פורסם 2005 באפריל 620 שנים יש לחבר שלי כרטיס מסך x800 xt על תושבת AGPהוא רוצה לרכוש מחשב חדש אבל עם pci-express אבל ממש חבל למכור את הכרטיס שהוא ממש חזק וטוב. האם יש איזה מתאם שיכול לגשר בין הכרטיס הזה לבין הסלוט של pci -express ?שמעתי משהו על זה , אבל אני לא בטוח...
פורסם 2005 באפריל 620 שנים אין...אכל אותה מה שנקרא....אתה שמעת כנראה על המגשר שהופך PCI-E לAGP ....לא קונים אותו זה ATI ו NVIDIA השתמשו כדי להפוך כרטיסי PCI-E לAGP...זה עוד מהמפעל.תקנו אותי עם אני טועה.
פורסם 2005 באפריל 620 שנים מחבר שימכור אותו המחיר שלו עדיין גבוהה...ויקנה איזה X850XT...תודה , טוב אז הוא מוכר, יש קונים ? יש פרסום של הכרטיס בלוח המודעות לכל המעונין. כרטיס של POWER COLOR
פורסם 2005 באפריל 620 שנים תודה , טוב אז הוא מוכר, יש קונים ? יש פרסום של הכרטיס בלוח המודעות לכל המעונין. כרטיס של POWER COLOR קונים יהיו תמיד השאלה היא המחיר...
פורסם 2005 באפריל 620 שנים דיוני קניה-מכירה מעל דפי הפורום אסורים בתכלית האיסור, לשם כך יש את ה-TradeZone!
פורסם 2005 באפריל 620 שנים המחיר המבוקש הוא 2300 ש"חתבדוק מחירים בTRADEZONE...ותראה כמה אנשים מבקשים על כרטיס מסוג כזה..
פורסם 2005 באפריל 620 שנים בחצי ה-2 של אפריל צפויה להתחיל ביפן מכירתו של לוח אם של GIGABYTE המבוסס על צ'יפסט ה-VIA PT880 Pro אשר אמור לתמוך ב-PCIE ו-AGP. הייתי ממליץ להמתין להגעתו.
פורסם 2005 באפריל 720 שנים מחבר בחצי ה-2 של אפריל צפויה להתחיל ביפן מכירתו של לוח אם של GIGABYTE המבוסס על צ'יפסט ה-VIA PT880 Pro אשר אמור לתמוך ב-PCIE ו-AGP. הייתי ממליץ להמתין להגעתו.אני כבר יודע על לוחות שמשלבים גם AGP וגם PCI-EXPRESS יש כאלו כבר עכשו לאלברטון.אבל מה שעשו החכמים זה להגביל את הסלוט של ה - AGP עד לכרטיסים של ATI 9200 עד כמה שאני זוכר , שוב השאלה לגבי הלוח שהזכרת אם שוב הם לא יגבילו את הכרטיסים שעימם הלוח יכול לעבוד.
פורסם 2005 באפריל 720 שנים הפתרונות של אלבטרון [ודומיהם] ושל VIA בכלל לא דומים. אלבטרון [ועוד כמה חברות] מיישמים את הפתרון כפי שכבר ציינת דרך שימוש בשני אפיקי PCI שחוברו יחדיו ולכן הנפילה בביצועים. VIA לעומת זאת טוענת כי הפתרון שלה מבוסס דרך ערכת השבבים עצמה, מה שמרמז שהנפילה בביצועים [אם תהיה] אמורה להיות מזערית ביותר. הצרה שאין עדיין ביקורות וכמובן לא ידוע בדיוק מתי הלוחות הללו יגיעו לשוק. השאלה אם יש לחבר שלך סובלנות להמתין מספר חודשים [הלוחות יכולים גם להגיע לשוק ביוני או ביולי, אף אחד לא התחייב עדיין לשום דבר אצל VIA או אצל יצרניות לוחות האם].
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.