עבור לתוכן

זקוק להמלצה בקניית נגן MP3-כל הפרטים בהודעה הראשונה

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם! -בהודעה זו מרוכזות כל הדרישות שלי מהנגן-

אני מעוניין לקנות נגן MP3 (לא משנה אם פלאש או הארד דיסק).

הדרישות שלי הן: שמחירו לא יעלה על 1,100 ש"ח, שיהיה קטן וקומפקטי,שיראה טוב,שייתן איכות שמע מעולה,שיהיו לו אוזניות איכותיות,שיהיה בעל לפחות 1GB, שיהיה פשוט לתפעול,יעיל (אורך חיי סלולה של לפחות 15 שעות בין כל טעינה) וכמובן שיהיה של חברה שאפשר יהיה לסמוך עליה ושבטוח תתן אחריות על כל דבר שלא יקרה לו.

תודה רבה רבה מראש,

עמית

פורסם

פשוט ב 900 ש"ח ? יש גם ב 300 ש"ח, השאלה איזה סוג אתה מחפש, איזה נפח..

יש לך את ה XUKE MP-600, SANDISK MP3, CREATIVE MUVO וחברים (שמגיעים בנפחים של עד 1GB במחירים אלו), אם אתה הולך על 1200 ש"ח יש נגנים בנפח של 5GB...

פורסם
  • מחבר

אוקיי הבנתי.

אז אני מחפש נגן עם נפח של ג'יגה (או יותר, אם יש במחיר סביר של כ-900 ש"ח ומטה), קטן וקומפקטי, נראה טוב, קל לשימוש וכמובן חשוב מאוד שאיכות השמע תהיה הכי טובה שאפשר.

שוב תודה

פורסם

בהחלט ממליץ בחום על SanDisk Digital Audio Player, יש 3 דגמים-256 בצבע אדום, 512 בצבע כחול, וג'יגה בצבע אפור.

נגן מצויין.

פורסם
  • מחבר

אין יותר טוב ממנו מבחינת נוחות השימוש, איכות האזניות והצלילים בכלל והמראה (הוא נראה מצויין,לדעתי)? -שוב אני אדגיש, לא משנה לי כמה זכרון יהיה בנגן MP3 כל עוד יש לפחות 1GB, יותר מזה פשוט יתקבל בברכה.

פורסם

לגבי הזכרון, אין יותר מ 1GB במחיר הזה... לגבי האיכות, אנשים אומרים דברים טובים פה בפורום לגבי כל הנגנים, למרות שב CNET ה SANDISK קיבל ביקורות די שליליות בתחום הזה (והם בדרך כלל לא מציינים את זה)..

אם תריץ חיפוש פה בפורום, תראה שדיברו על מרבית הנגנים האלו, כולל סקירות קצרות.

פורסם
  • מחבר

ראיתי שדיברו על נגנים, אבל אני מעוניין בנגן שיתאים בדיוק לצרכים שלי -ולא אחד שמתאים למישהו אחר בפורום או במקום אחר ולכן הוא ממליץ עליו..

תוכל להמליץ לי על בערך 3 נגנים שמתאימים לדרישות ולצרכים שלי? (כדי שאני לא אבזבז סתם כסף על נגן עם אפשרויות מסויימות וייחודיות שהתאימו למישהו אחר..)

נ.ב:

חשוב לי שהנגן יתמוך בכמה שיותר פורמטים בנוסף לרגילים, שיהיה קטן ככל שאפשר,קליל ושיהיו לו חיי סוללה ארוכים.

שוב תודה לכל עוזר :D

פורסם
  • מחבר

מצטער על ההקפצה, עבר כבר יום שלם וזה דחוף לי (להיום)..

אז ככה, אני מתלבט כרגע בין הנגנים הללו: (אם יש לכם הצעות אחרות,אני פתוח להצעות)

IAudio M3 20GB

IAudio U2 1GB

IAudio G3 1GB

Rio Carbon 5GB

Creative MuVo2 1.5GB

בבקשה תגידו לי אם אחד מהנגנים הללו אינו עומד בדרישות שלי, אני פשוט ניסיתי בעצמי למצוא כמה נגנים טובים אבל אין לי עדיין נסיון ככה שאני לא בטוח בכלום.

הנה שוב הדרישות, כדי להקל עליכם שלא תחפשו בכל פעם:

אני מעוניין לקנות נגן MP3 (לא משנה אם פלאש או הארד דיסק).

הדרישות שלי הן: שמחירו לא יעלה על 1,100 ש"ח, שיהיה קטן וקומפקטי,שיראה טוב,שייתן איכות שמע מעולה,שיהיו לו אוזניות איכותיות,שיהיה בעל לפחות 1GB, שיהיה פשוט לתפעול,יעיל (אורך חיי סלולה של לפחות 15 שעות בין כל טעינה) וכמובן שיהיה של חברה שאפשר יהיה לסמוך עליה ושבטוח תתן אחריות על כל דבר שלא יקרה לו.

עוזרים יקרים Luv ya :screwy:

פורסם

ברור שעדיף את ה-carbon 5gb

5 גיגה ונגן מצוין בקיצור ,קטן והכל בלה בלה כבר חרשו עליו ויש ביקורות באתר...

אבל הוא עולה 1200. ולך יש 900

פורסם
  • מחבר

ברור שעדיף את ה-carbon 5gb

5 גיגה ונגן מצוין בקיצור ,קטן והכל בלה בלה כבר חרשו עליו ויש ביקורות באתר...

אבל הוא עולה 1200. ולך יש 900

בטוח שהוא יותר טוב מה M3? כי לפי הביקורת שבאתר הוא נגן מצויין למרות שמבקרים את הM3L -ההבדל היחיד ביניהם הוא הזמן סוללה,הגודל,המשקל וזהו נדמה לי..

פורסם

והשאלה אם אתה מחפש נגן קטן או גדול... ובאיזה נפח... והממשק של נגנים קצת שונה מן הסתם.

פורסם
  • מחבר

אני מחפש נגן קטן ככל האפשר בעל נפח מינימלי של 1GB.

יש רעיונות?

ומי יותר טוב, הRio Carbon או IAudio M3 ?

פורסם

לפי איך ששמעתי את הRIO, הוא מעולה!

לגבי הM3 אין לי ממש מושג :s05:

פורסם
  • מחבר

אני יודע שהRio מצויין אבל הוא מכוער לאללה.. אפילו בכיס אני מתבייש לשים אותו ..

חח סליחה IceBreak ::)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים