פורסם 2005 באפריל 520 שנים החלפתי ל 6600GT AGP ושהפעלתי את המחשב המחשב נהיה עם רזולוציה נמוכה ו4BIT צבע.. התקנתי דרייברים וזה לא עזר..אשף הוספת חומרה מזהה VGA קונטרולר משהו כזה אבל לא מצליח להתקין אותו..זה קרה לי פעם בכרטיסים אחרים אבל שהתקנתי את הדרייברים זה הסתדר ופה לא.. מה אפשר לעשות?<הכרטיס הקודם היה של ATI>מה אני יכול לעשות?תודה מראשעריכה:בדיוויס מנג'ר הוא רושם לי בדריוור סטטוס:This device cannot find enough free resources that it can use. (Code 12)If you want to use this device, you will need to disable one of the other devices on this system.
פורסם 2005 באפריל 520 שנים כמו שזה נראה...המחשב מפעיל 2 כרטיסי מסך...ויש התנגשות בין החומרה...אז "תנטרל"...את הכרטיס מסך של הלוח אם...איזה לוח??
פורסם 2005 באפריל 520 שנים חיברת את המולקס ?יש לך כרטיס מסך מובנה בלוח אם ?המולקס מחובר...ואין כרטיס מסך מובנה
פורסם 2005 באפריל 520 שנים מה המפרט של המחשב..??..יכול להיות שהמשב לא עומד בדרישות המינימום של הכרטיס....כמה RAM??
פורסם 2005 באפריל 620 שנים מחבר עדכון- פירמטתי וזה לא עזר! התקנתי את הדריברים ועדיין אותה בעיה.. (code 12)אולי זה קשור ללוח אם?
פורסם 2005 באפריל 620 שנים יכול להיות שזה בעיה בלוח ויכול להיות שזה בעיה בכרטיס עצמוך חחח ישר שראיתי את הכותרת של הדיון ישר ידעתי שיופיע 6600GT
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.