עבור לתוכן

בעיה בHP DESKJET 5150 ....

Featured Replies

פורסם

יש לי בעיה במדפסת HP DESKJET 5150

שאני לוחץ על להדפיס היא לא מדיפסה ניסיתי כמה פעמים

יש דפים

למה זה לא עובד??

זה תמיד עבד

עכשיו פתאום זה לא עובד

תודה מראש

TOREF

פורסם

יש נורות שמבהבהות במדפסת? המדפסת מחוברת כמו שצריך? תבדוק את הדברים האלה.

תנסה להדפיס דף בדיקה עצמית - תדליק את המדפסת, תחזיק את הכפתור של ההדלקה לחוץ, תלחץ על הכפתור של "המשך" (עם החץ) 4 פעמים ותעזוב את הכפתור של ההפעלה. המדפסת אמורה למשוך דף ולהדפיס מה שנקרא דף בדיקה עצמית (Self Test). אם היא לא מדפיסה זה כבר מצביע על בעיה במדפסת; אם המדפסת כן מדפיסה אז היא בעיקרון תקינה. צריך לבדוק את החיבור למחשב, האם המדפסת מחוברת טוב. תנסה לנתק את הכבל מהמדפסת ומהמחשב ולחבר שוב, תנסה לעשות אחרי זה הפעלה מחדש למחשב ותראה האם היא מדפיסה עכשיו. שיהיה בהצלחה. אם לא, אז תחזור לכאן ותעדכן... :xyxthumbs:

ד"א איזו מערכת הפעלה?

פורסם

יש לי אותה מדפסת כמו שלך והיא עושה לי את החיים קשים, אני מנסה להדפיס והיא עושה ברוב הפעמים error אז אני מכבה ומדליק אותה ומחכה כמה שניות ואז זה מדפיס.

לא נולדה המדפסת שאהבתי, כולם אותו דרק :bash:

פורסם

מה אתה מתפלא.. מדפסת ב440ש"ח... ברור שהיא מדפסת גרועה...

כל היצרניות במיוחד HP עושות מדפסות הזרקת דיו באיכות גרועה וצריכת דיו מטורפת...רואים על המדפסות שהן לא בנויות טוב..

היום כבר צריך להשקיע הרבה בשביל לייזר צבעונית... זה הדבר הבא... לפני כמה חודשים קניתי לאבא שלי למשרד XEROX 3031

מטורפת .. כמעט 1000 ש"ח שחור לבן.. חסכונית בטירוף ולא עושה שום בעיות ועובדת כמעט כטל היום...כמעט 5000 דפים בחודש...

אז כיום שקונים מדפסות במחיר כזה אל תתפלאו שהם גרועות...חבר שלי גם כנה HP חדשה עם קורא זיכרונות...פוטו---

הוא אומר שהיא מזה גרועה.. ואני מאמין לו... רואים עליה

ולכותב התראד.. תנסה אולי לעדכן דרייבר

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים