פורסם 2005 באפריל 920 שנים קניתי מסך חדש - 17" Samsung 793DFS Flat Monitorלאחר שהפעלתי אותו ראיתי פיקסל בודד פגום.א. מה זה אומר על המסך בכלל? זה יכול להתרחב ?ב. האם על כזה דבר האחריות תקפה?ג. האם נהוג\ צריך להחליף לי מסך על זה?תודה
פורסם 2005 באפריל 920 שנים קניתי מסך חדש - 17" Samsung 793DFS Flat Monitorלאחר שהפעלתי אותו ראיתי פיקסל בודד פגום.א. מה זה אומר על המסך בכלל? זה יכול להתרחב ?ב. האם על כזה דבר האחריות תקפה?ג. האם נהוג\ צריך להחליף לי מסך על זה?תודה2. לא (החל מ20 אם אני לא טועה)
פורסם 2005 באפריל 920 שנים אם זה אכן מסך CRT אז זה אומר שהוא טעה בדגם שהוא כתבמכיוון שלמסכי CRT אין פיקסלים, אז הם לא יכולים להישרףכלומר כנראה שיש לו מסך LCD והוא טעה בדגם(או שיש לו CRT והוא סתם פתח ת'רד לכיף)
פורסם 2005 באפריל 920 שנים בטח שלמסך CRT יש פיקסליםעוד לא ראיתי אחד כזה עם פיקסלים שרופים אבל בטח שיש להם
פורסם 2005 באפריל 920 שנים צודקיםטעות שליביקור מהיר בגוגל העלה את הטעות שבידיעכשיו יש רק בידי תהיה קיומית לגבי ההבדלים בין LCD וCRTאבל את הצורך לידע הזה נספק אח"כ, כי אין לי כוח עכשיו
פורסם 2005 באפריל 920 שנים זה לא משנהפיקסל שרוף זה משהו פיזי, כלומר גם ברזולוציות אחרותה"נקודה השחורה" תהיה באותו מקום, גם בCRT.
פורסם 2005 באפריל 920 שנים כנ"ל כנ"ל ממש קיבלתי אותו ככה, הפיקסל השרוף כל כך קטן עד שצריך זכוכית מגדלת כדיי לראות אותו., לא היה לי כוח להחזיר בשביל זה את המסך, אבל לקראת סוף האחריות אני אארגן לו מוות קליני ואז....
פורסם 2005 באפריל 920 שנים קבוע באותו מקום גם בשינוי רזולוציות,אצלי אני דווקא שם לב אליו ורואים אותו טוב אם יודעים איפה לחפש..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.