עבור לתוכן

מקווה שזה המקום המתאים, בעיה בסרטים

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,

יש לי שתי בעיות בנוגע לסרטים - במחשב.

הראשונה:

יש לי סרט של כשעה שכאשר אני מפעיל אותו הכל טוב אך כאשר אני מדלג לסוף הסרט, יש דיליי בין הסאונד לתמונה - יש לי מקודדים ויש לי הכל - אשמח לדעת כיצד לפתור את הבעיה.

יש להדגיש, הסאונד לא מסתנכרן עם התמונה חזרה אחרי כמה שניות.

מה לעשות בכדי שלא יהיה דיליי?

השנייה:

נשלח אליי מדריך להפיכת סרט רגיל לסרט DVD.

במהלך התהליך, מפרידים את הסאונד מהתמונה - בסרט שבו אני רוצה לעשות את זה יש דיליי בין הסאונד לתמונה באופן קבוע - לא רק כשאני מדלג לסוף, האם יש אפשרות בעזרת ההמרה או בעזרת תוכנה אחרת לסנכרן את הקול שיהיה שניה או 2 אחרי מה שהוא במקור ?

המון תודה לעוזרים שיהיה סוף שבוע נעים!

פורסם

בקשר לבעיה הראשונה, הבעיה מוכרת לי אני פשוט משאיר את הקובץ לרוץ עד הסוף שלא נוגעים בו, או שאחרי שהעברת לסוף וזה לא מסונכרן

אתה מחכה כמה שניות וזה מסתנכרן לבד, מעבר לזה אני לא יודע אייך ניתן לסדר.

בקשר לבעיה השניה ניתן בוודאות בעזרת תוכנה לסנכרן את הקול שיהיה 2 שניות אחרי או לפני או זמן שונה,

אבל אני לא מתעסק בזה ממש אז אם מישהו אחר שמבין או מתעסק בזה יותר יוכל לעזור ולתת שם של תוכנה זה יהיה נחמד.

פורסם
  • מחבר

בקשר לבעיה הראשונה, הבעיה מוכרת לי אני פשוט משאיר את הקובץ לרוץ עד הסוף שלא נוגעים בו, או שאחרי שהעברת לסוף וזה לא מסונכרן

אתה מחכה כמה שניות וזה מסתנכרן לבד, מעבר לזה אני לא יודע אייך ניתן לסדר.

בקשר לבעיה השניה ניתן בוודאות בעזרת תוכנה לסנכרן את הקול שיהיה 2 שניות אחרי או לפני או זמן שונה,

אבל אני לא מתעסק בזה ממש אז אם מישהו אחר שמבין או מתעסק בזה יותר יוכל לעזור ולתת שם של תוכנה זה יהיה נחמד.

תודה .

בקשר לתשובה הראשונה שלך - תודה, אני גם בהחלט לא יודע, זה מעצבן - אבל לפחות אם צופים רצוף אין בעיות.

בקשר לתשובה השנייה שלך - שוב תודה :) אני מקווה שמישהו יוכל לתת לינק לתוכנה טובה כי מאוד חשוב לי הסרט הזה, בכל אופן, תודה שאמרת - אני אחפש גם.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים