עבור לתוכן

בעיה מוזרה עם פירמוט

Featured Replies

פורסם

אוקי יש לי על המחשב xp וזה מחשב יחסית חדש כמה חודשים ואני רוצה לפרמט כי הוא מתחיל לעשות בעיות ודיי חנקתי לו תזיכרון :kopfpatsch:

עכשיו יש לי דיסק התקנה של ווינדוס אבל שאני מפעיל מחדש תמחשב עד שהמסך נדלק המחשב כבר מגיע לווינדוס... ניסיתי ללחוץ על כל מיני מקשים ושום דבר לא עזר...:/ תודה לעוזרים! :yelclap:

פורסם

כנס לביוס ותעשה BOOT המסידירום

פורסם

יכול להיות שהדיסק שלך לא עושה BOOT אם כן כמו שאמרו....

פורסם
  • מחבר

אני לא יודע איך... אף פעם לא ראיתי תמסך שלפני הווינדוס המחשב הזה... :nixweiss:

אז יש דרך אחרת לעשות? דיסקט או משהו?

פורסם

איך שאתה מפעיל את המחשב תלחץ DEL במשך איזה 5 שניות ואז אתה צריך לראות את המסך הכחול של ה-BIOS. באופ' הראשונה, אם אני לא טועה, יש לך את ה-BOOT ORDER (או משהו כזה...). שם תגדיר את ה-FLOPPY ראשון, אחריו ה-CDROM ואז את ה-H.D.

אח"כ תנסה להעלות את המחשב מה-CD.

פורסם

הפוך!

סידי פלופי ואז HD

פורסם

איך שאתה מפעיל את המחשב תלחץ DEL במשך איזה 5 שניות ואז אתה צריך לראות את המסך הכחול של ה-BIOS. באופ' הראשונה, אם אני לא טועה, יש לך את ה-BOOT ORDER (או משהו כזה...). שם תגדיר את ה-FLOPPY ראשון, אחריו ה-CDROM ואז את ה-H.D.

אח"כ תנסה להעלות את המחשב מה-CD.

בלוחות שונים זה נימצה במקומות שונים למשל בגיגבייט זה הנימצא בעמוד השני וXP ברדך כלל מתקינים מBOOT או שידרוג אבל לא דרך דיסקט בכל אופן אני לא מכיר את הפקודה\קובץ שמריץ את התקנת XP דרך הדוס.

פורסם

הפוך!

סידי פלופי ואז HD

ממש משנה :lol:, כתבתי את הסדר שאני יותר אוהב.. :cool2:

בלוחות שונים זה נימצה במקומות שונים למשל בגיגבייט זה הנימצא בעמוד השני וXP ברדך כלל מתקינים מBOOT או שידרוג אבל לא דרך דיסקט בכל אופן אני לא מכיר את הפקודה\קובץ שמריץ את התקנת XP דרך הדוס.

אם אין דיסק התקנה שהוא BOOTABLE, אז צריך דיסקט BOOT של 98...

פורסם

ואיך בדיוק דרך דיסקט BOOT של 98 תתקין XP ? :cool2:

פורסם

ואיך בדיוק דרך דיסקט BOOT של 98 תתקין XP ? :cool2:

כמובן שצריך את הדיסק התקנה, כן. :bash: אבל אמרתי, "אם הדיסק הוא לא BOOTABLE אז..."

פורסם

LOL תגיד אתה לא מבין? על דיסק XP את הSETUP.EXE לא תוכל להתקין אותו כמו שמתקינים 98...

פורסם

LOL תגיד אתה לא מבין? על דיסק XP את הSETUP.EXE לא תוכל להתקין אותו כמו שמתקינים 98...

מה זאת אומרת? אז אני לא מעודכן...

פורסם

אכן אתה לא מעודקן...בישביל להתקין את XP בדוס צריך פקודה מיוחדת..

אני לא ראיתי XP בלי בוט בכלל אז זה מוזר שהוא לא עולה לך..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים