עבור לתוכן

מי ה#@$% שהמציא את התקן המעפן הזה TCO92 למסכים!?

Featured Replies

פורסם

יש לי בבית 3 מסכים ישנים יחסית וכולם [glow=red,2,300]שרוטים[/glow]!! :pissed:

ולמה???

בגלל הציפוי המטומטם הזה שיש עליהם! כי כל טיפת רוק/מים שנוגע בהם פשוט שורט את המסך!

2 מהמסכים של MAG ואחד מהם של HP שבהתחלה לא ידעתי שגם הוא TCO92 כי לא היה עליו מדבקה

(כמובן ששלושתם ישנים יחסית כי בתקנים של היום אין את הבעיות האלה)

הנא עכשיו בטעות טיפת רוק נגעה במסך והנא עוד שריטה לאוסף :smile1:

אבל זה ממש מרגיז שיש שריטות על המסך :bash:

פורסם
:nixweiss:
פורסם
  • מחבר

:silly:

משעמם לכם אז החלטתם לעשות צחוק מהת'ראד שלי האאאא?????.

הבעייה שזה לא מצחיק יחתיכת אשפה!

אם אני תופס אותך אני דופק אותך ישר לתוך השריטה שבמסך שלי שתראה כמה שזה מרגיזזזזזז

:smile1::silly:

פורסם

אותו בנאדם שהמציא את התקן TC0-שייקה זינו.

פורסם
  • מחבר

thetool אל תקח את זה כל כך קשה.

זה היה בצחוק איפה החוש הומור ;)

לא עכשיו ברצינות, איך זה שהמציאו מסכים כאלו דפוקים שתוך שניה נשרטים? תחשבו שבנאדם בשנת 98 נניח קונה מסך מאג חדיש שטוח לחלוטין טרינטרון שבזמנו עלה לו מלא כסף ונניח שעקב השתעלות או משהו כזה עף לו טיפה רוק על המסך הוא מנסה בעדינות להוריד את הריר ואחרי כמה שניות הוא מגלה שיש על המסך החדש שריטה שאין שום דרך להסתירה, לא מרגיז?

פורסם

זה היה בצחוק איפה החוש הומור ;)

לא עכשיו ברצינות, איך זה שהמציאו מסכים כאלו דפוקים שתוך שניה נשרטים? תחשבו שבנאדם בשנת 98 נניח קונה מסך מאג חדיש שטוח לחלוטין טרינטרון שבזמנו עלה לו מלא כסף ונניח שעקב השתעלות או משהו כזה עף לו טיפה רוק על המסך הוא מנסה בעדינות להוריד את הריר ואחרי כמה שניות הוא מגלה שיש על המסך החדש שריטה שאין שום דרך להסתירה, לא מרגיז?

מה הקשר לTCO?

פורסם

TCO זה לא הקרינה של המסך?

פורסם

TCO זה תקן

פורסם

TCO זהTotal cost of owning אין שום קשר בין זה לבין השריטות, הציפוי. הקרינה, או החצ'קון על התחת שלך.

זה דגם שמייצגת את העלות הכללית של המסך, מעבר לקניה הראשונה הכוללת את עלות התחזוקה, השדרוגים, ודברים נוספים לתקופה של 5 שנים.

פורסם

לא הבנתי כלום!

ומה ההבדל בינו לנגיד ה99?

פורסם

תשנה את הכותרת...

פורסם

TCO זהTotal cost of owning אין שום קשר בין זה לבין השריטות, הציפוי. הקרינה, או החצ'קון על התחת שלך.

זה דגם שמייצגת את העלות הכללית של המסך, מעבר לקניה הראשונה הכוללת את עלות התחזוקה, השדרוגים, ודברים נוספים לתקופה של 5 שנים.

אתה יכול להרחיב?

אין קשר בין TCO לקרינה?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים