עבור לתוכן

השלמת בגרויות פסיכומטרי והצבא , צריך עזרה.

Featured Replies

פורסם

אוקיי אז לבינתיים אני עמוק בבוץ יש לי בגרות במתמטיקה 005 ובפסקל ואני לא בטוח שיגישו אותי בכלל בשניהן.

עכשיו נגיד ויש לי כמה בגרויות שלא הגישו אותי ואני רוצה להשלים אקסטרני אחרי י"ב אבל איין לי ממש זמן בגלל הצבא, יהיה לי בערך 4 חודש הפרש.

אז יש אפשרות שמבקשים מהצבא לדחות את הגיוס ואז אני משלים את כל הבגרויות שלי ומתגייס ?

פורסם

נערך.

פורסם
  • מחבר

מישהו יכול לעזור ?

פורסם

אתה יכול, כנס לאתר "עולים על מדים" - http://www.aka.idf.il/giyus/ וחפש תוכנית בשם "הזדמנות שניה". אני לא בטוח אם הם מסכימים לדחות לכל מי רוצה

פורסם

תמיד אפשר לעשות מכינה אחרי הצבא :) במקום ללמוד 3 שנים מכיתה י עד י"ב, אפשר ב 6-10 חודשים לעשות הכל במרוכז ! (לא שאני ממליץ על זה).

פורסם
  • מחבר

דארק תודה אני אעיין בנושא ונראה מה כתוב שם.

אייס כל הקטע זה שאני לא רוצה לגעת בהשלמות של בגרויות אחרי הצבא, אני רוצה לעשות את זה או לפני או בזמן,

כי אחרי הצבא להתחיל לעשות מכינה ולהשלים בגרויות ממממש אין שכל וזיין לזה וכסף זה כבר ממש חבל, אחרי הצבא אני רואה את המשך לימודי רק בצורה

של ללמוד לפסיכומטרי אם אני לא יעשה את זה כבר בזמן הצבא ואז במקרה כזה אני מנסה לגשת לאונברסיטה אם יהיה לי ציון טוב.

עוד שאלות - איפה עושים בגרות אסטרנית ?

אפשר לעשות את זה גם שאני עוד בכיתה י"ב בגרות שהיתה בשנה שעברה י"א או שחייב לסיים י"ב קודם ?

כמה עולה בגרות אקסטרנית ?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים