עבור לתוכן

אני חולה על אלי מקביל

Featured Replies

פורסם

לא רק על התוכנית אלא במיוחד השחקנית , שחרנית מעולה וגם ג'ון שם מעולה.

[סתם לידיעתכם ככה]

• תגובות 54
  • צפיות 2.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

מרתק.

:yelclap:

פורסם

אוי ואבוי. אתה בסדר?

פורסם

אוי ואבוי. אתה בסדר?

פורסם

למה אותי לא מצוטטים? :(

פורסם

[סתם לידיעתכם ככה]

אתה רואה את העונה שמשודרת בערוץ 3?  כי העונה האחרונה הייתה באמת גרועה, אבל זו שבילי עדיין בסידרה דווקא טובה מאוד.

ד"א, אתה יודע למה קוראים לג'ון קייג' (המוזר) כך?   ;)    אם לא, חפש בגוגל את הערך "ג'ון קייג'" ותראה מה תמצא.

פורסם

מרתק.

:yelclap:

כדי שתהיה מרוצה......

תוכנית נחמדה לא יותר ושחקנית ממוצע -

פורסם

;D

פורסם

[סתם לידיעתכם ככה]

רוצה כפיים? אולי כפה?

כאילו מה... :nixweiss:

ומי זה הג'ון קייג' הזה? (אני יודע מי זה בתוכנית, מי זה באמת?)

פורסם

למה אותי לא מצוטטים? :(

:xyxthumbs:

פורסם

אתה נראה לי חיי בדיליי קטן של איזה 4 שנים, חוץ מזה שהשחקנית הזאת סתם קיסם מעפן שטוחה ומעצבנת בטירלול המטומטם שלה, ממש לא סבלתי תדמות הזאת בזמנו..

פורסם

אני מצוטט ;D

פורסם

הוא מלחין מודרני בן המאה ה-20.   הוא היה מאוד מוזר, ולכן דמותו של ג'ון קייג' העורך-דין כביכול דומה לו (עליתי על זה לבד, אז לא בטוח שזה נכון, אבל זה מאוד הגיוני.  לא סביר להניח שזה צירוף מקרים..).

חלק מהיצירות שאותו ג'ון קייג' (שמת ב-1992 אם אני זוכר נכון) כתב הן:  "4.33" - יצירה באורך 4.33 דקות, לפסנתר סולו, שבה הפסנתרן עולה על הבמה, מתיישב ליד הפסנתר, לא נוגע בו, מחכה 4.33 דקות, ויורד מהבמה.      יצירה מפורסמת נוספת היא "סונטה ל-12 מקלטי רדיו" שבה המבצע (ג'ון קייג' ביצע זאת בעצמו בבכורה בשנות הארבעים מתישהו..) לוקח 12 מקלטי רדיו ומכוון אותם לתחנות שונות באקראי, וזאת היצירה.   ביצירה נוספת שלו, שאיני זוכר את שמה, הוא עולה על הבמה (עלה, הבכורה הייתה גם בשנות ה-40, ויצירה זו בוצעה כמה פעמים מאז) עם מרסק ירקות, כוס וירקות, מרסק לו גזר, תפוח, אגס וכו'.. ביחד בתוך המכשיר, מוזג לכוס, ושותה.        יצירה נוספת שלו היא יצירה אמיתית (!) שהוא כתב, עם מוזיקה והכל, ובה בזמן היצירה הוא מציג  380 תמונות אומנות שונות.

הוא נחשב למוזיקאי דגול, ולכן התייחסו לכל השיגעונות שלו בהבנה.   מאוד סביר להניח שג'ון קייג' מאלי מקביל, בגלל שהוא גם מוזר ביותר, מבוסס על ג'ון קייג' הזה.  

אלו היו 60 שניות על ג'ון קייג'.  :)

פורסם

^^^^ הוא היה גרוע.....

מזה היצירות המפגרות האלה?

סיסטם קח עוד אחד על הדרך ;)

אני מצוטט ;D

פורסם

LUB U :-*

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים