עבור לתוכן

עזרו לי בבקשה, יכול להיות שהלך הכרטיס

Featured Replies

פורסם

אני פשוט רוצה להיות בטוח, יש לי רדאון9700 פרו של ג'יגהבייט

לפני כמה זמן המאוורר שלו התחיל לשבות משום מה, ואני לא שמתי לב שהוא לא פועל (לא בדקתי)

פתאום אני מתחיל לראות שהdesktop מתחרפן לי ובמשחקים זה הרבה יותר גרוע, רואים פוליגונים ענקיים יוצאים ממרכז המסך.

אקיצר עכשיו אילתרתי איזה מאוורר בשבילו (80 מילימטר, מאוורר די גדול חיברתי לו בעזרת ברגים, עכשיו הוא ממש קריר)

והוא עדיין עושה בעיות, אני רוצה לדעת אם זה משהו בלתי הפיך, שנגעתי בחתיכת מתכת של הheat sink הוא היה רותח פעם (הייתי טמבל שלא לקחתי את זה ברצינות אז)

בקיצור, אם יש לכם עצות מה לעשות או להמליץ לי על כרטיס מסך חדש אני אשמח (חשבתי על Sapphire ATI Radeon 9800Pro 256MB

256bit ב1300 שקל ככה, משהו לא יקר אבל טוב)

ד"א לפעמים שאני מכבה את המחשב ומדליק אחרי איזה 20 דקות זה מסתדר לכמה זמן ואז זה נדפק שוב, אז יכול להיות שאפשר לסדר?)

תודה, גיא.

פורסם

אם שמת מאורר 80ממ , תברר שהוא באמת אפקטיבי והוא באמת מקרר את הכרטיס , תבדוק אם הסינק שלו חם , תנסה להוריד את הסינק ולמרוח משחה טרמית מחדש , זה יכול מאוד לעזור , אבל בכללי , נראה כאילו נדפק הכרטיס...

ואם כבר יש לך 1300שקל , תקנה GeForce 6600GT ב1200-1300 שקל בAGP של Leadtek , הוא יותר טוב מה9800פרו וגם מה9800XT.

פורסם

stingeR הוצאת לי את המילים מהפה , יותר נכון מהאצבעות

בקיצור מסכים ב-100 אחוז

פורסם

אולי המאוורר זורק אוויר לכיוון הלא נכון?

נסה להפוך אותו.

פורסם

האם ניסת לעשות לו אוברקלוקינג ?

אם כן ,נסה לחזור להגדרות המקור ואפילו תתקין דריירברים מחדש , עשוי לעזור.. :nixweiss:

פורסם
  • מחבר

תקשיבו, הכרטיס הזה הפעיל משחקים כבדים שהעמיסו עליו בזמן שהוא פשוט לא התקרר (בזמן שהמאוורר שלו היה דפוק כאילו)

לא נגעתי בהגדרות שלו

פעם זה בא והלך, עכשיו כל הזמן הוא לא עובד כמו שצריך

ה heat sink פושר עם המאוורר הזה, הוא זורק אוויר כמו שצריך

נראה לי הלך הכרטיס :(

הנה תמונות איך שסידרתי את המאוורר:

http://img46.exs.cx/my.php?loc=img46ℑ=img06112ml.jpg

http://img46.exs.cx/my.php?loc=img46ℑ=img06135aq.jpg

בתמונה השניה לא רואים, אבל הוא תפוס טוב טוב

אךךךךך איזה בעסה שהלך הכרטיס :(

עריכה: זה כרטיס לא רע נכון? :| אני מחפש משהו בערך כמו הכרטיס שנדפק לי במחיר זול,

http://www.powersale.co.il/product.asp?productid=1017

(אני די פנאטי בקשר ל ATI ואני די שונא את Nvidia פשוט :| )

פורסם

חבל שאתה "פנאטי בקשר ל ATI ואני די שונא את Nvidia "

גם לי היה בשנים האחרונות רק כרטיסים של ATI , עד שקיבלתי את 6600GT ,שזה כרטיס מדהים , במחיר מדהים

הכרטיס הקודם שלי היה 9600 פרו

אם אתה צריך כרטיס ל-AGP ואתה רוצה ATI אין לך הרבה אפשרויות

או שתקנה כרטיסים מיושנים (9800 או 9600 ) או שתקנה X800 שזה כבר יקר

אני ממליץ לך , שתהיה פחות פנאטי , ותקנה רק מה שיותר טוב , שזה כרגע ה- 6600GT

פורסם
  • מחבר

הממ, טוב :o

ד"א הנה עדכון, הייתי די שבוז מכל הקטע של הכרטיס מסך, אז חשבתי שאין לי מה להפסיד.

ניתקתי אותו, הוצאתי לו את הheat sink וחיפשתי משהו שרוף (אני ממש, אבל ממש לא מבין בזה אז הייתי די בטוח שאני יראה הכל רגיל ובסדר, ואכן הכל נראה תקין)

שמתי לו קצת גריז טרמי בין ה heat sink ל chip(אף פעם לא שמעתי על זה בכרטיסי מסך אלא רק במעבדים (שוב, אני ממש לא מבין בזה), חיברתי הכל + מאוורר

והופה! זה עובד כמו שצריך פתאום.

שיחקתי כמה משחקים קלילים וזה לא עושה בעיות (נראה לי אני מפעיל דום3 הוא שוב ידפק לי אז אני לא רוצה להסתכן)

אני ישחק משחקים קלילים שלא מעמיסים עליו בנתיים עד שאני אחליט סופית שאני קונה כרטיס חדש (אני בצבא אז המחשב שלי הוא לא בראש סדר העדיפויות שלי :| )

תודה לעוזרים, אני אקנה את הGEFORCE שמלצתם לי במידה ואני אקנה :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים