עבור לתוכן

agp to pci -express

Featured Replies

פורסם

יש לחבר שלי כרטיס מסך x800 xt על תושבת AGP

הוא רוצה לרכוש מחשב חדש אבל עם pci-express אבל ממש חבל למכור את הכרטיס שהוא ממש חזק וטוב.

האם יש איזה מתאם שיכול לגשר בין הכרטיס הזה לבין הסלוט של pci -express ?

שמעתי משהו על זה , אבל אני לא בטוח...

פורסם

אין...אכל אותה מה שנקרא....

אתה שמעת כנראה על המגשר שהופך PCI-E לAGP ....לא קונים אותו זה ATI ו NVIDIA השתמשו כדי להפוך כרטיסי PCI-E לAGP...זה עוד מהמפעל.

תקנו אותי עם אני טועה.

פורסם

אכן, לא קיים מתאם AGP <-> PCIe שניתן לרכוש וחבר לתושבת של כרטיס המסך.

פורסם

שימכור אותו המחיר שלו עדיין גבוהה...

ויקנה איזה X850XT...

פורסם
  • מחבר

שימכור אותו המחיר שלו עדיין גבוהה...

ויקנה איזה X850XT...

תודה , טוב אז הוא מוכר, יש קונים ? יש פרסום של הכרטיס בלוח המודעות לכל המעונין. כרטיס של POWER COLOR

פורסם

תודה , טוב אז הוא מוכר, יש קונים ? יש פרסום של הכרטיס בלוח המודעות לכל המעונין. כרטיס של POWER COLOR

קונים יהיו תמיד השאלה היא המחיר...

פורסם
  • מחבר

המחיר המבוקש הוא 2300 ש"ח

פורסם

דיוני קניה-מכירה מעל דפי הפורום אסורים בתכלית האיסור, לשם כך יש את ה-TradeZone!

פורסם

המחיר המבוקש הוא 2300 ש"ח

תבדוק מחירים בTRADEZONE...ותראה כמה אנשים מבקשים על כרטיס מסוג כזה..

פורסם

בחצי ה-2 של אפריל צפויה להתחיל ביפן מכירתו של לוח אם של GIGABYTE המבוסס על צ'יפסט ה-VIA PT880 Pro אשר אמור לתמוך ב-PCIE ו-AGP. הייתי ממליץ להמתין להגעתו.

פורסם
  • מחבר

בחצי ה-2 של אפריל צפויה להתחיל ביפן מכירתו של לוח אם של GIGABYTE המבוסס על צ'יפסט ה-VIA PT880 Pro אשר אמור לתמוך ב-PCIE ו-AGP. הייתי ממליץ להמתין להגעתו.

אני כבר יודע על לוחות שמשלבים גם AGP וגם PCI-EXPRESS יש כאלו כבר עכשו לאלברטון.

אבל מה שעשו החכמים זה להגביל את הסלוט של ה - AGP עד לכרטיסים של ATI 9200 עד כמה שאני זוכר , שוב השאלה לגבי הלוח שהזכרת אם שוב הם לא יגבילו את הכרטיסים שעימם הלוח יכול לעבוד.

פורסם

הפתרונות של אלבטרון [ודומיהם] ושל VIA בכלל לא דומים. אלבטרון [ועוד כמה חברות] מיישמים את הפתרון כפי שכבר ציינת דרך שימוש בשני אפיקי PCI שחוברו יחדיו ולכן הנפילה בביצועים. VIA לעומת זאת טוענת כי הפתרון שלה מבוסס דרך ערכת השבבים עצמה, מה שמרמז שהנפילה בביצועים [אם תהיה] אמורה להיות מזערית ביותר. הצרה שאין עדיין ביקורות וכמובן לא ידוע בדיוק מתי הלוחות הללו יגיעו לשוק. השאלה אם יש לחבר שלך סובלנות להמתין מספר חודשים [הלוחות יכולים גם להגיע לשוק ביוני או ביולי, אף אחד לא התחייב עדיין לשום דבר אצל VIA או אצל יצרניות לוחות האם].

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים