פורסם 2005 באפריל 1720 שנים השקה + הכרטיס על המדפים בסוף יוני (בסוף תערוכת קומפיוטקס), ההערכות אומרות שבחודשיים הראשונים הכרטיסים יעלו 600$-700$ ואח"כ המחיר יתייצב על 500$ פחות או יותר.
פורסם 2005 באפריל 1720 שנים מחבר השקה + הכרטיס על המדפים בסוף יוני (בסוף תערוכת קומפיוטקס), ההערכות אומרות שבחודשיים הראשונים הכרטיסים יעלו 600$-700$ ואח"כ המחיר יתייצב על 500$ פחות או יותר.והכרטיסים שיעלו 500$ הם הכרטיסים הכי זולים?האם יהיה ירידה במחירים אחרי שהם יצאו?והאם הכרטיסים אחרי שהם יגיעול 500 $ יהיו שווים את הסכום שלהם?
פורסם 2005 באפריל 1720 שנים הכרטיסים שהתכוונתי שיתיצבו על 500$ הם הדגמים הכי חזקים, אבל תזכור שאלו רק הערכות.לגבי כל השאר אני לא יכול לענות מהסיבה הפשוטה שאי אפשר לדעת...
פורסם 2005 באפריל 1720 שנים מחבר הכרטיסים שהתכוונתי שיתיצבו על 500$ הם הדגמים הכי חזקים, אבל תזכור שאלו רק הערכות.לגבי כל השאר אני לא יכול לענות מהסיבה הפשוטה שאי אפשר לדעת...יש לך איזה מאמרים בקשר לנושא?
פורסם 2005 באפריל 1720 שנים הכרטיסים שהתכוונתי שיתיצבו על 500$ הם הדגמים הכי חזקים, אבל תזכור שאלו רק הערכות.לגבי כל השאר אני לא יכול לענות מהסיבה הפשוטה שאי אפשר לדעת...אני חושב ש The Prophet סיכם את זה הכי טוב שניתן, אתה שואל שאלות שעדיין אף אחד לא יודע.בכל מקרה כבר גלשנו הרבה מעבר לנושא הדיון המקורי, ואני חושב שקבלת תשובות מעל ומעבר, בטח לשאלה המרכזית, לכן הדיון מיצא את עצמו.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.