פורסם 2005 באפריל 620 שנים עד עכשיו.. אין אף אחת יפה. למה דוחפים כל קונפה להחתרות בתחרות הזאת?המצב של המדינה כל כך קשה?
פורסם 2005 באפריל 620 שנים מחבר המחשב דלוק, אני על הכסא. הטלוויזיה פתוחה על ערוץ שתיים.. שלט על המיטה ואין לי כח לקום מהכסא להביא את השלט, אז זה מה יש
פורסם 2005 באפריל 620 שנים וואי ישבתי בסלון ל-10 דקות וראיתי אותן (אמא) הן פשוט מכוערות טילייייייייייייייייייייייייייייייים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!הלכתי לחדר כי כמעט קיבלתי נקע בעיניים.
פורסם 2005 באפריל 620 שנים שיהיה להן לבריאות.. לי יש את החוברות פורנו שלי ! הדוגמניות שם יותר יפות !!!!!!!
פורסם 2005 באפריל 620 שנים שם השיר: מלכת היופימבצע: מוניקה סקסאז אתה לא בטוח אם אתה הולך בדרך טובה אתה מעביר את הזמן השד יודע לאן זאתברירת מחדל לשכב מקופל החברים שלך מדברים בינהם מטפלים בך בכפפות של משי אתהרוצה לברוח אבל נשאר בעיר אתה רוצה לשתוק אבל יש לזה מחיר.כולם יודעים שמלכת היופי היא לא הכי יפהכולם יודעים שבסרטים אמריקאים יש תקווהכולם יודעים שוודקה בבוקר זה לא תרופה.אז עכשיו אתה לא מרוויח בכלל חיות בלי כסף נהיה אידיאל אבל אוכל בחוץ לא בביתבמטבח שלך אין אפילו תה.כולם יודעים שמלכת היופי היא לא הכי יפהכולם יודעים שבסרטים אמריקאים יש תקווהכולם יודעים שוודקה בבוקר זה לא תרופה.אבלזה בטח עדיף על חיים שלמיםבקופסה
פורסם 2005 באפריל 620 שנים לא שאני רואה את זהאו שאי פעם ראיתי את זהאבל בחיים לא ניתקלתי בכאלה תגובות..אתם בטוחים שהן עד כדי כך מכוערות?!
פורסם 2005 באפריל 620 שנים יופי אין בוא נגידיעני לא כונפעות אבל לא משהו מיוחד.... אפשר למצוא סתם ברחוב יותר יפות
פורסם 2005 באפריל 620 שנים צריך לקרוא לזה מלכת השדיים 2005... לכול אחת שם יש שדיים אבל פנים כל כך מכוערות שזה עצוב!!לשים עליהן שקית אטומה ולזרוק לים
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.