עבור לתוכן

המלצה על נגן MP3 בתקציב של 520 ש"ח.

Featured Replies

פורסם

יש לי 520 ש"ח, וחשבתי לקנות לעצמי נגן MP3 עם זיכרון FLASH או כונן קשיח (אם אפשר בתחום התצקציב).

איזה נגן הכי טוב ומומלץ לקנות בתקציב שציינתי?

דרך אגב, הנגן לא מיועד לשום פעילויות... כמו ספורט...

פורסם

תריץ חיפוש בפורום הזה לשאילתה "Sandisk",

המומלץ במחיר שלך הוא ה-Sandisk Digital Audio Player 512MB.

פורסם
  • מחבר

תודה. אבל קראתי ביקורות עליו אחרי ההמצלמה שלך, בפורום ובאתרים אחרים ואני השתכנעתי שלא לקנות אותו!

אז חשבתי ללכת על הנגן הבא:

http://www.amazon.com/exec/obidos/tg/detail/-/B0002ZAILY/ref=cm_custrec_gl_rec/002-5721350-3323227?v=glance&s=electronics

הוא עולה 100$= 436.42 ש"ח. וועוד פחות מ-100 ש"ח למשלוח, אז הוא נכנס לתקציב שלי.

מה אתם אומרים? לקנות אותו או ללכת על הנגן שהוזכר כאן?

דרך אגב, AMAZON עושים משלוחים לארץ?

פורסם

אין לו בכלל צג.

אני לא הייתי הולך עליו.

פורסם
  • מחבר

אההה, לא שמתי לב לזה :-\.

בסדר, אני בכל זאת לא הולך לבזבז 500 שקל בערך על נגן לא משהו... (SANDISK)..

תודה לכם על העזרה, אני כבר אקנה משהו אחר בכסף שיש לי...

:)

פורסם

תנסה לחפש XUKE MP500 או גם XUKE MP600

פורסם

התכוונתי לחפש פה בפורום ביקורות שנכתבו עליהם..

פורסם
  • מחבר

תנסה לחפש XUKE MP500 או גם XUKE MP600

תודה. חיפשתי מידע על הנגנים האלה באתר, מצאתי אפילו ביקורת שנכתבה עלייהם של משתמש פה בפורום.

ממה שקראתי, ממש התלהבתי מהנגן הזה... והחלטתי ללכת על גרסת ה-600. 512 מ"ב.

רק הבעיה היחידה היא שאני לא מוצא את הנגן בשום חנות, ובחנות שCaRTeR הביא אליה קישור, יש את גרסת ה-1GB שעולה המון כסף (בשבילי).

אז בבקשה תביאו לי קישור לחנות שמוכרת את הנגן בכמות זיכרון של 512MB. עדד שמוצאים נגן ג'נרי נורמלי ביחס למחיר צצה בעיה כזאת :-X

פורסם

שים לב שההטענה של הנגן היא *רק דרך USB* (או שלא הבנתי נכון..?), שזה חיסרון ענקי לדעתי.

פורסם

הבנת נכון מאד ההטענה של הנגן הנ"ל מתבצעת אך ורק! דרך USB, שעתיים של טעינה בשביל 10 שעות נגינה.

פורסם

כפי שחשבתי, שווה ל#$%#$% :smile1:

אז מה הוא שווה ? אם אני תקוע ללא מחשב...

פורסם
  • מחבר

שים לב שההטענה של הנגן היא *רק דרך USB* (או שלא הבנתי נכון..?), שזה חיסרון ענקי לדעתי.

הבנת נכון מאד ההטענה של הנגן הנ"ל מתבצעת אך ורק! דרך USB, שעתיים של טעינה בשביל 10 שעות נגינה.

זה כבר ידוע לי, כמו שאמרתי קראתי מידע וביקורות על הנגן הנ"ל וידועים לי כל הפרטים עליו.

אני לא יודע מה איתכם, אבל אני מוצא את הטעינה דרך ה-USB כמאוד משתלמת.

קודם כל המחשב אצלי בבית פתוח 24 שעות, כך שאין לי בעיה להטעין את הנגן מתי שאני ארצה.

דבר שני מטען סוללות (במקרה והנגן היה עם סוללות AA/AAA) היה עולה לי בערך 100 ש"ח, כסף שאין לי לבזבז.

כפי שחשבתי, שווה ל#$%#$%

אז מה הוא שווה ? אם אני תקוע ללא מחשב...

דבר שלישי יש אופציה לקנות מכשיר ב-50 ש"ח שיאפשר לי להטעין את הנגן גם דרך החשמל (מתאם מ-USB תקע לחשמל...קראתי בתגובות אחרות

לגביי המכשיר הזה)- במקרה של יציאה לבתי מלון וכו' שכנראה לא תהיה לי גישה למחשב.

רק שוב, הבעיה היא שאין עוד את דגם ה-512MB זיכרון. יש למישהו מושג מי הספק הרשמי של הנגן, ומה מספר הטלפון שלו? אני ארים אליהם טלפון לשאול

אם יש להם במלאי נפח של 512MB.

פורסם
  • מחבר

תודה IceBreak, אני מחר אתקשר לספק ואשאל.

דרך אגב, איזה נגן יש לך?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים