פורסם 2005 באפריל 620 שנים אז כככה יש לי מאורר שמחובר למפסק שמחובר למולקוסאז רציתי לדעת איך אני עושה ככה שכשהמאורר נדלק אז הלד ידלקואותו דבר כשאני מכבה את המאוור אז הלד יתכבהחיפשתי בפורום ולא מצאתי והמדריך של הלדים לא ממש עוזר לימקווה שתעזרו לי תודה!
פורסם 2005 באפריל 620 שנים תחתוך תחוט אחרי המפסק תלחים אותו להמשך של החוט למאוורר ולעוד חוט חדש שאליו תחבר לד עם נגדתלך לחתוך שחוזר מהמאוורר (השחור) תחתוך אותו תלחים אליו את החוט שחוזר מהמאורר ואת החוט שחוזר מהלד ...הסבר הכי קצר תקרא פשוט מדריכים על פאן באס מה הבעיה יש מלא !!!
פורסם 2005 באפריל 620 שנים מחבר לא ממש הבנתי אותך אבל לא חשוב אני יקרא במדריכים אם אנ י לא יסתדר אז כבר אני יכתו פה עוד תגובה
פורסם 2005 באפריל 620 שנים לא ממש הבנתי אותך אבל לא חשוב אני יקרא במדריכים אם אנ י לא יסתדר אז כבר אני יכתו פה עוד תגובה ???
פורסם 2005 באפריל 920 שנים באמת תגובה מבלבלת, arnoNz. אז ככה. יש לך מספק שמתחבר למולקס ומהרגל השניה של המספק למאוורר. מהרגל השניה, איפה שיש את החוט מהמספק למאוורר תפצל אותו (תוסיף עוד חוט לרגל או תפצל מדרכים שלך. כמובן גם תלוי איפה אתה רוצה שהלד יהיה ממוקם, לפי כך תחליט מאיפה תפצל את החוט, זה לא משנה מאיפה). מהחוט החדש תלחים נגד מתאים ואת הנגד ללד (כמובן שתיהיה התאמה של (+) ו (-) ). את הרגל השניה של הלד, תחבר למולקס חזרה, איפה שגם המאוורר מתחבר חזרה למולקס. אני מקווה שזה יותר מובן. בהצלחה, רן.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.