עבור לתוכן

עריכה: התלבטות בין PX-100 לבין PX-200

Featured Replies

פורסם

-----------ערכתי-------------

שלום, :)

קוראים לי נדב. לאחר עזרה רבה שקיבלתי פה מחברי הפורום (שאתם יכולים לראות למטה) קיבלתי שתי הצעות ספציפיות לאוזניות לצרכים שלי. שתיהן נראות לי מצויין אבל יש לי כמה התלבטויות ביניהם. דבר ראשון המחיר, אני לא יודע בדיוק כמה גבוה ההפרש ביניהם אבל יש לי תקציב נמוך ואני מעדיף להוציא כמה שפחות. דבר שני הספוג המבודד, באתר של סנהייסר כתוב על הPX-100 שהם פתוחות ועל הPX-200 שהם סגורות, אני לא רוצה שישמעו כל רשרוש שמישהו מדבר מבחוץ, השאלה היא באמת מה ההבדל בבידור הצליל מבחוץ.

בבקשה כל מי שיש לו אחת מהן או שהוא שמע בהם או מכיר שייתן חוות דעת עליהן.

בברכה, נדב.

פורסם

אתה באמת מתכוון להסתובב עם זה ברחוב?

יש לי את ה 457 ולחבר שלי את ה 477, אלה אוזניות לא כבדות אבל גדולות ומגושמות ויהיה מוזר לראות מישהו הולך איתם...

מבחינת איכות הצליל הם מעולות.

פורסם

מה הבעיה להסתובב עם PX 200 ?

זה כמו להתסובב עם PX 100 שנועדו למכשירים נייידים ...

פורסם

PX100 נשמעות טוב יותר, הייתרון היחיד של ה-200 הוא חסימה כלשהי של צלילים וזה הכל.

Anatoli.

פורסם

מה הבעיה להסתובב עם PX 200 ?

זה כמו להתסובב עם PX 100 שנועדו למכשירים נייידים ...

אין שום בעיה עם ה PX., שאני הגבתי לתארד הוא דיבר על ה HD497.

פורסם

Oh K

יש לי PX 100 אחלה אוזניות ;D

פורסם
  • מחבר

טוב, אז תודות לעזרה הרבה שלכם ולהצעות ההתלבטות שלי כרגע היא בין הPX 100 לPX 200.

יחסית לכסף מה יותר עדיף וגם מישהו פה אמר שבPX 100 אין חסימה של צלילים מבחוץ, זה אומר שישמעו כל פיפס כמו באוזניות רגילות של סוני וכו'?

פורסם

אם חשובה לך אטימה מבחוץ, ה-200 יתאימו לך יותר. עם זאת, קח בחשבון כי ה-100 נשמעות טוב הרבה יותר, וב-200 הבאס כמעט ולא קיים.

Anatoli.

פורסם
  • מחבר

אם חשובה לך אטימה מבחוץ, ה-200 יתאימו לך יותר. עם זאת, קח בחשבון כי ה-100 נשמעות טוב הרבה יותר, וב-200 הבאס כמעט ולא קיים.

Anatoli.

אתה רציני? איך יכול להיות שאוזניות יותר יקרות ישמעו פחות טוב מהאח היותר זול שלה? והשאלה שלי היא כמה אני אשמע מבחוץ עם ה100, האם אני אשמע רק אם מישהו ממש יצעק או שאני אשמע גם דיבורים רגילים של אנשים לידי.

בכל מקרה תתייחסו לזה שכרגע השימוש העיקרי יהיה למחשב ורק בקרוב אני קונה נגן MP3.. הם מתאימות גם למחשב?

פורסם

אני רציני מאוד, יכול מאוד להיות וכך הדבר. ה-PX100 נשמעות טוב יותר מה-200. לצורך העניין, רק שתדע אנשים רבים (אני בינהם) לא מבינים כיצד סנהייזר יכלה בכלל לשחרר אוזניות שכמעט ואין להן באס.

את ה-100 שמעתי במקום שקט אז אני לא יכול לתת דעה בנוגע לעד כמה רעש תשמע.

למחשב הן יתאימוף כל אוזניות אפשר לחבר למחשב.

Anatoli.

פורסם
  • מחבר

אני רציני מאוד, יכול מאוד להיות וכך הדבר. ה-PX100 נשמעות טוב יותר מה-200. לצורך העניין, רק שתדע אנשים רבים (אני בינהם) לא מבינים כיצד סנהייזר יכלה בכלל לשחרר אוזניות שכמעט ואין להן באס.

את ה-100 שמעתי במקום שקט אז אני לא יכול לתת דעה בנוגע לעד כמה רעש תשמע.

למחשב הן יתאימוף כל אוזניות אפשר לחבר למחשב.

Anatoli.

בקשר לחיבור פיזי ברור שהן יתחברו. השאלה אם הן יתאימו לי למשחקי רשת נגיד כמו CS וגם למוסיקה במחשב.

פורסם

עניין של העדפה אישית. אני בבית אוהב לשבת עם אוזניות פול-סייז ולא אוזניות קטנות כל כך.

Anatoli.

פורסם

לי יש את האוזניות PX100 ואני יכול להגיד לך שמבחינת איכות הם מושלמות,

אבל אפשר להגיד שבאמת שומעים כל פיפס קטן אם אתה שומע על ווליום נמוך.

למשל באוטובוס רועש לא תצליח לשמוע מוזיקה בווליום נמוך ולכן במקרים כאלה אני מגביר ופשוט לא שומע אף אחד, החסרון הוא שהם שומעים אותך, אבל אם לא אכפת לך מיזה אז תקנה אותם הם אחלה אוזניות :)

פורסם
  • מחבר

מאוד מאוד חשוב.. בבקשה תגיבו............

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים