עבור לתוכן

Samsung 17 CRT 793DF או Mag 17 CRT 786 PF ?

Featured Replies

פורסם

ה-Samsung 793MB תומך ברזולוציות יותר נמוכות מה-MAG 786PF, והוא לא שטוח לחלוטין למרות שכתוב שהוא שטוח לחלוטין.

ייתכן שהסמסונג הנ"ל יותר טוב מהדגם האמור של MAG. אבל מסך של MAG או Samsung עם שפורפרת מסך שטוחה לחלוטין באמת של מיצובישי עדיף בהרבה.

• תגובות 58
  • צפיות 4.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

יש לי מסך מאג 996pfs רואים בו טוב מאוד לדעתי ,ויש לו קצבי רענון גבוהים ,אבל שקוראים לו שטוח זו פשוט רמאות.

שמו זכוכית שטוחה מבחוץ ,אבל מבפנים עגול כמו כדור.רק מסכים של LG שטוחים באמת.

פורסם

המסכים של MAG מדגם PF משתמשים בשפורפרת מסך של סמסונג, והם לא שטוחים באמת. לעומת זאת, המסכים של MAG מדגם FD משתמשים בשפורפרת מסך של מיצובישי, והם שטוחים לחלוטין באמת (מבפנים ומבחוץ).

פורסם

רזולוציות וקצבי רענון לא קובעים איכות של מסך. השפופרת קובעת זאת.

דגמי ה-FD של MAG הינם בעלי שפופרת TRINITRON של SONY ואילו דגמי ה-FD2 הינם בעלי שפופרת ה-DIAMONDTRON2 של MITSUBISHI. נא לדייק.

מן הסתם עדיף מסך עם שפופרת של MITSUBISHI אך לא תמיד התקציב מאפשר זאת.

פורסם

לא הבנתי

אתה אומר שעדיף את FD2 על FD1 (סוני)

או שאתה אומר שעדיף אותו על 793MB -רק שהוא יותר יקר?

פורסם
  • מחבר

לא הבנתי

אתה אומר שעדיף את FD2 על FD1 (סוני)

או שאתה אומר שעדיף אותו על 793MB -רק שהוא יותר יקר?

ת'כלס גם אני כבר לא מבין

אני רק רוצה להזכיר אני מדבר על סדר גודל של מחיר של 700-800 ש"ח

פורסם

טוב אז ככה אתם פולטים פה שטויות על ימין ועל שמאל........

מאג 786 PFS

מסך שטוח ומצויין ואני מבסוט ממנו

פורסם

טוב , אני יסגור את הדיון הזה אחת ולתמיד , שפורפרת הPF(PURE FLAT) של המאג שאולי מיוצרת על ידי סאמסונג , איננה שפורפרת שטוחה , והיא אפילו עגולה לגמרי וניתן לראות זאת בבירור , הDYNAFLAT של סאמסונג משמשת את כל המסכים שלה , וכל המסכים שלה מקבלים ביקורות נהדרות בכל רחבי העולם מאז ומתמיד , מה שאומר , שגם ה793MB משתמש בDF\DYNAFLAT וממש ממש ממש קשה לראות שהמסך איננו שטוח(ואין כאן ויכוח , יש לי את המסך בבית) , לי עצמי יש MAG 796FD , לפי הרבה ניסיון שלי עם המסכים FD וFD2 , הFD אחרי התעסקות ממושכת(וגם הFD2 באותם תנאים) מגיעים לזה שלFD איכות תמונה בטיפה יותר טובה(חדות גבוהה יותר) , מכל אלה גם יוצא שלסאמסונג יש איכות תמונה העולה על שני המאגים הנ"ל וגם על LG מקביל(רק לMB) מכיוון שמצבי הקונטרסט שלו פשוט מדהימים ונותנים יתרון אדיר לסאמסונג , והאמת , שאני מעדיף את הסאמסונג על הMAG שלי אפילו שקצבי הריענון שלו יותר נמוכים.

פורסם
  • מחבר

טוב , אני יסגור את הדיון הזה אחת ולתמיד , שפורפרת הPF(PURE FLAT) של המאג שאולי מיוצרת על ידי סאמסונג , איננה שפורפרת שטוחה , והיא אפילו עגולה לגמרי וניתן לראות זאת בבירור , הDYNAFLAT של סאמסונג משמשת את כל המסכים שלה , וכל המסכים שלה מקבלים ביקורות נהדרות בכל רחבי העולם מאז ומתמיד , מה שאומר , שגם ה793MB משתמש בDF\DYNAFLAT וממש ממש ממש קשה לראות שהמסך איננו שטוח(ואין כאן ויכוח , יש לי את המסך בבית) , לי עצמי יש MAG 796FD , לפי הרבה ניסיון שלי עם המסכים FD וFD2 , הFD אחרי התעסקות ממושכת(וגם הFD2 באותם תנאים) מגיעים לזה שלFD איכות תמונה בטיפה יותר טובה(חדות גבוהה יותר) , מכל אלה גם יוצא שלסאמסונג יש איכות תמונה העולה על שני המאגים הנ"ל וגם על LG מקביל(רק לMB) מכיוון שמצבי הקונטרסט שלו פשוט מדהימים ונותנים יתרון אדיר לסאמסונג , והאמת , שאני מעדיף את הסאמסונג על הMAG שלי אפילו שקצבי הריענון שלו יותר נמוכים.

טוב החלטתי סופית,

הולך על הסמסונג

תודה רבה

פורסם

שיהיה ברור שאני מדבר על סאמסונג אני מדבר על דגם ה793MB ולא DF. , בDF אין מצבי קונטרסט.

פורסם
  • מחבר

שיהיה ברור שאני מדבר על סאמסונג אני מדבר על דגם ה793MB ולא DF. , בDF אין מצבי קונטרסט.

אני יבדוק מול מרדנית, כי לא מצאתי את הדגם הזה בשום מקום אחר

פורסם

נכון , הPF לא שטוח בשיט.רק זכוכית מבחוץ שטוחה.עשיתי טעות עם המסך הזה. :-\

פורסם

מסך MAG 786PF עדיף על Samsung 793DF.

מסך Samsung 793MB עדיף על MAG 786PF.

כל שלושת המסכים הנ"ל משתמשים בשפורפרות מסך של סמסונג, והם לא שטוחים באמת (הזכוכית של המסך מבחוץ שטוחה, אבל הזכוכית של השפורפרת מסך מבפנים לא שטוחה).

מסך MAG 796FD2 עדיף על מסך Samsung 793MB.

בניגוד לשלושת המסכים הקודמים שמשתמשים בשפורפרות מסך של סמסונג, ה-FD2 משתמש בשפורפרת מסך של מיצובישי והוא שטוח לחלוטין באמת.

בנוסף לכך, ל-MAG 796FD2 יש רזולוציות גבוהות, קצבי רענון גבוהים, קונטרסט חד, ולחצן מיוחד מצבים צפייה מיוחדים בסרטים ומשחקים:  PictureNormal - יישומי Office ואינטרנט; Zoom Picture - תמונה מוגדלת; Vivid Picture - תמונה עם בהירות גבוהה במיוחד (30%+); Warm Picture - הדמייה של תמונה אמיתית חיה; Golden Picture - מצב דומה ל-Golden Picture.

לסיכום,

מי שמעוניין במסך טוב עם רזולוציות וקצבי רענון טובים שהוא שטוח לכאורה, שיקנה את MAG 786PF.

מי שמעוניין במסך טוב שנותן הדמייה די טובה של מסך שטוח ומוכן להתפשר על הרזולוציה, שיקנה את Samsung 793MB.

מי שמעוניין במסך מעולה ושטוח לחלוטין באמת עם רזולוציות וקצבי רענון גבוהים, ומוכן לשלם על האיכות (1,000-1,100 ש"ח), שיקנה את MAG 796FD2.

פורסם

מצטער, אך MAG 786PF לא טוב יותר משום SAMSUNG הקיים בשוק כיום. מסך זה נחות ולא שווה את הכסף. ראיתי אותו מס' רב של פעמים ונגעלתי כל פעם מחדש.

טוב אז ככה אתם פולטים פה שטויות על ימין ועל שמאל........

מאג 786 PFS

מסך שטוח ומצויין ואני מבסוט ממנו

לפני שהנך שולל דעות של אנשים אחרים, דאג להסבר מתאים. קביעה כי אנשים אומרים שטויות ואילו הנך צודק ממש לא מקובלת ודי מגוחכת למען האמת.

פורסם

אחי למה להגיד שטיות ברור ש 796FD לא מגיע לרמה של ה FD2..

זאת ממש שטות להגיד את זה..

אני הבאתי את ה 786FD שלי מרחוק [שזה כמו 796FD רק קצב רענון נמוך יותר]

ואני חייב להגיד שהתמונה ה FD2 יותר מדויקת וחדה בקצת..אבל בצבעים ההבדל ההענקי לטובת ה FD2 הצבעים שלו הרבה יותר חיים ויפים..

FD2 זה המסך הכי טוב שראיתי,ראיתי גם את 793MB שהוא מסך מצוין וקשה לי להחליט או טוב יותר משלי,אהבתי בו בעיקר את מצבי-הקונטרסט..

וזה עוזר מאד לדעתי ליופי הצבעים..

בקיצור קח 793MB ותהיה מרוצה עד השמים..[רק אל תשתמש ב 1600 כי אין למסך תמיכה ברזולוציה הזאת וחבל :(]

וסטינגר,

שתבין ה מיצובישי נחשבת לשפופרת טובה יותר מ DYNAFLAT הזה,אז אני לא יתפלא אם FD2 מסך טוב יותר..

והשפורפרת של המסך שלך ישנה אבל איכותית מאד..אבל אל תנסה להשוות אותה לשפורפרת איכותיות כמו DIAMONDTRON :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים