עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

פנטיום M על מתאם של אסוס לוקח FX55 ב 2T במהירות שעון דומה

Featured Replies

פורסם

תגובה 100!!!

XPloiTeR is stunned

• תגובות 112
  • צפיות 8.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

יש משהו מאוד אירוני בכל הסיפור של INTEL וAMD :

אבא שלי עבד באינטל משהו כמו 8 שנים (עד שכמו רבים אחרים משכו אותו לחברה מתפתחת קטנה וחלוצה-גלילאו-שלימים נרכשה ע"י MARVELL)

בכל אופן-- אני זוכר את הימים של ה386,486 וכו' ואז אינטל לראשונה אימצה את שיטת השם למעבד (כי הרבה חברות זייפו מעבדים ואינטל לא יכלה לקנות זכויות יוצרים על מספר -כמו 386 או 486 אז החליטו לתת שם למעבד ואז נולד הפנטיום הראשון)

בכל אופן הקטע המצחיק היה כזה: הפנטיום הראשון היה במהירות 75MHZ - כשלעומתו נמכר (מאינטל עצמה) ה486DX4 (100MHZ) - ואינטל עשתה מאמצים רבים להכניס לתודעת הציבור שמהירות שעון היא לא הקובע אלא הארכיטקטורה (שהפנטים עם 75MHZ יותר חזק מהDX4 עם 100MHZ) - אני זוכר אפילו עשו פרויקטים לילדים של עובדי החברה- פרשו עמדות בקניונים ובמרכזים עם פנטיומים שהראו את היכולות ה"מופלאות" של המעבד (אז עוד אנשים סירבו לקרוא לו פנטיום והיו נעלוים על לקרוא לו 586) ,

מה שאירוני- שאינטל זאת שמלכתחילה באה בגישה של מהירות שעון היא לא הכל- וארכיטקטורה משפיעה הרבה יותר- והיא ירתה לעצמה ברגל כשנכנסה לאטרף התדרים בעצמה...

משעשע.

פורסם

יש משהו מאוד אירוני בכל הסיפור של INTEL וAMD :

אבא שלי עבד באינטל משהו כמו 8 שנים (עד שכמו רבים אחרים משכו אותו לחברה מתפתחת קטנה וחלוצה-גלילאו-שלימים נרכשה ע"י MARVELL)

בכל אופן-- אני זוכר את הימים של ה386,486 וכו' ואז אינטל לראשונה אימצה את שיטת השם למעבד (כי הרבה חברות זייפו מעבדים ואינטל לא יכלה לקנות זכויות יוצרים על מספר -כמו 386 או 486 אז החליטו לתת שם למעבד ואז נולד הפנטיום הראשון)

בכל אופן הקטע המצחיק היה כזה: הפנטיום הראשון היה במהירות 75MHZ - כשלעומתו נמכר (מאינטל עצמה) ה486DX4 (100MHZ) - ואינטל עשתה מאמצים רבים להכניס לתודעת הציבור שמהירות שעון היא לא הקובע אלא הארכיטקטורה (שהפנטים עם 75MHZ יותר חזק מהDX4 עם 100MHZ) - אני זוכר אפילו עשו פרויקטים לילדים של עובדי החברה- פרשו עמדות בקניונים ובמרכזים עם פנטיומים שהראו את היכולות ה"מופלאות" של המעבד (אז עוד אנשים סירבו לקרוא לו פנטיום והיו נעלוים על לקרוא לו 586) ,

מה שאירוני- שאינטל זאת שמלכתחילה באה בגישה של מהירות שעון היא לא הכל- וארכיטקטורה משפיעה הרבה יותר- והיא ירתה לעצמה ברגל כשנכנסה לאטרף התדרים בעצמה...

משעשע.

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

פורסם

קוראים לזה פנטיום כי פנטה ביוונית (נדמה לי יוונית) זה חמש...

אז במקום 586 זה פנטיום שזה 5 ביוונית (נדמה לי לפחות שזה ביוונית)

פורסם

טוב חבר'ה, אתה רוצים לחזור לנושא המקורי של הדיון או שצריך להפעיל את Porscher ;) [מחיקות למי שלא הבין].

פורסם

על גיפורס 3 לא הייתה לי המון אינפורמציה וזה מה שקראתי.

גיפורס 4 היה די מאפן לאורך הדרך אבל האחרונים ששיפרו(אני חושב שקראו לזה TI או משהו כזה) היו מוצלחים...אבל אז כבר היה דברים יותר חדשים.

GeForce 4 Ti זה לא "הדגמים האחרונים שיצאו" זה הדבר האמיתי וזה היה כרטיס מדהים בזמנו

GeForce 4 MX זה הסדרה התקציבית וזה בכלל לא באמת מסדרת 4 אלא 2 אז אתה לא יכול להגיד שסדרת 4 היא חרא בגלל זה

זה כמו שתגיד שסדרת 9XXX של ATI היא חרא בגלל ה 9200SE שזה בכלל מסדרת 8XXX

פורסם
  • מחבר

טוב חבר'ה, אתה רוצים לחזור לנושא המקורי של הדיון או שצריך להפעיל את Porscher ;) [מחיקות למי שלא הבין].

זה הפך להיות טרד למשועממים. לדעתי מוצה ואפשר לנעול.

פורסם

לבקשת הקהל...

ננעל.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.