עבור לתוכן

צה"ל זה לא מה שחשבתם

Featured Replies

פורסם

shuy, מה האינטרס של הצבא להעלים את הדברים האלה?

למה להם להסתכן אם לא יוצא להם מזה כלום, מה יש להם לעשות עם מכונת גילוח וגרביים..?

עד כמה שהבנתי, שהמ"מ (המפקד הישיר שלו) בפעם הבאה שהוא היה אמור לצאת שבת הוא היה אמור לעבור אצל המשפחה ולתת להם את התיק, כנראה שלראות את חברה שלו חצי שעה קודם היה חשוב לו יותר מזה...

אגב למה שלא תצא עם זה עכשיו לתקשורת?

המשפחה כבר עברה טרואמה אחת, אני לא רוצה לפתוח את הנושא ולגרום להם לחיות את זה שוב.

כאמור אם אני רוצה שהצדק האמת תצא לאור אני אהיה חייב לפגוע במשפחה, וזה דבר שאני לא אעשה, יש דברים שיותר חשובים אפילו מצדק.

קרבי זה הכי אחי?, THINK AGAIN...

פורסם

טוב מאוד לדעתי זה מה שצריך לעשות עם ג'ובניקים

ככה עם כולם

במייוחד כאלה שחוזרים הביתה כל יום כי זה משגע אותי!!!

פורסם

ככה עם כולם

???

פורסם

שי במקרים כאלו ישר צריך לפנות לקצין קבילות חיילים, ולהתלונן על אותו מג"ד, זה אחד הדברים שהם הכי מפחדים ממנו, כי ישר עם קבלת התלונה הם מעוכבים דרגה, והקידום שלהם מעוכב עד לסיום ההליכים נגדו.

אצלי בפלוגה (פלוגת שיריון) היה ממ"פ ששנא רוסים, הוא אסר על רוסים לדבר בחדר אוכל ברוסית כי זה מפריע לו, הוא גם אמר לחיילים ממוצא רוסי מלא הערות גזעניות, הוא היה גם נוהג להתיחס לסגל של הפלוגה (בעיקר למט"קים) כאל חבורת סמרוטוטים, לעניש אותם על כל פאק קטן שהם היום עושים ריתוק, או מחבוש, אותו דבר גם לחפשניקים, והוא אסר שיהיה פזם בפלוגה, הוא פשוט התיחס לפלוגה כאל פלוגת מסלול.

אז החלטנו לשלוח מכתב למח"ט של החטיבה שלנו, למג"ד וקצין קבילות חיילים על כל מעשיו כמיוחד על היחס שהרוסים מקבלים בפלוגה, ואיימנו להתלונן בתקשורת.

לאחר כמה ימים המג"ד החליט להדיח את המ"פ באמצע הקו (גם כי תחלס הוא היה מ"פ בלאי).

מיותר לציין שהקרירה הצבאית שלו גמורה..

פורסם
  • מחבר

ככה עם כולם

יש לך בעייה נפשית... יש קב"ן

פורסם

ככה עם כולם

מה מפריעים לך הג'ובניקים?

אני לא יודע אם חשבת על זה, אבל בלי טבחים, אפסנאים, טכנאים וכו' הצבא בכלל לא היה מתפקד.

פורסם

שאלה שקשורה לתרד.

אתמול במקרה קיבלתי צוו ראשון :hi:

עכשיו אני תמיד רציתי קרבי ויש לי מוטיבציה לצבא מאד לא רק לקרבי, לתרום בכלל.

יש לי פרופיל 82 בגלל עיוורן צבעים, אז על פי אלה שיש להם ניסיון עם צהל כבר מה עדיף קרבי או גובניק?

פורסם

איך אתה יודע את הפרופיל שלך?,עד כמה שאני זוכר הפרופיל נקבע רק אחרי הצו הראשון.

פורסם

אם אתה יודע מה הבעיות שלך אתה גם יודע כמה יורידו לך

פורסם

יש לך בעייה נפשית... יש קב"ן

או קפ"ס (קצין פסיכולוג)

פורסם

שאלה שקשורה לתרד.

אתמול במקרה קיבלתי צוו ראשון  :hi:

עכשיו אני תמיד רציתי קרבי ויש לי מוטיבציה לצבא מאד לא רק לקרבי, לתרום בכלל.

יש לי פרופיל 82 בגלל עיוורן צבעים, אז על פי אלה שיש להם ניסיון עם צהל כבר מה עדיף קרבי או גובניק?

זה 2 דברים שונים לגמרי.תתייעץ עם המשפחה וחברים.אם יש לך מוטיבציה גדולה לקרבי ,לך עם זה.
פורסם

אל תלכו לקב"ן - מנסיון אישי, אלו אנשים חולים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים