עבור לתוכן

צריך מפרט ב- 7000 ש"ח

Featured Replies

פורסם

בזכרון יש נתונים שלא ברורים לי כמו: 3200 או 3500 מזה אומר? וגם CL 2.5 למשל מזה אומר?

כולם פה ממליצים על הזכרונות של PQI?

ולגבי מארז וספר אני צריך דגם מדוייק מכיוון שאני לא קונה מחנות באינטרנט אלא באחת החנויות בב"ש.

הנתונים של הזיכרונות ה-3200 וה-3500 מתיחסים למהירות שבה הם מסוגלים לעבוד (מהירות סטוק כמובן) כאשר כדי לקבל את המהירות במגה-הרצים תחלק בשמונה (מה שתקבל זה זכרונות שהמהירות שלהם 400 ו-433 מגה-הרץ בהתאמה)

CL או בשפה יפה קאס אלו התזמונים בהם עובדים הזכרונות (משהו שקשור לקישור בהם - עוד מעט יבוא אולי משהו שמבין בזה יותר טוב ממני ויסביר בדיוק)

רצוי זכרונות בקאס נמוך כמה שיותר למערכות AMD כמו שהצאנו לך.. ::)

לגבי החברה ששעלת, PQI חברת זכרונות גדולה וידועה מאוד בכל העולם בזכרונות האיכותיים שלה.. ככה שאין סיבה לחשוש לקנות את הזיכרון שהציאו פה (מה גם שהוא בכלל נחשב איכותי ביותר!) :xyxthumbs:

המארז שהצעתי הוא מארז של חברת אנטק מדגם SX1040B II שמגיע עם ספק 400 ואט (דגם SL400) גם הוא של אנטק ;D

למה שתקנה את המחשב בחנות בבאר-שבע?? קשה לי להאמין שהם יתנו לך את המחירים שהבאנו לך פה ובאמת חבל לוותר בגלל זה על איכות המחשב...

• תגובות 53
  • צפיות 4.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

אם תיווצר בעיה במחשב עדיף שהמקום שאני גר יהיה קרוב לא?

לא שווה לקנות את הספק של אנרמקב ה- 420 וולט שהמליצו עליו פה?

פורסם

אתה קונה אותו עם מארז (יקר יחסית) ובכלליות עדיף לך ללכת על השילוב של אנטק כי הוא איכותי ביותר והמחיר שלו יחסית סביר..

בקשר למקום קרוב או רחוק.. שאלה של מה אתה מעוניין (המחירים באזור שלך יכולים להיות יקרים בכ-5 עד 10 אחוזים לפעמים והשאלה אם זה שווה..

מה גם שיש חנויות זולות (לוגיק לדוגמה) יותר קרוב לאזור המרכז

פורסם

CL = Cas Latency

זה הפרשי זמן בין פקודה לקריאה מהזיכרון עד לגישה למקום בזיכרון לצורך הקריאה

פורסם
  • מחבר

שווה לקנות את המחשב מלוג'יק? השירות שלהם טוב והם אמינים? בנוגע לווינדוס וכאלה הם לא מתקינים שום דבר נכון?

לגבי הלוח אם יש את זה של ג'יגהבייט ואת זה של אמ אס איי איזה מבינהם שווה לקחת? לאם אס איי הבנתי שאין ממש ביקורת עליו כמו על זה של הג'גבייט.

פורסם

שווה לקנות את המחשב מלוג'יק? השירות שלהם טוב והם אמינים? בנוגע לווינדוס וכאלה הם לא מתקינים שום דבר נכון?

לגבי הלוח אם יש את זה של ג'יגהבייט ואת זה של אמ אס איי איזה מבינהם שווה לקחת? לאם אס איי הבנתי שאין ממש ביקורת עליו כמו על זה של הג'גבייט.

השירות של לוגיק נחשב דיי סבבה.. אין איתו בעיות מיוחדות והם זולים למדיי בנוסף.. והם מתקינים ווינדוס (כמו כל חנות בתוספת תשלום כמובן)

לגבי השאלה על הלוח, ממה שאני יודע עדיף ללכת על הלוח של MSI כי הוא פשוט יותר טוב (הלוח של הג'יגה מבוסס על נפורס 4 טיפה מוחלש) אבל אם אין את הלוח של MSI אז גם הלוח של ג'יגבייט הוא סבבה לגמרי

פורסם
  • מחבר

הבנתי אותך...

לגבי מאוורר למעבד זה חובה לקחת?

פורסם

זה לא למעבד, זה למארז.. ואף פעם לא חובה לקנות כלום...

זה פשוט יתן לך קירור יותר טוב של המארז ושל כל הרכיבים בפנים בהשקעה קטנה מאוד יחסית

פורסם
  • מחבר

אני כמובן בעד דברים כאלה, אבל איזה מאוורר לקחת? הציעו פה מספר מאווררים מה בדיוק לקחת?

המארז עצמו לא מגיע עם מאוורר?

פורסם

מה שהצעתי לך נחשב מאוורר מעולה.. והמארז מגיע בעיקרון עם מאוורר מקדימה ורצוי להוסיף אחד מאחורה לזרימת אויר יעילה

פורסם
  • מחבר

לגבי הארדיסק למה לא נתת לי של וונסטון דיגיטל?

ומאיפה לקחת את המפרט?

פורסם

ההרד דיסק הזה יותר טוב (תומך בטכנולוגיה חדשה שנקראת NCQ - אתה יכול לחפש פרטים בפורום..)

והמפרט בגדול מנעה מחשבים.. : www.noacomp.co.il 

המחיר שנתתי הוא למזומן, עד 3 תשלומים המחיר יקר בכ-3 אחוז (בערך 200 שקל)

פורסם

ולגבי מארז וספר אני צריך דגם מדוייק מכיוון שאני לא קונה מחנות באינטרנט אלא באחת החנויות בב"ש.

גם אני בונה עכשיו מחשב ואני מבאר-שבע, והגעתי למסקנה שלא כדאי לקנות כאן.

אין את המבחר את הרכיבים וצריך להזמין את רובם ככה שזה יותר יותר יקר.

בדקתי את כל האפשרויות, כולל חבר שעובד בחנות מחשבים גדולה באזור וקונה חלקים בהנחה גדולה.

פשוט לא משתלם. ככל הנראה אני אקנה את המחשב מנועה/LogicPC/KSP.

פורסם
  • מחבר

אז מאיפה עדיף לקנות מנעה או מלוג'יק?

פורסם

אז מאיפה עדיף לקנות מנעה או מלוג'יק?

לדעתי עדיף לוג'יק בגלל המחירים.

אבל בגדול תקנה איפה שאתה יותר קרוב, אם אתה גר יותר קרוב לרמת גן אז לוג'ק אם חיפה אז לנועה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים