פורסם 2004 בנובמבר 321 שנים אחי מה אני יגיד לך אני לא אהבתי את הצורות שעשית בגג אבל יצא בסך הכל יפה מאוד !יש לי רעיון די חמוד שאתה יכול לעשות : בפרונט של המארז יש לך כמו פתחים כאלה (סנפירים חחח) שלדעתי את יכול לעשות בהם חורים מבפנים כי לא יראו את זה כי הם במין שיפוע כזה כלפי חוץ ולשים לדים מאחורי הפאנל ואז זה יהיה פצצה כי ייצאו(עתיד, ניסתרים חחחחחחחחח ) כמו שני קרני אור מכל צד של הפאנל ואז לדעתי המחשב יהיה יפה לאללה וגם אל תשכח לצבוע בשחור ! ;D בהצלחה !
פורסם 2004 בנובמבר 321 שנים מחבר לא... דווקא חשבתי להמשיך את הפסים, ולהוסיף ניאון כחול מאחורי הפתחים... אני גם רוצה להוסיף משהו באמצע, אבל אין לי עדיין רעיון...
פורסם 2004 בנובמבר 421 שנים מחבר מה הכוונה "תצבע בחול"? בצבע חול?ואני מתכוון להמשיך את הפסים מהגג כשבחלק התחתון הם מתעקלים כלפי חוץ לעבר הצדדים...
פורסם 2005 בפברואר 2020 שנים מחבר (איך אני משנה את הכותרת??? לא מצליח ב"עריכה") OK, הפעם שייפתי עוד קצת את הגריל (פתחתי ת'ראד רק עם כמה שאלות הקשר לגריל... אני אחפש אותו ואביא קישור...), צבעתי אותו מחדש, סידרתי אותו, עם רשת על המאורר (כנראה שאני אוריד את הרשת...) וחתכתי את הגרילים המובנים של המארז שוב, אני מתנצל על האיכות הגרועה, אבל זה מה שיש :-\ זה מה שהייה בתהחלה: ו... וזה מה שנשאר, אחרי שחתכתי :itschy: עד כאן הגרילים המובנים, מכאן והלאה, הכל שלי והתוצאה הסופית: בפעם הבאה: הכוכב יקבל תאורת לדים (אם יביאו לי לדים תקינים בחנות...), וכמו שכתבתי, כנראה שאני אוריד את הרשת (לא נראה משהו, ודי מפריע למאורר....) תגובות-
פורסם 2005 בפברואר 2020 שנים מחבר תודה, תודה הצורה של הגריל מאחור זה משהו שהחלטתי לעשות אחרי שכבר התחלתי לחתוך... רק אז שמתי לב לצורה הזו, והחלטתי להשאיר את זה, במקום רשת היתושים שרציתי לשים במקום (כדי שלא יכנסו כל מיני דברים שלא צריכים להיכנס למאורר...) ואיך אני משנה את הכותרת?
פורסם 2005 בפברואר 2020 שנים נראה נחמד לאללהלחלק מהמחשבים בבית ספר שלי יש מארז כזהמארז עם פוטנציאל ענקקקקקמשהו שיכול לצאת ממש יפה - יש את החריצים האלו בפאנל מקדימה...אז תשים קטודה ככה שהיא תאיר דרך החריצים, זה יראה ממש פצצה.
פורסם 2005 בפברואר 2120 שנים מחבר נראה נחמד לאללהלחלק מהמחשבים בבית ספר שלי יש מארז כזהמארז עם פוטנציאל ענקקקקקמשהו שיכול לצאת ממש יפה - יש את החריצים האלו בפאנל מקדימה...אז תשים קטודה ככה שהיא תאיר דרך החריצים, זה יראה ממש פצצה.אני מתכוון להוסיף ניאון בהמשך... (כשאני אמצא אחד מתאים ויהייה לי זמן לסדר אותו)
פורסם 2005 בפברואר 2120 שנים לדעתי המוד עצמו לא יפה אבל מה אני יגיד לך .. לא נעים לבאס אותך אבל המשך כך אולי עוד כמה זמן זה יהיה הרבה יותר יפה ............. :xyxthumbs: :xyxthumbs: :xyxthumbs:
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.