פורסם 2005 באפריל 920 שנים דבר ראשון שנבין על מה מדובר הנה תמונות של המאווררים והחיבורים שלהם של ספקים ישנים מאוד1.http://planet.nana.co.il/arie123/arie.jpg2.http://planet.nana.co.il/arie123/arie1.jpg3.http://planet.nana.co.il/arie123/arie2.jpgטוב אז דבר ראשון זה התמונה הראשונה כפי שאתם רואים מדובר בקדיחת חור במאורר כדיי לשים שם לדים איך אני מחבר את הלדים?למאוורר?איזה גודל של חור צריך לעשות?והאם הלד לא יהיה רופף(תלוי בחור לא?)תמונה 2:אין לי מושג מה אלה החיבורים האלה ובמדריך באתר לא הבנתי משהו עם כונן דיסקטים אם מישהו יכול לתת פירוט בבקשה אני ישמח וכמה כבר מאוררים אפשר להוסיף?כמה חיבורים יש?תמונה 3:רואים עוד חיבור האם החיבור הזה מתאים?לא נראה לי גם אבל הוא שונה מהתמונה ה-2תודה מראש ולא לשכוח לחזור לענות כאן על עוד שאלות לא רק ביקור אחד...
פורסם 2005 באפריל 920 שנים המאוורר כולו שחור, אתה לא תראה את האור, אם הוא היה לבן היו רואים קצת אבל שחור, זן בכלל לא אפשרות..
פורסם 2005 באפריל 1020 שנים דבר ראשון בשביל שיוכלו לראות את התמונות ולעזור לך שנה את הסיומת לJPG בגדול.לעניין:1) חור בגודל הלד או יותר קטן ואז תשייף את הלד. הלד יזוז, שים דבק חם או תחשוב על דרך אחרת לקבע אותו במקומו.2) חיבור של מזה?התמונה ממש לא ברורה, אם זה לא מאורר פשוט חתוך את החוטים וחבר בלי שום חיבור.3) זה חיבור 3 פינים סטנדרטי כיום של מאורר, זה מתחבר ללוח אם, שוב אם זה מפריע לך ואתה מסתך חתוך אותו והתאם צבעים(שים לב למה שחור ומה אדום, לאו דווקא למה הצבע של החוט, כלומר מה + ומה - והתאם + ו-).
פורסם 2005 באפריל 1120 שנים הכנפים של המאוורר בצבע שחור לכן הצבע "ייבלע" על ידן..דבר ראשון בשביל שיוכלו לראות את התמונות ולעזור לך שנה את הסיומת לJPG בגדול.לעניין:1) חור בגודל הלד או יותר קטן ואז תשייף את הלד. הלד יזוז, שים דבק חם או תחשוב על דרך אחרת לקבע אותו במקומו.2) חיבור של מזה?התמונה ממש לא ברורה, אם זה לא מאורר פשוט חתוך את החוטים וחבר בלי שום חיבור.3) זה חיבור 3 פינים סטנדרטי כיום של מאורר, זה מתחבר ללוח אם, שוב אם זה מפריע לך ואתה מסתך חתוך אותו והתאם צבעים(שים לב למה שחור ומה אדום, לאו דווקא למה הצבע של החוט, כלומר מה + ומה - והתאם + ו-).אתה מתכוון אדום לאדום שחור לשחור נכון?ככה המאוורר יקבל רק 5 וולט ולא 12 וולט..
פורסם 2005 באפריל 1120 שנים לגבי המאוורר אתה יכול להוריד את החוטים מהחיבור פלסטיק להלחים אותם ולחבר לחיבור מולקס.ל12V אתה צריך לחבר את האדום לצהוב ואת השחור לשחור שליד הצהוב.בהצלחה.
פורסם 2005 באפריל 1220 שנים מחבר Nי ששרוצה יש לי 12 מאווררים של ספקים ישנים ולא הבנתי איך לעשות וכמה חיבורים יש למאוורר ומאיפה אפשר לקנות חיבור ואם כדיי לי כבר לקנות מאוורר במקום חיבור ואני לא מבין כל כך אז תנו לי תמונה של החיבור שצריך לשים אם אפשר (-:
פורסם 2005 באפריל 1220 שנים רק אם אתה מוכר את המאוררים כדאי לקנות להם חיבור משלהם (שזה יהיה יותר מסודר וקל להתקנה).אבל אם זה לשימושך האישי חבל על הקניה, תחבר ישירות.בתמונה המצורפת אתה תראה את החיבור שיוצא מהספק כוח.החוט הצהוב נותן לך + של 12Vהחוט האדום נותן לך + של 5Vהחוטים השחורים נותנים -למאורר שהוצאת מהספק יש 2 חוטים, אתה צריך לחשוף את הקצה שלהםולחבר את השחור מהמאורר, לשחור בחיבור מהספקואת החוט השני אתה מחבר לצהוב, כי המאורר צורך 12V.קצת יותר מתקדם:אם אתה רוצה שהמאורר יעבוד קצת יותר לאט ויותר שקט אתה מחבר את השחור מהמאורר, לאדום מהספק כוח, ואת החוט השני מהמאורר לצהוב מהחיבור של הספק. ככה המאורר יעבוד ב7V.[attachment deleted by admin - 90 dayss]
פורסם 2005 באפריל 1320 שנים מחבר סוף סוף תשובה לעניין ומפורטת מצוין תודה רבה רבה רבההבנתי הכל ותמליץ לשנות את המדריך במדריכים באתר למה שרשמת לי תודה גבר..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.