עבור לתוכן

אני חולה על אלי מקביל

Featured Replies

פורסם

אבל מה שעשית זו עבירה פלילית

:lol:

נו באמת תעשה לי טובה

רוצה להראות כמה שאתה בוגר פשוט (ואני אומר את זה בצורה הכי יפה שאפשר להגיד) "אל תדחוף את האף לכל דבר"

לא זאת לא עבירה פלילית. זאת בסך הכל בדיחה. לא הייתה כאן שום כוונה לרמות או להונות אף אחד.

מישהו פה אמר שהתוכניות האלה קשורות להומואים ואני בתור בדיחה אמרתי אכן(אולי גם זאת עבירה פלילית)

הבחור לקח את זה קצת קשה מדיי. לא איזה משהו רציני כל כך שסופר שוטר טופ גאן צריך להתערב בו(ואני לא מדבר רק על התראד הזה)

ולא אני לא רוצה לריב עם אף אחד

פשוט לילה טוב לכולם

מצטער אם פגעתי באוהבי אלי מקביל. זאת לא הייתה הכוונה שלי(סך הכל בדיחה)

• תגובות 54
  • צפיות 2.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אבל מה שעשית זו עבירה פלילית

אני מסכים לחלוטין עם דבריו של ברטון.

פעם הבאה שמישהו כאן יקרא למישהו "מטומטם" - למה שלא נתבע אותו על הוצאת דיבה?

Top-Gun וכל שאר המנהלים שמתלהמים על "דברים פליליים" (כמו למשל - אנדקטור). - זה עצוב כמה שאתם פתאטיים. אם זאת עבירה פלילית תתקשרו למשטרה, המספר הוא "100" - יש לכם ראיות ואני בטוח שניתן לאתר את כתובת ה-IP של כל משתמש כאן ולהגיע אליו עד הבית.

אז טופ-גאן וכל השאר- תעשו את זה. זאת חובתכם. ראיתם שמתבצעת עבירה פלילית לנגד עינכם ממש? ולא תדווחו על כך למשטרה? זה ממש לא יהיה בסדר. וכמו שכבר אמרתי - כל אחד בפורום כאן ניתן לאתר את כתובתו ושמו. זאת ממש לא בעיה.

אז או שבאמת תעשו את זה ותתחילו להתקשר למשטרה על כל מקרה (וגם על כל קללה, יש עילה להוצאת דיבה כמובן) , או שתניחו לנו לנפשנו, תפיסקו להיות פתאטיים ולכנות כל אחד "עבריין" ("מה שעשית זאת עבירה פלילית" = "עברת על החוק" = "אתה עבריין"). זה סתם מייגע אותנו, ויש כאלו שזה באמת מטריד אותם. אז תתחשבו קצת, ותפסיקו לעייף אותנו בשטויות האלו. או שבאמת תפעלו.

אם זה לא מוצא חן בעינכם מה שאמרתי כאן - תפנו למשטרה ותבררו את ה-IP ואת הכתובת, אם תחפשו טוב בהודעה הזאת אולי תמצאו באמת עילה לתביעה. :cool2:

פורסם

חאלס לבלבל בשכל  :bash:

וזה שחולה על אלי מקביל  :kopfpatsch: :kopfpatsch:

אם כבר אז על הבלונדה שם (שאני לא זוכר איך קוראים לה) שהיא ממש   :o :o

:eek2:

פורסם

ביקורת גרועה ולא אוביקטיביית.

זאת הביקורת שלי על הביקורת שלך. :bash:

חבל שאתה לא יודע מה זה אוביקטיבי :lol:

ומה בכלל הבעיה שלך, נעלבת?

פורסם

חבל שאתה לא יודע מה זה אוביקטיבי - כי מן הסתם, הביקורת שלך לא יכולה להיות אוביקטיבית. אז זה לא משנה.

פורסם

אוקי, תסביר לי מה לא אוביקטיבי בביקורת שלי?

ותסביר לי גם מה הבעיה שלך לקבל אותה?

פורסם

אתם חופרים עם כפיות .. רעבק תנעלו את החרא הזה

פורסם

אוקי, תסביר לי מה לא אוביקטיבי בביקורת שלי?

ותסביר לי גם מה הבעיה שלך לקבל אותה?

ברור שאתה לא יכול לכתוב ביקורת אוביקטיבית. טכנית - אתה לא יכול לעשות את זה.

ואני חשבתי שאתה אמרת שאני לא יודע מה זה אוביקטיביות :screwy:

פורסם

איך למען השם הנושא המפגר הזה נהיה בhot topics של האתר?

פורסם

כבר לא. :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים