פורסם 2005 באפריל 620 שנים אז מה שיש לי עד עכשיו זה:חורף 73גבעת התחמושתירושלים של זהבירושלים של ברזלשתי אצבעות מצידוןבלדה לחובשאנחנו לא צריכים (קשה- שלמה ארצי)באב אל וואדהנסיך הקטןהמלחמה האחרונהאנחנו מאותו הכפראנשי הצפרדעשירו של צנחןהקיץ האחרון (קשור?)שער הרחמיםפרחאחי הצעיר יהודהרוןמול הר סינינאצר מחכה לרביןמי שחלםשארם א-שייחעמק דותןמלכות החרמוןאין לך מה לדאוגתוספות:הרעותפרחים בקנהמי שיכול לגדיל את הרשימה, אני אודה לו מאוד...אז תודה מראש
פורסם 2005 באפריל 620 שנים להקת פיקוד מרכז - שומר החומותלהקת פיקוד דרום - אני מתלהקת חיל הים - שיר הצפון (לא בטוח שזה של חיל הים אבל זה מה שכתוב לי בקובץ)להקת חיל הים - מה אברךלהקת חיל הים - המלח שלילהקת חיל הים - מדרום תפתח הטובהלהקת חיל הים - אל היםלהקת פיקוד מרכז - האיש מן הבקעהאחד שאני ממש אוהב: יהורם גאון - בשערייך ירושליםנ.ב. שמת שירים שנראים לי לא כל כך קשורים אז קבל את זה: עמיר בניון - בצבא הכי חזקתגיד לי אם אפשר גם באנגלית ואני אוסיף מחר
פורסם 2005 באפריל 620 שנים "שיר של אחרי מלחמה" מבצעים את זה גם אריק אינשטיין וגם גידי גוב, שניהם ביצועים טובים מאוד ובכלל זה שיר שאני אישית מאוד אוהב. וגם "ריבונו של עולם" של ברי סחרוף הוא בהחלט שיר מלחמה, וגם שיר מדהים. נ.ב יש גם את "הוא פשוט שיריונר לא פחות ולא יותר" וגם את פרי גנך ששרים אלי לוזון ואביבה אבידן (ואני חושב שיש גם עוד ביצועים) לגבי הקיץ האחרון אני משוכנע שזה לא שיר מלחמה..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.