עבור לתוכן

Samsung 17 CRT 793DF או Mag 17 CRT 786 PF ?

Featured Replies

פורסם

תראו, עברתי פה על הפורום בעניין איזה מסך עדיף, ורק התבלבלתי :kopfpatsch:

אז אולי תוכלו לעשות לי קצת סדר :xyxthumbs:

מצד אחד יש את ה- Samsung 17 CRT SyncMaster 793DF

ומצד שני יש ה-Mag 17 CRT 786 PF

או אולי משהו אחר בטווח של ה-700 ש"ח?

מה מומלץ מבחינת נתונים יבשים ומה מומלץ מניסיון שלכם?

תודה

• תגובות 58
  • צפיות 4.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

הסאמסונג יותר טוב מהמאג באיכות תמונה.אבל הקצב רענון שלו נמוך.רק 65 הרץ ב1280*1024.

למאג קצבי רענון גבוהים יותר.

פורסם
  • מחבר

ואם אני מדבר על רזולוציות של 800*600 או 1024*768 ?

הסמסונג יכול להגיע ל-85Hz ברזולוציות האלה?

פורסם

בהחלט , הסאמסונג מסך הרבה יותר טוב , איכות תמונה הרבה יותר טובה , המאג לא שטוח בכלל , הסאמסונג גם , אבל קשה מאוד לראות שהוא לא שטוח , במאג מבחינים בזה בוודאות וזה פשוט מגעיל , קצבי הריענון במאג לפי מה שאני יודע הם לא יותר גבוהים , והוא עושה 72Hz ב1280X960 שזאתי לפי מה שאני רואה(יש לי אותו) הרזולוציה האופטימלית , הוא עושה 85Hz ב1024 ו100(או יותר?) ב800X600 , הוא אחלה מסך , איכות תמונה מצויינת , אבל , תנסה למצוא באיזהשהיא חנות(לא באינטרנט) שמוכרת 793MB , יש לו אפשרויות קונטרסט ובהירות מצויינות , וזה מוסיף המון!!

פורסם
  • מחבר

אוקיי זה מסדר לי כמה אי בהירויות שהיו לי בעקבות השיטוט פה בפורום,

אז זה נלך על הסמסונג, אם יהיה בחנות שאני קונה את ה-793MB, נלך עליו, אם לא נלך על ה-793DF

תודה רבה :yelclap:

פורסם

בשום מקרה אל תיקח MAG 786PF. מסך ביזיוני ולא שווה את הכסף. בתקציב הזה תיקח רק את דגמי ה-793 של SAMSUNG.

פורסם

נוק , אני התכוונתי שתחפש טוב טוב באינטרנט ותתקשר לחנויות לבקש את הMB כי הוא עולה אולי 20\30שקל יותר ומביא איתו את הקונטרסט והבהירות שזה דבר אדיר ששווה לדעתי אפילו 200שקל!

ממש כדאי לך להתאמץ בשביל זה.

פורסם

שני המסכים שציינת משתמשים בשפורפרת מסך של סמסונג והם לא שטוחים (הזכוכית מבחוץ שטוחה, אבל הזכוכית של השפורפרת מסך מבפנים לא שטוחה).

שני המסכים הם מסכים טובים ומגיעים לקצב רענון של 85Hz ברזולוציה של 1024X768.

אם אתה מעוניין במסך CRT מעולה ושטוח באמת, תקנה MAG 17" 796FD2 עם שפורפרת מסך של מיצובישי (1,000-1,100 ש"ח).

פורסם

אומרים שרק מסכי-LG הם באמת שטוחים אבל אני לא שמתי לב לזה..

לי יש MAG 796FD2 והוא באמת מסך מצוין..

יש לו רק בעיה קטנה של CONVERGRNSE ERORS אבל שמנסים לכוון את זה,זה נעלם!

והוא נראה לי שטוח מאד,קצבי הרענון שלו מעולים ב 1600*1200 75HZ..

איכות תמונה מאד טובה,עשיתי השוואה בינו ל MAG 786FD שגם הוא מצויין עם השפורפרת של סוני..

וה דיאמונדטרון הציג צבעים הרבה יותר יפים  :xyxthumbs:

ולגבי השאלה אם סאמסונג או MAG מעפן

אז ברור שאת הסאמסונג.. הסאמסונג מציג תמונה הרבה יותר חדה ויפה מזו של ה MAG

אני ראיתי את ה-MB והתלהבתי ממצבי-הקונטראסט שלו..[לדעתי קונטראסט חשוב הרבה יותר מבהירות =\]

פורסם
  • מחבר

באמת תודה אנשים,

הבנתי להתרחק מהMAG

ללכת על הסמסונג 793DF/793MB

עזרתם לי מאוד

יש לכם מושג איפה אפשר למצוא את ה-793MB? אני לא מצא אותו בחנויות המוכרות ולא ב-ZAP. זה נראה כאילו הוא היה פעם, כי הוא מופיע בחיפוש ב-CACHE של גוגל ושאני נכנס ללינק הוא לא מופיע שם, זה קרה לי בכמה אתרים שונים.

פורסם

איך הגעת למסקנה שצריך להתרחק מ-MAG?  :kopfpatsch:

ל-MAG יש מסכים מאוד טובים.  :xyxthumbs:

MAG 786PF משתמש בשפורפרת מסך של סמסונג, כך שאין ממש הבדל גדול בינו לבין מסך של סמסונג, מלבד זאת שהוא אולי יותר זול ולא נופל באיכות ממסך של סמסונג.

בניגוד לסמסונג, ל-MAG יש מסך "17 מעולה ושטוח לחלוטין MAG 796FD2 שמשתמש בשפורפרת מסך של מיצובישי.

פורסם

מצטער אבל , הסאמסונג אולי לא שטוח , אבל קשה מאוד מאוד להבחין בזה , הPF איננו משתמש בשפורפרת המסך של סאמסונג(סאמסונג לא מוכרת את הDYNAFLAT שלה כמעט לאף חברה) והשפורפרת בPF איננה שטוחה בכלל , ורואים זאת טוב מאוד , המסך גם לא מציג תמונה יפה כל כך , הסאמסונג כן , ולפותח התארד , תשאל במרדנית(כתוב להם באתר DF , אבל שבאתי אליהם בחנות נתנו לי MB :o)

פורסם

MAG 786PF משתמש בשפורפרת מסך של סמסונג, בוודאות.

פורסם

זה נכון..

אבל השפורפרת שמשתמש 793MB היא שפורפרת חדשה יותר וגם טובה יותר :)

פורסם

ה-MAG הנ"ל משתמש בשפופרת ה-PURE FLAT ואילו ה-SAMSUNG ב-DYNAFLAT. זו לא אותה השפופרת.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים