ואני חרש איתו - יש לו הכל

אם הוא נראה בסדר והחלקים מגניבים ושימושיים - כן אפילו הראשי הברקה שימושיים להחלקת צבע והברקת היטסינקים למיניהם

אז למה לא

אחרי הכל אתה לא רופא שיניים זה לא קריטי אתה הולך לחתוך ברזל ופלסטיק ואתה לא משתמש בו ביום יום כל היום

אז בכיף

תהנה ממנו זה בטוח

הוא תמורה טובה לכסף

תחשוב שזה ה 6600deluxe vivo ולא ה 6600GT הרגיל חחחחח

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים