עבור לתוכן

זקוק למצלמה במחיר 1500 - 2000 + שאלה נוספת

Featured Replies

פורסם

אמא שלי החליטה לקנות מצלמה דיגיטלית שתשמש גם לצילומים רגילים בטיולים וכו, וגם לצילום מעט יותר מקצועי בתור תחביב אישי שלה.

המצלמה צריכה להיות עם לפחות 4 מגה פיקסל ו256 זיכרון (אם ניתן לקנות זיכרון זה בנפרד במחיר סביר אז זה בסדר).

טווח המחירים גמיש ויכול גם לעלות בכמה מאות שקלים אם זה דרוש.

כמו כן אמא שלי מתעקשת שהיא רוצה מצלמה עם זום אופטי של 12 ואני הייתי רוצה לדעת עד כמה זה חיוני והאם באמת דרוש זום כזה לצילומים חובבניים.

ומה אתם אומרים על המצלמה minolta dimage z3 ?

תודה מראש על העזרה.

אם אפשר אז תנו לי גם את שם החנות שמוכרת את המצלמה עליה אתם ממליצים.

פורסם

ענית לעצמך על השאלה :)

Z3, מצלמה מצויינת ותענה על כל הצרכים שלכם

כרטיס זיכרון 256 או 512 (מחירים נמוכים, שווה להשקיע ב-512 כך שבטיולים תוכלו לצלם הרבה)

מטען+4סוללות בכ-150 ש"ח (של GP, סוללות 2100\2300)

תוסיף גם תיק בכ-50 ש"ח

פורסם

ה-Z3 מצלמה טובה, אבל מאוד פלסטיקית. כדאי שתבדוק אותה בחנות לפני שאתה מזמין. יש בעמוד הזה עוד דיונים על אותו נושא ואפילו עם כותרת מאוד דומה. אני מאוד ממליץ לך לקרוא אותם.

לגבי זום ארוך, הרבה יותר שימושי לדעתי עדשה רחבה. אני אקח בלי להסס מצלמה עם עדשה 28-135 על פני אותה מצלמה עם תכונות דומות ועדשה 38-400.

פורסם

יש לי את הZ1ואני מאוד מרוצה ממנה(במיוחד בצילומי מקרו), אני מניח שהZ3 לא תאכזב.

בכל אופן, כדאי לשים לב שהיא מעט גדולה-לא מזמן ראיתי מצלמה מקבילה של אולימפוס(לא זוכר את הדגם) קטנה הרבה יותר(אותם 3MP וזום אופטי -10)

לגבי הפלסיקיות, אני לא מסכים איתך, אתה מרגיש שיש לך מצלמה ביד.

פורסם

לגבי הפלסטיקיות, אני לא מסכים איתך, אתה מרגיש שיש לך מצלמה ביד.

מתי בפעם האחרונה יצא לך להחזיק מצלמה עם גוף מתכתי? אם תשחק קצת עם ה-Ricoh Caplio R1 תבין על מה אני מדבר.

פורסם
  • מחבר

הסיבה שאני לא ממש נלהב לקנות את ה z3 היא שהיא די יקרה וההבדל היחיד (ממה שראיתי, ואני ממש לא מבין במצלמות אז תקנו אותי אם אני טועה) בינה לבין מצלמות שזולות ממנה ב500 שקל הוא הזום.

אז ההתלבטות שלי היא האם ההבדל בינה לבין ה ricoh calpio r1 לדוגמא שווה את הכסף.

ולרנגרמן, מצטער אבל אני ממש לא מבין כלום במצלמות אז אם תוכל לנסח את מה שאמרת בקשר לזום בשפה יותר פשוטה אשמח מאוד.

פורסם

זום רחב שימושי במצבים שבהם אתה רוצה להכניס יותר לתמונה. זום ארוך מאפשר לך לצלם קטע קטן מאוד בהגדלה, בדומה לטלסקופ. לדעתי, יש הרבה יותר מקרים בחיים שזום רחב שימושי יותר מזום ארוך. אבל אי אפשר להגיד את זה בצורה גורפת על כל הצלמים. אם אתה מצלם כל יום זברות בספארי, אולי זום ארוך יהיה לך יותר שימושי ;)

פורסם

יש לי את הZ3 ואני מאוד מרוצה ממנה

המאקרו שלה מצוין

אבל מה דפוק בה זה צילומים בחושך והמסך קטן אבל זה לא כזה נורא

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים