עבור לתוכן

כונן DVD+כרטיס מסך עם TV-OUT=נגן DVD רגיל?

Featured Replies

פורסם

נגיד יש לי מחשב עם RADEON 9800PRO ואני מחבר אותו לטלויזיה 50Hz עם כבל S-VIDEO ומפעיל סרט מהכונן DVD שיש לי במחשב,

האם האיכות תהיה זהה לאיכות של נגן DVD רגיל שמתחבר לטלויזיה?

אם יש ירידת איכות, עד כמה היא משמעותית?

פורסם

זה יהיה כמו DVD רגיל . אבל תדאג שבנוסף לכרטיס חזק שיהיה לך גם מעבד חזק והרבה RAM (בבאס גבוהה) במחשב . בסרטים ארוכים , או בכמה סרטים זה אחרי זה , יכול לצור לך קצת בעיות אם ריבוי הצפיה

פורסם

ככלל יציאת TV OUT אינה איכותית במיוחד ותלויה בצ'יפ שעל כרטיס המסך. הצ'יפ אינו חייב להיות של יצרן הכרטיס ולרוב הוא שונה. לכרטיס GF4 שלי יש צ'יפ של PHILIPS 7108 והתמונה רחוקה מלהיות באיכות של נגן ה DVD החיצוני שלי.

גם גלישה באינטרנט אינה תמיד מוצלחת כי הטקסט אינו חד. אולי למצגות היציאה הזו טובה בניידים אבל כנגן DVD איכותי, לא הייתי ממליץ.

פורסם

תשקיע סכום גדול על הכבל עצמו, תמיד עבדתי עם כבלים של 15-45 שקל, והשנה קניתי כבל בבערך 70-80 שקל, הבדל של שמים וארץ

ובכל זאת אני לא חושב שגם ככה תגיע לאיכות של נגן DVD. ::)

פורסם

תשקיע סכום גדול על הכבל עצמו, תמיד עבדתי עם כבלים של 15-45 שקל, והשנה קניתי כבל בבערך 70-80 שקל, הבדל של שמים וארץ

ובכל זאת אני לא חושב שגם ככה תגיע לאיכות של נגן DVD. ::)

השאלה כמה מטרים הכבל שקנית ואיזה חיבור הוא (RCA או SVIDEO).

אם אקנה כבל איכותי לTvOut בחיבור Composite, לדעתך זה ישפר הרבה?

יש לציין שגם עם הכבל פשוט שיש לי רואים טוב ושהמרחק בין המחשב לטלויזיה הוא רק מטר וחצי בערך

לדעתי במרחק כזה זה לא ממש משנה בגלל זה אני שואל.

פורסם
  • מחבר

קודם כל יש לי 1024 RAM ופנטיום 4 3000 (512K), אז מהבחינה הזאת הסרט יזוז חלק,

אבל כל אחד טוען משהו אחר, אני ראיתי כבר כמה סרטים דרך הטלויזיה עם הכבל שקיבלתי עם הכרטיס מסך (וזה סרטים של 700 מגה)

אז האיכות הלא זוהרת היא בגלל שהסרט עצמו באיכות של 700 מגה למרות שראו סבבה לגמרי ואני לא מתלונן.

אני פשוט עושה שיפוץ בחדר ויש לי כבל מתחת לרצפה שעובר בין המחשב לטלויזיה ואני רוצה לדעת אם להשאיר מקום לנגן DVD או להשאיר את זה ככה..

הכבל הוא בערך 4 מטר אולי 5, blue_core איזה כבל קנית עכשיו ב80 שקל? (אני חייב S-VIDEO)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים