עבור לתוכן

שלחתי מכתב עם סכום כסף גדול אבל ללא בול מה יהיה גורלו של המכתב?

Featured Replies

פורסם

שלחתי מכתב עם סכום כסף גדול אבל ללא בול (שכחתי.... :-\)מה יהיה גורלו של המכתב?

האם יש אפשרות לאתר אותו איכשהו?

ולא רשמתי את הכתובת שלי מאחורה רק את הכתובת של הנמען....תודה! :xyxthumbs:

פורסם

אכלת אותה....

תנסה לפנות אל סניף הדואר הקרוב, אולי הם יתנו לך לעבור על המעטפות הפסולות ותאתר אותה לפי הכתובת משלוח, אין דרך אחרת.

פורסם
  • מחבר

שיט הלכו 300 שקל.....פאקקק.... :-\

איזה טיפש אני ששכחתי ....התקשרתי עכשיו לרשות הדואר והם אמרו לי להתקשר לאיזה טלפון וגם אמרו לי שיכול להיות זה יגיע לנמען גם ללא בול(אולי לא ישימו לב....אז אני צריך לבדוק אם הגיע לו...אוףףף)

פורסם

מי שולח כסף בדואר? בשביל זה יש צ'קים.

פורסם

עזוב צ'קים,אם כבר אז למה לא בדואר רשום?

פורסם
  • מחבר

איזה אח שלי עוד לא פתחתי חשבון בנק........ :-\עוד שנה אני פותח....... ;Dאבל מה שנזכרתי שעשיתי טוב זה שרשמתי תשם שלי מאחורה אז אני חושב יהיה יותר קל לחפש אבל הם אמרו לי שזה כבר בדרך לרחובות(איפה שהייתי צריך לשלוח....) אז אין לי מושג מה לעשות אני מוכן לשלם אפילו 50 שקל העיקר שישאר לי 250 שקל ביד והיה שם גם כל מיני תמונות חשובות מהאלבום תמונות שלי.....פאקקקקק אני ירצח את עצמי בטעות.....איך שכחתי לשים איזה בול של שקל....אם מישהו ידע איזה דרך כלשהיא להחזיר את המכתב בבקשה שירשום..... :'(

פורסם

תתקשר להורים שלך,ותגיד להם שאתה לא חוזר היום הביתה,כי אתה אהבל :silly:

פורסם
  • מחבר

תתקשר להורים שלך,ותגיד להם שאתה לא חוזר היום הביתה,כי אתה אהבל :silly:

כן אני יעשה את זה ......אבל לא לפני שאני "יצחק" מהמצחיקות שלך! ימעפן! :bash:

טוב הקיצר לענייננו....איך אני מגיע אליו וברצינות הוא מאוד מאוד חשוב ואני חייב את התמונות האלה .....אנשים יש מצב שזה בכל זאת יגיע ללא בול ?

פורסם

שמע,בעיקרון,אם אין בול וזה מכתב לא מובן,הדוור יכול לפתוח ולקחת את הכסף...אין בול אין כלום...אם היית שולח בדואר רשום,היתה לך קבלה עם מספר סידורי,ככה שאין מצב שהמכתב ילך לאיבוד.

תלמד לפעם הבאה :hi:

פורסם

היית צריך לפקסס את השטרות :smile1:

פורסם

עזוב צ'קים,אם כבר אז למה לא בדואר רשום?

מה קרה עם העברה בנקאית כמו פעם?

או אולי להעביר דרך הטלפון?

יש אנשים שגונבים מעטפות כאלו...

פורסם

מי שולח כסף במכתב?

תלמד לקח לפעם הבאה.לא נורא ,מזלך שזה לא סכום רציני יותר.

פורסם
  • מחבר

טוב מזל שהכל הסתדר.......התקשרתי אליהם והם אמרו לי שיש לי מזל גדול שרשמתי את השם שלי מאוחרה.......הם שולחים את זה בחזרה ואני כבר מחכה שיגיע הכסף....וכמובן התמונות.....תודה בכל מקרה....פעם הבאה דואר רשום!! :bash:

ד"א

מישהו יודע כמה עולה לשלוח דואר רשום?

פורסם

\מספר שקלים ......

פורסם

3-4 שקל למעטפה רגילה!

יש ךל מזל גדווווווווווווווול!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים