פורסם 2005 באפריל 720 שנים איך ניתן להגדיר בפיירוול שייתן גישה לפורטים מסויימים , לדוגמא פורטים של אימיול?
פורסם 2005 באפריל 720 שנים עקרונית זה אפשרי דרך ה-system services שםאבל הכי פשוט לתת אישור לאימיול לעבוד עם כל פורט שהוא יהיה צריך->כשאתה מתקין תוכנה חדשה שמנסה להתחבר לאינטרנט הוא שואל אם לתת לה גישה או לא, פשוט תן לכל התוכנות שאתה רוצה גישהאם בטעות חסמת אותו כנס ל-internet application ושנה לגבי האימיול מ-blocked ל-allowed, או שתוסיף אותה ידנית שם
פורסם 2005 באפריל 720 שנים מחבר לתכנה יש גישה והיא מתחברת בלי בעיה. הבעיה היא שהמהירות איטית פחד וכעשיתי tets ports זה כתב לי שאין גישה ל-TCP וזה כנראה בגלל בעיה בהגדרות הפיירוול ובגלל זה המהירות האיטית. אימיול עובד על שני פורטים, יש דרך להגדיר להגדיר אותם ידנית בחומת האש?
פורסם 2005 באפריל 720 שנים בדקת שהפיירוול של ה-XP לא עובד במקביל למקאפי?אם כן נטרל אותו, כי ממילא הוא לא יועיל
פורסם 2005 באפריל 720 שנים מחבר הפיירוול של XP מכובה עוד מקודם. כשכיביתי את הפיירוול של MCAFEE , בדיקת הפורטים עברה בהצלחה.
פורסם 2005 באפריל 920 שנים מחבר אני משתמש ב- professional 9הפורטים של אימיול שאני רוצה לפתוח הם : tcp:5773 ו- udp:5783.
פורסם 2005 באפריל 920 שנים אתה מקבל low id באימיול או high id?ובאיזה גירסה של אימיול(אם זה מוד אז תן שם)אתה משתמש?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.