עבור לתוכן

פרוייקט SAS (עודכן: 10-9-06)

Featured Replies

פורסם

ממש אהבתי את הקטע של הCD

• תגובות 125
  • צפיות 24.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

האממ יוצא דיי חמוד רק לא ממש הבנתי מה זה הכוכב הזה ממה הוא עשויי ?

פורסם

האממ יוצא דיי חמוד רק לא ממש הבנתי מה זה הכוכב הזה ממה הוא עשויי ?

הכוכב עשוי מפרספקס...IG,יצא מעולה :) אכן כמו שציפיתי :xyxthumbs::yelclap: :yelclap:

פורסם
  • מחבר

את הצורה של הכוכב חתכתי בגג עם דראמל, וחיברתי מאחוריו את הפרספקס- אחרי שחרטתי את החצי זרועות של הכוכב.

אפשר לראות שזה לא יצא כלכך מדוייק, בגלל שלא מדדתי טוב את המיקום של הפרספקס ביחס לגג עצמו, ולא סימנתי טוב את המיקום של הכוכב :P אני מתכוון לתקן את זה כשיהייה לי זמן ;)

ההסתרה של הCD (ז"ל... בפחות משבועיים אחרי שסיימתי איתו :s07:) זה בהשראה של "המדריך בשעה..." זה לוקח קצת יותר משעה, אבל זה די פשוט :smile1: אני מתכוון להשיג פאנל נוסף ולהסוות גם את הצורב החדש.

פורסם

יצא נחמד... אבל אתה לא מיתכוון להסתיר את המאורר?

ותעשה משהוא אם הכוכב.. ניראה לי אפשר להוציא מזה קצת יותר :smile1:

פורסם

צבעעעעעעעעעעעעעעעעע

פורסם

יצא חמוד

פורסם
  • מחבר

כן... אני מחפש כבר די הרבה זמן נורת ניאון אדומה לשים מתחת לחלון... אז זה יהייה ממש טוב  :)

ואני כבר כתבתי שאני רוצה לעשות את הגריל למאורר בעצמי... כבר יש לי את התייל (בעובי 5מ"מ) ואפילו כבר חתכתי אותו לחלקים שאני צריך... הבעייה היא לחבר את החלקים... אני רוצה להשתמש במשחה אפוקסית... נראה איך זה יצא...

ומה עם הצבע??? הקאתי דם עד שהצלחתי לצבוע את הגג בלבן, תאמינו או לא, אבל הכנת השבלונות לפסים והצביעה שלהם (כחול כהה מטאלי ותכלת מבריק... אם לא רואים בתמונות... הגוונים משתנים עם תאורה שונה... זה ממש נחמד יצא... מעבר לציפיות :)) היו הרבה יותר קלים! 4 פעמים צבעתי והורדתי את הצבע הלבן... כבר נשבר לי מלשפשף! (עם נייר זכוכית ועם מסיר צבע... כל מה שיכול הייה לעזור :P)

פורסם

כך החלק הקידמי שלך נראה שומם :-X

אבל זה בהחלט מרשים. מה עם הגלריה?

פורסם

יפה מאוד תתחדש :yelclap:

פורסם
  • מחבר

כך החלק הקידמי שלך נראה שומם :-X

אבל זה בהחלט מרשים. מה עם הגלריה?

מה הכוונה? איזה חלק?

המוד הייה רק על הגג... השאר יבוא בהמשך(בחופש הזה עבדתי, נסעתי לנופש ועשיתי טירונות... היו לי בקושי יומיים וחצי לנוח :P. בחופש הבא אני מתכנן לעשות משהו גם מקדימה, רק אין לי עדיין רעיון מוגדר ::))

ואיך אני מעלה את התמונות לגלריה?

פורסם

יפה מאוד!!

תתחדש אח שלי!

פורסם

יצא פצצה רק המארז עדיין קצת משעמם קצת צבע ואיזה חיתוך בצד יעשו אותו אחלה...

בכל מקרה יפה מאוד :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

יש לי שאלה: צבע למתכת יתאים גם לפלסטיק של הפרונט של המארז?

ואיך אני מעלה את המוד לגלריה?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים