עבור לתוכן

Samsung 17 CRT 793DF או Mag 17 CRT 786 PF ?

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

אנשים, איפה אפשר למצוא את ה-793MB

• תגובות 58
  • צפיות 4.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אפשר להשיג אותו גם ב-באג מחשבים.

מסך מעולה והוא עולה רק 800 ש''ח מאד ממולץ :xyxthumbs:

פורסם

מסך MAG 786PF עדיף על Samsung 793DF.

מסך Samsung 793MB עדיף על MAG 786PF.

כל שלושת המסכים הנ"ל משתמשים בשפורפרות מסך של סמסונג, והם לא שטוחים באמת (הזכוכית של המסך מבחוץ שטוחה, אבל הזכוכית של השפורפרת מסך מבפנים לא שטוחה).

מסך MAG 796FD2 עדיף על מסך Samsung 793MB.

בניגוד לשלושת המסכים הקודמים שמשתמשים בשפורפרות מסך של סמסונג, ה-FD2 משתמש בשפורפרת מסך של מיצובישי והוא שטוח לחלוטין באמת.

בנוסף לכך, ל-MAG 796FD2 יש רזולוציות גבוהות, קצבי רענון גבוהים, קונטרסט חד, ולחצן מיוחד מצבים צפייה מיוחדים בסרטים ומשחקים: PictureNormal - יישומי Office ואינטרנט; Zoom Picture - תמונה מוגדלת; Vivid Picture - תמונה עם בהירות גבוהה במיוחד (30%+); Warm Picture - הדמייה של תמונה אמיתית חיה; Golden Picture - מצב דומה ל-Golden Picture.

לסיכום,

מי שמעוניין במסך טוב עם רזולוציות וקצבי רענון טובים שהוא שטוח לכאורה, שיקנה את MAG 786PF.

מי שמעוניין במסך טוב שנותן הדמייה די טובה של מסך שטוח ומוכן להתפשר על הרזולוציה, שיקנה את Samsung 793MB.

מי שמעוניין במסך מעולה ושטוח לחלוטין באמת עם רזולוציות וקצבי רענון גבוהים, ומוכן לשלם על האיכות (1,000-1,100 ש"ח), שיקנה את MAG 796FD2.

להוריד את התגובה הזאתי היה מצויין , 90אחוז ממה שנאמר בה הוא שטויות!

אחי למה להגיד שטיות ברור ש 796FD לא מגיע לרמה של ה FD2..

זאת ממש שטות להגיד את זה..

אני הבאתי את ה 786FD שלי מרחוק [שזה כמו 796FD רק קצב רענון נמוך יותר]

ואני חייב להגיד שהתמונה ה FD2 יותר מדויקת וחדה בקצת..אבל בצבעים ההבדל ההענקי לטובת ה FD2 הצבעים שלו הרבה יותר חיים ויפים..

FD2 זה המסך הכי טוב שראיתי,ראיתי גם את 793MB שהוא מסך מצוין וקשה לי להחליט או טוב יותר משלי,אהבתי בו בעיקר את מצבי-הקונטרסט..

וזה עוזר מאד לדעתי ליופי הצבעים..

בקיצור קח 793MB ותהיה מרוצה עד השמים..[רק אל תשתמש ב 1600 כי אין למסך תמיכה ברזולוציה הזאת וחבל :(]

וסטינגר,

שתבין ה מיצובישי נחשבת לשפופרת טובה יותר מ DYNAFLAT הזה,אז אני לא יתפלא אם FD2 מסך טוב יותר..

והשפורפרת של המסך שלך ישנה אבל איכותית מאד..אבל אל תנסה להשוות אותה לשפורפרת איכותיות כמו DIAMONDTRON :)

אוקיי , אנחנו יכולים להתווכח עד מחר , שתמצא מישהו שבאמת מבין ולא סתם אומר דברים באוויר , אין שום סיבה שהוא לא יגיד לך שהTrinitron יותר טובה , היא יותר טוב ותמיד תישאר יותר טובה מכל שפורפרת קיימת בשוק מכיוון שכל אבל כל השפורפרות השטוחות מתבססות על הTrinitron ורק מנסות לשפר אותה , שפורפרת הטריניטרון הייתה הראשונה השטוחה בעולם(לטלוויזיות) ועדיין בטלוויזיות נחשבת ליותר טובה , MAG החליפה בFD2 את השפורפרת למיצובישי כי סוני העלתה\מכרה את הטריניטרון יותר מידי ביקר ומאג התקמצנה לשלם את המחיר הזה ולא רצתה להעלות את עלויות הייצור והצרכן.

כמה שתנסה להשוות , אם תיקח מסך 786FD\796FD יחסית חדש , או מסך עם טריניטרון חדש אתה תראה הבדל לא קטן לטובת הטריניטרון.

פורסם
  • מחבר

אפשר להשיג אותו גם ב-באג מחשבים.

מסך מעולה והוא עולה רק 800 ש''ח מאד ממולץ  :xyxthumbs:

אתה בטוח?

הוא לא מופיע באתר שלהם.

יש עוד מקומות שאני יכול למצוא בהם את ה-MB?

פורסם

אצלי כבר 6 שנים 786FD (חח בזמנו 1500 שקל) עובד ב 1024X786 100HZ שפורפרת של סוני.

מסך מצויין לא צריך יותר מזה כשימות (ולא נראה לי לפי מצבו שהוא ימות בקרוב) אני יחליף לעוד אחד של MAG. :cool2:

פורסם

אוקיי , אנחנו יכולים להתווכח עד מחר , שתמצא מישהו שבאמת מבין ולא סתם אומר דברים באוויר , אין שום סיבה שהוא לא יגיד לך שהTrinitron יותר טובה , היא יותר טוב ותמיד תישאר יותר טובה מכל שפורפרת קיימת בשוק מכיוון שכל אבל כל השפורפרות השטוחות מתבססות על הTrinitron ורק מנסות לשפר אותה , שפורפרת הטריניטרון הייתה הראשונה השטוחה בעולם(לטלוויזיות) ועדיין בטלוויזיות נחשבת ליותר טובה , MAG החליפה בFD2 את השפורפרת למיצובישי כי סוני העלתה\מכרה את הטריניטרון יותר מידי ביקר ומאג התקמצנה לשלם את המחיר הזה ולא רצתה להעלות את עלויות הייצור והצרכן.

כמה שתנסה להשוות , אם תיקח מסך 786FD\796FD יחסית חדש , או מסך עם טריניטרון חדש אתה תראה הבדל לא קטן לטובת הטריניטרון.

אחי אתה יודע שהבאת במיוחד את 786FD מרחוק בשביל להוכיח לך שלא..

זה גם לא הגיוני נגיד שטרינטרון יותר יקרה..אבל DIAMONDTRON הרבה יותר חדשה ונחשב כבר ליותר טובה שאלתי הרבה טכנאים מ KSP ועוד מקומות והם אמרו DIAMOND :)

ואני הבאת את החברים שלי וגם את המשפחה שלי שתראה איזה מסך יותר טוב ..

עשיתי בדיקות במשחקים וסרטים..

והיה הבדל ענק ל FD2 באיכות הצבעים..קודם כל הצבעים הרבה יותר חיים וזה כיף..וגם הצבע יותר חזק ויפה..

ובחדות\דיוק תמונה ה דימונדטרון גם יותר טוב אבל בקצת..

אני לא יודע איזה FD2 בדקת אולי פגום או לא מכוון מבפנים אבל לפי השוואה שלי ה DIAMONDTRON הרבה יותר טוב..

אבל אני אומר עדיין ה 786FD מסך מצוין אני כנראה יביא אותו לאח שלי באמת מסך טוב :xyxthumbs:

פורסם

התגובה שלי הייתה עניינית, רצינית ומבוססת. להגיד ש-90% מהנאמר בה זה שטויות, מבלי לפרט מה לא נכון לדעתך, זה ממש לא רציני והופך את התגובה שלך לבלתי רלוונטית לחלוטין. :nono:

פורסם

רגע איזה מסך יש לך?

MAG אני מניח אני אתה ממש מעריץ שלהם .. :-X

פורסם
  • מחבר

קצת סטינו מהנושא לא ? :-\

אבל אל תתנו לי להפריע לכם... :cool2:

פורסם

לי יש תסמסונג MB ואני מרוצה ממנו עד השמיים........חברה עם אמינות ועם שירות .....הייתי הולך על דגמים של סמסונג אפילו על הDF הם פשוט מסכים מדהימים עם איכות תמונה מצויינת.!

פורסם

רגע איזה מסך יש לך?

MAG אני מניח אני אתה ממש מעריץ שלהם .. :-X

היה לי מסך MAG לא שטוח ("15) במשך כ-10 שנים והייתי מאוד מרוצה ממנו. בסופו של דבר המסך שבק חיים, כדרכו של כל מסך ישן. אי לכך, יצאתי לסבב קניות במספר חנויות ובאינטרנט, כאשר אני מתלבט בין מספר דגמים של MAG וסמסונג. בסופו של דבר, לאחר שבחנתי מקרוב בתצוגות מסכי CRT של חברות שונות, קניתי מסך MAG 796FD2 ואני מאוד מרוצה ממנו. מסך סוף הדרך! מאוד מומלץ!

פורסם

ווואי אחי גם אני קניתי MAG FD2 ואני גם מרוצה ממנו ממש..

איזה צבעים יאוווווו

אפשר את איי סי קיו או המסנג'ר שלך

כי יש לי טיפה בעיות איתו...

ותגיד אתה חושב שהמסך הזה מציג איכות תמונה טובה יותר אפילו מסאמסונג 793MB?

כי ראיתי שהוא מסך ממש טוב :)

פורסם

ווואי אחי גם אני קניתי MAG FD2 ואני גם מרוצה ממנו ממש..

איזה צבעים יאוווווו

אפשר את איי סי קיו או המסנג'ר שלך

כי יש לי טיפה בעיות איתו...

ותגיד אתה חושב שהמסך הזה מציג איכות תמונה טובה יותר אפילו מסאמסונג 793MB?

כי ראיתי שהוא מסך ממש טוב :)

לדעתי, לאחר שבחנתי את שני המסכים, הסמסונג 793MB בכלל לא מתקרב לרמה של ה-MAG 796FD2. ה-796FD2 של MAG נמצא בליגה לגמרי אחרת, ואני לא אומר את זה רק בגלל שיש לי את המסך הזה. כמובן, שהוא מסך הרבה יותר יקר, אבל זה כבר שאלה אחרת (מה יותר חשוב מחיר או איכות?).

אם יש לך שאלות ספיציפיות לגבי ה-MAG, אתה יכול לשלוח לי הודעה פרטית.

פורסם

אני לא הולך להתווכח , כל מסך עם האיכות הספיציפית שלו , אבל ברוב הטריניטרון יותר טוב מהדיאמנטרון , ודרך אגב , מי לעזאזל - תופס מטכנאים של KSP!?!?

אין ולא תהיה שפורפרת מסך כמו הטריניטרון , זה גם למה המסכים של סוני עד היום הם הכי יקרים...

טריניטרון הייתה ועדיין השפורפרת השטוחה הכי טובה , ולא יעזור לך כלום  , ואני בוודאות אומר כי אני לקחתי 2 מסכי 796FD2 ובשניהם הייתה כמעט אותה איכות תמונה ובשלי היו צבעים מאוד דומים(קשה להבדיל) אבל בהחלט שלי היה יותר חד , מה שכן , הסאמסונג היה עם הצבעים הכי טובים מכולם בגלל מצבי הקונטרסט שלו.

ואני עובד כבר מעל שנתיים על !1280X960 על 85HZ מרוצה עד השמיים.

פורסם

אני לא הולך להתווכח , כל מסך עם האיכות הספיציפית שלו , אבל ברוב הטריניטרון יותר טוב מהדיאמנטרון , ודרך אגב , מי לעזאזל - תופס מטכנאים של KSP!?!?

אין ולא תהיה שפורפרת מסך כמו הטריניטרון , זה גם למה המסכים של סוני עד היום הם הכי יקרים...

טריניטרון הייתה ועדיין השפורפרת השטוחה הכי טובה , ולא יעזור לך כלום , ואני בוודאות אומר כי אני לקחתי 2 מסכי 796FD2 ובשניהם הייתה כמעט אותה איכות תמונה ובשלי היו צבעים מאוד דומים(קשה להבדיל) אבל בהחלט שלי היה יותר חד , מה שכן , הסאמסונג היה עם הצבעים הכי טובים מכולם בגלל מצבי הקונטרסט שלו.

ואני עובד כבר מעל שנתיים על !1280X960 על 85HZ מרוצה עד השמיים.

,תגיד אתה רוצה מדליה?

כולם יודעים שMAG וסמסונג חברות מצויינות ושתי הדגמים מעולים אז למה לריב? אני אישית לא ראיתי סמסונג שעומד 6 שנים בלי בעיות ולכן בעתיד אני הולך על מאג.

אני עובד על 1800X1800 160HZ אז? חחחח את מי זה מעניין.. :nixweiss:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים