פורסם 2005 באפריל 720 שנים תשמעו התחלתי עם מודינג לפני כשבועיים ונגנבתי מזה לגמריוהבנתי שאחד מהכלים הכי שימושיים במודינג הוא דרמלואני שתודה לאל עוד יש לי קופת בר מצווה החלטתי לקנות דרמלויש לי כמה שאלו:1. וולף יספיק או שאני אני צריך מקורי2. איפה אני יכול להשיג כזה אחד כזה וראשים בשבילו3. אם יש המלצה לדגם אני יודה מאודתודה!!! :-*
פורסם 2005 באפריל 720 שנים 1)לפי דעתי וולף יספיק לך-אני גם כמוך ילד והוולף שלי מספק אותי מאוד. 2)אחד כזה וראשים וה-כ-ל כמעט אפשר להשיג בהום סנטר. 3)אני חושב שהוולף זה אותו דגם. -הצעה:אל תשתגע ותקנה ותקנה. רק מתי שאתה צריך משהו תקנה אותו אל תחשוב שבעתיד תצתרך... בהצלחה
פורסם 2005 באפריל 720 שנים אם אתה צריך דרמל לפרויקט חד פעמי (זא,לפרוייקט אחד...שניים) אולי עדיף ללכת על הוולף.אבל אם אתה מתכוון לעשות בו שימוש מסיבי כדאי לקנות את המקורי.
פורסם 2005 באפריל 820 שנים תנקה וולף , תתאמן עליו תהרוג אותו תשחט אותו ! ואז כשתדע לעבוד עם דרמל וכשהוא ימות ותצטרך דרמל תקנה את המקורי ראשים - תקנה רק מתי שאתה צריך ותקנה ראשים מאיכות טובה למשל את תקנה את הראשי חיתוך הרגילים אלא תקנה את המחוזקים מפיברגלס ......
פורסם 2005 באפריל 820 שנים תקשיב אם זה פרוייקט חד פעמי או מודינג פעם ב.... אז תקח את הוולף לי יש את הוולףוהוא טוב לפי דעתי..... אם אתה עושה מודינגים רציניים ולא פעם ב.... אז תקנה את המקורי של boschראשים אתה יכול להשיג בלדיקו היבואן של דרמל,הום סנטר
פורסם 2005 באפריל 820 שנים אולי יש גם של בוש, אבל הכלי הומצא בידי דרמל, והחברה מייצרת כלים איכותיים גם היום.
פורסם 2005 באפריל 920 שנים לי הייה דראמל מקורי שנקנה בארה"ב, והוא בקושי חתך משהו... סל"ד גבוהה אבל (כנראה) הספק נמוך... כל פעם שהייתי לוחץ אותו קצת לפח הוא הייה נתקע לקח לי 5 דקות להתקדם איתו 1ס"מ באלומיניום של 2מ"מ... לבוש יש כלים חזקים
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.