פורסם 2005 באפריל 820 שנים שלום אנשים. אחרי ניסוי וטעייה הגעתי למסקנה שעל מנת להעתיק תמונות מהמחשב אל המצלמה יש צורך בתוכנה שמצורפת אליה במקור ואין ממש דרך בנמצא (נכון לעכשיו למיטב הבנתי) לבצע זאת רק ע"י האשף של מערכת ההפעלה.מכיוון שאת הדיסק המקורי לא שמרתי בטיפשותי, אני מחפש בעלים של מצלמה שכזו שיהיה מוכן לאפשר לי להעתיק את התוכנה הספציפית מהדיסק שנקראתCanon ZoomBrowser EX.יש פה מישהו כזה?
פורסם 2005 באפריל 820 שנים יש לי אותה מצלמה ואין שום בעיה להעביר את התמונת דרך האשף של חלונת למחשב ואפילו יותר לי מופיע כונן המצלמה במחשב שלי משם תוכל להוציא תמונות
פורסם 2005 באפריל 1120 שנים לי יש את הדיסק אין לי בעיה להביא לך את זה..בטח אפשר גם להוריד את התוכנה מהאתר של קאנון, נדמה לי שהיה ת'ראד על זה, אני אחפש..
פורסם 2005 באפריל 1120 שנים לא אי אפשר להוריד את זה מהאתר של קאנון... אתה אמור לקבל את זה עם המצלמה בתור "חבילה" זה לא תוכנת חינם... אני למשל לא קיבלתי עם המצלמה, נו טוב ככה זה בארץ
פורסם 2005 באפריל 1220 שנים לא נראה לי שתזכו לתגובה מפותח התארד בשבועיים הקרובים (אלא אם הוא יחליט להתחבר לפורום מחו"ל).
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.