פורסם 2002 ביולי 923 שנים אני קונה מחשב חדש, לא במבצע או משהו, אני בוחר את הפריטים. אך היום כשקיבלתי את המיפרט, ראיתי שאני הולך לקבל nvidia ge force 4 MX 440. ולפי מה ששמעתי, זה ממש לא מתקדם, זה רק שיפור של GF2 MX. אז אני מתכוון ללכת לכיוון דגמי ה-Ti התקציב שלי לכרטיס מסך זה 1000 ש"ח +/- . אז השאלה שלי היא אילו דגמים מתאימים לתקציב, ויחזיקו לי מעל שנה. תודה. :)
פורסם 2002 ביולי 923 שנים אני אדע ממש בקרובקניתי אחדוהוא צריך להגיע אלי או יום רביעי או חמישי אני מחזיק לשליח אצבעות
פורסם 2002 ביולי 923 שנים של הסומה.ד"א, מישהו יודע איך הפילטרים שלהם?על פי הביקורות הפילטרים שלהם מצויינים
פורסם 2002 ביולי 923 שנים הכי מומלץ לקנות גיפורס 4של אסוס זה הכי איכותי עם איכות תמונה הכי טובה ועוד פלוסים אחרים
פורסם 2002 ביולי 923 שנים ;D ;Dאסוס לא גרועים אבל גם לא טובים כמו שהם עולים איזה ניסוח טובלא משנה תקנה סומה אבל תקנה את הכרטיס עם הזיכרונות המהירים יותר כי הוא טוב יותר לאוברקלוק
פורסם 2002 ביולי 923 שנים לא משנה תקנה סומה אבל תקנה את הכרטיס עם הזיכרונות המהירים יותר כי הוא טוב יותר לאוברקלוק למה נראה לך שהוא הולך לעשות OC? הוא בקושי יודע מה ההבדל בין ה-MX ל-Ti ואתה חושב שהוא יעשה OC???
פורסם 2002 ביולי 1023 שנים אני קונה מחשב חדש, לא במבצע או משהו, אני בוחר את הפריטים. אך היום כשקיבלתי את המיפרט, ראיתי שאני הולך לקבל nvidia ge force 4 MX 440. ולפי מה ששמעתי, זה ממש לא מתקדם, זה רק שיפור של GF2 MX. אז אני מתכוון ללכת לכיוון דגמי ה-Ti ומאיפה הגעת לזה שהוא לא יודע מה ההבדל?!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.