פורסם 2005 באפריל 620 שנים שלום האקספלורר שלי פתאום עושה כמה בעיות מוזרות 1. מסרב להוריד קבצים 2. לחיצה על כפתור ימני של העכבר לא עושה כלום (אמורה לפתוח תפריטים) 3. אי אפשר לגזור ולהדביק גם בעזרת המקלדת (מה שכן אפשרי בWORD מסנג'ר וכו) 4. לא נותן להוסף אתר למעודפים בנוסף כשאני מנסה להדפיס המדפסת טוענת שהיא לא מוגדרת והכל נתקע הרצתי אנטי וירוס מעודכן (AVP) וחיפשתי רוגלות (AD-AWARE) ולא נמצא כלום! ניסיתי גם להתקין מחדש את המדפסת וכלום! בבקשה אני משתגע! עוד שנייה אני מפרמט הכל!
פורסם 2005 באפריל 620 שנים מחבר מרוב עצבים לא שמתי לב שזה לא הפורום הנכון אז סליחה.... אני יכתוב את ההודעה שם
פורסם 2005 באפריל 620 שנים בפעם הבאה אל תפתח ת'רד נוסף, חכה שאני אעביר. אבל אני אשאיר את זה פתוח, כי אולי זה בכל זאת הפורום הנכון. נסה להריץ סריקה של hijackthis (יש לינק בסטיקי) ופרסם פה את הלוג (אל תנסה למחוק בעצמך).
פורסם 2005 באפריל 620 שנים מחבר נסה להריץ סריקה של hijackthis (יש לינק בסטיקי) ופרסם פה את הלוג (אל תנסה למחוק בעצמך).אני לא יכול להוריד את הקובץ של hijakthis (זה אחת הבעיות)מוטי, איזה EXPLORER יש לך? מותקן לך איזשהו SP ?יש לי SP2 ואקספלורר רגיל שמגיע עם XP...
פורסם 2005 באפריל 620 שנים יש לי SP2 ואקספלורר רגיל שמגיע עם XP...תוריד לו עדכונים מה-WINDOWS UPDATE, תראה אם זה יעזור...
פורסם 2005 באפריל 820 שנים לא נותן להוריד...התקנה חדשה שלהאקספלורר לר עבדה...רגע, אז נפתרה לך בעיית ה-IE?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.