פורסם 2005 באפריל 820 שנים בדיוק ביום שני התכוונתי להזמין מצלמה דיגיטלית: CANON A60.רק שהיום מצאתי מישהו שמוכר את המצלמה הבאה:אולימפוסc-370600 ש"חמצלמה חדשה לגמרי, עם אחריות לשנתיים, ישר מהחנות, לא מחודשת כמובן.כולל נרתיק.כולל כרטיס זיכרון 128!מפרט:מצלמת סטילס סופר קומפקטיתחיבור ישיר למדפסת PICTURE-BRIDGEזום אופטי X 3 מקביל לעדשת 38-114 מ"מזום דיגטלי X 3.3רזולוציה של 3.3 מגה פיקסלים.זיכרון פנימי של 12 מגהיציאת וידאואפשרות צילום סירטון וידאו (JPEG) לא מוגבל בזמןמערכת סינון הפרעותעדשת רזולוציה גבוההמסך LCD 1.5 אינץהפעלה אוטומטית ו/או ידנית של הפונקציותאפקטים מיוחדים אחרי הצילוםמיקוד אוטומטימבזק אוטומטיאפשרות של סנכרון איטי לצילום חושךאפשרות לביטול / אילוץ מבזקצילום מתמשך עד 12 חשיפותמנגנון להפחתת "עיניים אדומות"אפשרות לחשיפה ידניתתצוגה מיידית של התמונה על המסךאפשרות צילום מאקרו 2 ס"מאפשרות צילום עצמיזום דיגיטלי בהדפסהתאריכוןיציאה וכבל חיבור למחשב USBיציאת וידאותצוגה אלקטרוניתאפשרות לחיבור מתח הרשת (אופציה)כולל תוכנת התחברות למחשבפועל עם 2 סוללות AA או עם סוללת ליתיום CR-V3משקל 190 ג"רמה אתם אומרים?שווה לי לקנות אותה במחיר הזה או בכל זאת להישאר על ה-CANON A60?
פורסם 2005 באפריל 820 שנים בטח שעדיף את האולימפוס כי בA60 יש לך רק 2 מגהפיקסל וזה ממש קצתבאלימפוס יש 3.3 שזה מספיק וגם המחיר זולאבל...היא משומשת ופה יכולה להיות בעיהמה שבטוח האולימפוס עדיפה
פורסם 2005 באפריל 820 שנים מחבר המגה פיקסל לא כל כך משמעותי בשבילי, אני יכול להסתפק ב-2 מגה פיקסל... כי אני לא מדפיס את התמונות על דפים גדולים, רק משאיר אותם במחשב.עכשיו בגלל שהמצלמה משומשת, יש סיכון. אז רציתי לדעת אם הסיכון ממש שווה את זה? המצלמה הזאת באמת יותר טובה מהקאנון A60 בהרבה? שווה לקנות מוצר יד-שנייה עם סיכון מסויים ?
פורסם 2005 באפריל 820 שנים אם אתה יכול להסתפק ב2 מגהפיקסל למרות שזה ממש מעט המינימום לצילום טוב הוא 3 אז עדיףתקנה את הA60 בלי לקחת סיכון
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.