עבור לתוכן

מפרט סופי כנראה אבל צריך יעוץ קטן וכמה שאלות...

Featured Replies

פורסם

טוב כנראה זה המפרט הסופי שלי :

אחרי הרבה והמון החלפות מפרטים ועוד בכלל שלפני חודש ההיתי נעול!!! על אינטל אבל הבנתי והפנמתי שעדיף AMD זה המפרט החמוד והצנוע שלי שישמש אותי לשימוש ביתי ביותר גלישה באינטרנט תוכנות לא כבדות משחקים בקושי פה ושמה לא גיימר בכלל שמיעה מוזיקה ומחשב מהיר עכשיו לשאלות ...

המפרט שיש לי הוא מעבד ולוח סוקט 939 החדש זה אומר שתיהיה לי תאפשרות לשדרג בעתיד לוח אם מעבד כרטיס מסך זה AGP אז אולי תיהיה בעיה אבל לא מפריע לי כרגע אבל בעיקרון אני רוצה לדעת עם אני יוכל לשדרג ? וכמה שאלות על החלקים קודם על הכרטיס מסך שלי Gigabyte Radeon 9550 GV-R955128D 128Mb 128 bit Bulk Video Card עכשיו אני רוצה לדעת עם זה אותו כרטיס מסך כמו שיש בקי אי ספי Sapphir (ATI)

RADEON 9550 TV,DVI 128MB

כי שתיהם אותו כרטיס אבל חברה אחרת ויש שמה יותר יציאות וזה חשוב לי לדעת עם זה אותו כרטיס בדיוק כי המפרט הזה מהחנות LogicPC

ועכשיו שאלה גם למארז בעיקרון ידוע לי שזה מארז וספק מצוינים שיספיקו למערכת שיש לי אבל עם יש משהו יותר זול שיספיק כי 330 שקל על מארז זה הרבה

ובעיקרון זהו תגיבו תודה

[attachment deleted by admin - 90 dayss]

פורסם

כמה דברים-המסך לא שטוח רק שתידע.

הכרטיס מסך כולל dvi.

ולקחת מעבד בלי קירור.

פורסם
  • מחבר

בקשר למסך לא ידעתי וטוב

ובקשר לכרטיס מסך טוב לדעת שגם יש לו DVI

ובקשר לקירור לא יודע שווה לקנות ובכלל כמה עולה ואתה אומר לי קירור בגלל שלקחתי AMD או שגם מעבדי אינטל צריכים

בעיקרון לא נראה לי שאניי יקח כי מבחינתי זה מיותר

פורסם

מפרט מעולה...רק לדעתי היית לוקח לוח אם עם PCI-E וכרטיס X300SE או GF 6200 (אם נכנס לתקציב)

אם לא זה גם מעולה אבל יהיה לך רק קשה לשדרג את הכרטיס בעתיד.

לדבי ה-R9550 אין לך מה לדאוג כי הוא 128MB וגם 128bit שזה הכרטיס הטוב מסוגו  :xyxthumbs:

ותדגיש להם שאתה רוצה את גירסת ה-128bit שלא יעבדו עליך כי כתוב במפרט שלך 128bit!

אההה ועוד משהו...במקום המסך הזה (מסך לא משהו) יש לך את ה-LG F700P שיותר טוב ממנו בהרבה אבל הוא 17"

לדעתי לא צריך יותר מ-17" יותר מזה זה כבר מיותר לטעמי.

פורסם

בקשר למסך לא ידעתי וטוב

ובקשר לכרטיס מסך טוב לדעת שגם יש לו DVI

ובקשר לקירור לא יודע שווה לקנות ובכלל כמה עולה ואתה אומר לי קירור בגלל שלקחתי AMD או שגם מעבדי אינטל צריכים

בעיקרון לא נראה לי שאניי יקח כי מבחינתי זה מיותר

:lol:אתה חייב קירור למעבד ,זה לא משנה אם זה אינטל או AMD בלי קירור הוא ימות תוך שעה.
פורסם
  • מחבר

אני יקח בחשבון להחליף תמסך אבל עכשיו יאלה עם הקירור הזה סיבכת אותי קצת אחי מה כמה עולה קירור שיספיק למערכת שלי

ורק שתידע אני לא מתכוון לעשות OC וכל שאר הדברים האלה אני לא יודע אולי זה קשור לקירור אבל יענו עם זה ממש נחוץ אני ישים

פורסם

אני יקח בחשבון להחליף תמסך אבל עכשיו יאלה עם הקירור הזה סיבכת אותי קצת אחי מה כמה עולה קירור שיספיק למערכת שלי

ורק שתידע אני לא מתכוון לעשות OC וכל שאר הדברים האלה אני לא יודע אולי זה קשור לקירור אבל יענו עם זה ממש נחוץ אני ישים

תראה אתה סתם מסתבך-יש מעבד TRAY שמגיע עם קירור חיצוני של החנות ,ויש גרסת BOX שזה מעבד שמגיע בקופסא עם קירור של AMD.וגם יש לו 3 שנים אחריות ,בלי קשר לחנות שאתה קונה ממנה.
פורסם
  • מחבר

אא אוקי הבנתי אחי ובסך הכל ההבדל בין TRAY ל BOX זה עוד 50 שקל ועם ככה אז למה לא אני יקנה תבוקס שיעלה לי 900 שקל וזה קירור שיספיק לי אין בעיה איתו?

פורסם

אא אוקי הבנתי אחי ובסך הכל ההבדל בין TRAY ל BOX זה עוד 50 שקל ועם ככה אז למה לא אני יקנה תבוקס שיעלה לי 900 שקל וזה קירור שיספיק לי אין בעיה איתו?

בדיוק קנה את הבוקס יש לו קירור מצויין.
פורסם
  • מחבר

אוקי קניתי... ושוב לגבי השידרוג העתידי של זיכרון לוח הם מעבד לא תיהיה בעיה?? בכרטיס מסך אני יודע שיש סיכוי

פורסם

המעבד BOX עולה בערך 70 שקל יותר מה-TRAY ולוח אם עם PCI-E של ג'יגה בייט עולה עוד 130 שקל אז אתה תצטרך להוסיף עוד 200 שקל בערך

כדי לקבל לוח אם עם PCI-E ומעבד BOX ואת הכרטיס מסך כמו שאמרתי אתה מחליף ל-X300SE או ל-GF 6200, עדיף את ה-6200, הוא עולה כמו

הכרטיס ששמת אצלך ה-R9550.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים