פורסם 2005 באפריל 920 שנים שני המוצרים הנ"ל עולים 550 שקל. קראתי את הביקורת על הסאן דיסק שמישהו מהפורום עשה באמת עזרה לי על מה אתם ממליצים ללכת? האם מישהו יודע על הבדלים טכניים ביין 2 הנגנים?
פורסם 2005 באפריל 920 שנים תודה על המחמאה וכמובן אני ממליץ לך על ב Sandisk למה אתה שואל?כי יש לי אותו דאאאאאא!!!חחחחסתםםם אחי חפש ביקורת על ה Creativeותראה מה יותר טוב
פורסם 2005 באפריל 920 שנים http://reviews.cnet.com/Creative_MuVo_TX_FM_256MB_White/4505-6490_7-30906242.htmlhttp://reviews.cnet.com/SanDisk_Digital_Audio_Player_512MB_blue/4505-6490_7-31205799.htmlתלחץ FULL REVIEW לביקורת מקיפה יותר. (אתה גם יכול לקרוא USER REVIEWS ב AMAZON לגבי שני המוצרים האלו). ולחפש בגוגל.
פורסם 2005 באפריל 920 שנים מחבר תודה אייס.שיז יש לי שאלה אלייך, בכדי להעביר קבצים לנגן צריך לחבר אותו עם כבל יו אס בי למחשב או שאפשר פשוט לחבר את הנגן עצמו ב יו אס בי ? ואם צריך כבל אז לשם מה עשו לו חיבור יו אס בי ?
פורסם 2005 באפריל 920 שנים לנגן שיש חיבור USB רגיל בתוכו מן הסתם לא חייבים כבל. יש נגנים שיש להם חיבור קטן MINI USB (מתאמי חיסכון במקום ?), ואז צריך כבל.. ככה זה בנגן שלי..
פורסם 2005 באפריל 920 שנים מחבר אני יודע שאם יש usb מובנה לא צריך כבל אבל שמעתי על נגנים מסוימים שצריך, כנראה כמו שאתה אומר יש להם mini usb. אגב הבאת לינק לקרייטיב מובו טי אקס 256 מגה ולא ה 512
פורסם 2005 באפריל 920 שנים דבר ראשון, זה מה שהם עשו לו REVIEW.. ל 512 הם לא עשו (למרות שכמה זה כבר שונה)... דבר שני, נראה שב SANDISK צריך כבל, כי יש לו MINI USB (כמו ל CARBON שלי):
פורסם 2005 באפריל 920 שנים מחבר אז אכן חששותי התאמתו... טוב מכיוון שהנגן הזה זקוק לכבל בשביל להעביר את קבצים וגם האקסיוק אותו דבר כמוהו. אני חושש שאני אאלץ ללכת על הקרייטיב 512מגה, מפני שניידות וחיבור ללא היסחבות עם כבלים חשובה לי מאד. בביקורות גולשים בcnet הטענה היחידה שהדאיגה אותי שם זה שאמרו שהוא לא מנגן playlist אלא שכל השירים מסודרים אלפבתית. ושאתה רוצה לדפדף בשירים אתה חייב לשמוע את השיר שדיפדפת אליו. אבל מצד שני בביקורת רשום שיש playlis. האם מישהו יכול לאמת או לשלול לי את הטענה הזו ? האם הסוללה נכנסת בחלק השחור בנגן? ואם כן אז שמנתקים אותו מהחלק השחור כדי לחבר את היו אס בי כיצד הוא מתפקד?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.