עבור לתוכן

Samsung 17 CRT 793DF או Mag 17 CRT 786 PF ?

Featured Replies

פורסם

המסך שלי עומד על טילו כבר 5 וחצי שנים(קניתי אותו ביחד עם פנטיום 3 550MHZ שהיה אז הכי חדש)

• תגובות 58
  • צפיות 4.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

MAG הם חברה ביזיונית שאת רוב הלקוחות שלה היא עשתה בימי ה-15' וכרגע רק המוניטין שלה הוא זה שמקנה לה לקוחות, ולא האיכות.

שמעתי דברים טובים על FD2 בעל השפורפרת החדשנית (וכך גם על הסמסונגים), אך מ-PF כדאי מאוד להתרחק מניסיון מר עם ארבעה מסכים שונים מדגם 786PF, ששבקו חיים כשחלקם פתאום התחילו לעבוד משום-מה בתדרים נמוכים ברזולוציות כמו  1024X768.

פורסם

אני לא הולך להתווכח , כל מסך עם האיכות הספיציפית שלו , אבל ברוב הטריניטרון יותר טוב מהדיאמנטרון , ודרך אגב , מי לעזאזל - תופס מטכנאים של KSP!?!?

אין ולא תהיה שפורפרת מסך כמו הטריניטרון , זה גם למה המסכים של סוני עד היום הם הכי יקרים...

טריניטרון הייתה ועדיין השפורפרת השטוחה הכי טובה , ולא יעזור לך כלום  , ואני בוודאות אומר כי אני לקחתי 2 מסכי 796FD2 ובשניהם הייתה כמעט אותה איכות תמונה ובשלי היו צבעים מאוד דומים(קשה להבדיל) אבל בהחלט שלי היה יותר חד , מה שכן , הסאמסונג היה עם הצבעים הכי טובים מכולם בגלל מצבי הקונטרסט שלו.

ואני עובד כבר מעל שנתיים על !1280X960 על 85HZ מרוצה עד השמיים.

חחח אחי אני לא רוצה לעליב\להריב אבל אתה ממש טועה..

זה נכון שפעם הטרינטרון היה שולט..

ואני מאד אוהב את סוני שלא תחשוב שאני נגדם..

אבל אתה ממש אבל ממש טועה,או שאתה עיוור בעע לא יודע או שאתה לא יודע להעריך איכות או שאתה ראית מסכי-FD2 לא מכוונים או פגומים..[ותאמין לי שיש הרבה כאלה :)]

אפילו זה מעלי אמר שזה מסך טוב FD2 אז למה סתם להגיד ש שלך יותר טוב? בגלל שהוא שלך?

תקשיב אני רק יכול להגיד לך הבדל אחד שראיתי מ 786FD ל 796FD2-הצבעים הרבה יותר יפים, חיים, וחזקים..

אבל מה אני יכול להגיד לך כל אחד וה הטעם שלו כנראה שאתה אוהב יותר את הצבעים של המסך שלך...

פורסם

יכול להיות , אבל , אל תשכח , ה786FD שלקחת להשוואה היה ישן ויכול להיות אולי קצת פגום , אני לייתר ביטחון ביקשתי מ2 חברים עם 796FD2 לבוא כדי להיות בטוח שאף אחד לא פגום , ההבדל הוא לטובת הטריניטרון , אבל הבדל קטן , אולי בצבעים המיצובישי לוקח , אבל בחדות - אין יותר טוב מהמאג...

בקשר לזה שיש לו FD2 , לפי התגובות שלו הוא מבין במסכים כמו שאני מבין בלימודים(ואתה תבין אני בטוח)

פורסם

היה לי 786PF שהפסיק לעבוד אחרי שנה וחצי. שבועיים וחצי הוא ישב במעבדה של היבואן.

פורסם

יכול להיות , אבל , אל תשכח , ה786FD שלקחת להשוואה היה ישן ויכול להיות אולי קצת פגום , אני לייתר ביטחון ביקשתי מ2 חברים עם 796FD2 לבוא כדי להיות בטוח שאף אחד לא פגום , ההבדל הוא לטובת הטריניטרון , אבל הבדל קטן , אולי בצבעים המיצובישי לוקח , אבל בחדות - אין יותר טוב מהמאג...

בקשר לזה שיש לו FD2 , לפי התגובות שלו הוא מבין במסכים כמו שאני מבין בלימודים(ואתה תבין אני בטוח)

אממ אתה חשוב ש 786FD שלי פגום?

בעע אז אתה רוצה אולי שנפגש ואתה תראה את המסך שלי ואני את שלך?

אבל אתה מודה ש מיצובישי לוקח בצבעים?

בכל מקרה אם מיצובישי לוקח בצבעים ושלך בחדות אז הם שווים לא?חחח

ולדעתי מיצובישי לוקח גם בחדות,בוא אלי ותראה איזה דיוק יש למסך הזה.

אבל שמע זה לא כזה הגיוני ש הטרינטרון של כזה טוב..

בעע קשה להאמין.. זה מסך ממש ממש ישן יש לי את המסך 786FD 4 שנים בערך..

והמיצובישי הוא ממש חדש..

טוב אז כנראה שזה גם העדפה אישית?

פורסם

המיצובישי לא רואה את כל מסכי ה CRT ממטר.

פורסם

חחחח זה נכון

רגע אתה התכוונת ל MAG שבתוכו יש את המיצובישי?

בכל מקרה אתה צודק :xyxthumbs:

פורסם

פשוט התכוונתי למסך מיצובישי .

פורסם

STRENGTH, מצטער להגיד לך אבל רואים שאתה לא מבין בדברים האלה, ורק מייעץ מתוך "נאמנות" לקנייתך/לחברה (הבנו כבר שאתה נהנה מן הצבעים של המסך שרכשך, אתה לא צריך לשכנע אותנו).

חבל, אתה עלול להטעות אנשים :nono:

פורסם

חחח לא יודע למה אתה מתכוון לא מבין..

אבל אני בדקתי וראיתי מלא מסכים אז עדיף שתשתוק..

אני יודע לכוון מסכים הכי טוב בעולם [חחח סתם בצחוק אבל טוב מאד]

אתה לא יודע כמה השוואת עשיתי עם מלא מסכים..

שמתי את המסך שלי ליד 786FD,F700B,ועוד..

אז אל תגיד שאני מטעה אנשים,יש אנשים שקנו\נפלו על FD2 פגום עם בעיות פוקוס ו CONVERGNCE ERORS [אני בספק אם הידע הנמוך שלך יודע מה זה בכלל [=]

FD2 מסך מדהים לפי מה שראיתי הוא ברמה טוב יותר בהרבה מ 786FD והוא בערך ברמה של הסאמסונג שממש אהבתי :xyxthumbs:

פורסם

ה fd2 לא שווה את המחיר שלו.כמה טוב שהוא יהיה.

פורסם

STRENGH אולי הגיע הזמן שתפסיק להגיב בפורומים האלה על דברים שאתה לא מבין ?

אנשים פה הבינו כבר לפני שנתיים שאתה מרוצה מה796FD2 המסריח שלך והוא הכי טוב בעולם מבחינתך.

פורסם

OH TELL ME ITS NOT YOU AGAIN?

חחח אידיוט המסך שלי אוכל את שלך לארוחת-בוקר..

הוא הרבה גם יותר חד מהמסך שלך וגם מציג צבעים יפים וחיים הרבה יותר..

אז :kopfpatsch:

דיי לבלבל פה את כולם מסך פגום היה לך תבין או שעיניים שלך פגומות :lol: :lol: :lol:

וזה לא רק אני אומר פה שזה מסך טוב..גם BORG IDOK ועוד כמה

ואפילו סטינגר אומר שזה מסך טוב :xyxthumbs:

אז אפשר להגיד שנדפקת חזק שהחלפת אותו :xyxthumbs:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים