פורסם 2005 באפריל 520 שנים שלום, אחרי שחרשתי על הפורומים לתשובות, קיבלתי יידע דיי נרחב,הבעיה שלי היא כזו, אני לא מצליח לראות סרט גם המסך של המחשב וגם בטלויזיה,תמונות רגילות DESKTOP ותוכניות אין בעיה, אבל כשמדובר בסרט אז במסך של הטלויזיה רואים שחורובמסך של המחשב רואים את הסרט, בעיה זו נפתרת רק כאשר קובעים ב NVIEW את ה-TV כ-PRIMARYבמצב זה לא רואים במחשב את הסרט אך רואים אותו בטלויזיה.השאלה היא כיצד ניתן לראות בשניהם ביחד, כך שאני לא יצטרך כל פעם להחליף בין אחד לשני (זה עבד לי פעם לפני שהתקנתי את המחשב מחדש אני פשוט לא זוכר את ההגדרות המדוייקות).לגבי התוכנה TVTOOL אני מנסה להסתדר בלעדיה, שהרי היא לא MUST והפונק' שאני נותנת ניתנות להשגה ע"י הPROPERTIES של הכרטיס מסך.תודה מראש,רן.
פורסם 2005 באפריל 520 שנים גם אצלי זה כך, אני לא חושב שיש פתרון לעניין...בכל מקרה TVTOOL חוסכת "זמן"... לא שזה בעייה בלעדיה.. אך בכל זאת.
פורסם 2005 באפריל 1020 שנים מחבר זה בטוח אפשרי כי זה עבד לי...נו טוב אולי נתפשר על ה TVTOOL....אם בכל זאת מישהו יודע איך לפתור את הבעיה הוא מוזמן...
פורסם 2005 באפריל 1020 שנים טוב, גם לי יש ג'יפה 4 (עוד מעט ז"ל), ואני מצליח לראות בלי כל שום בעיה ובלי תוכנות מיותרות שמכבידות על המחשב ומשנות הגדרות לדברים לא רצויים לפעמים.אז ככה, אני דבר ראשון יגיד שההגדרות שאני הולך לתת לך נועדו להקרין על מסך המחשב את ה-WINDOWS כרגיל ועל הטלויזיה ניתן יהיה לראות את הסרט בלבד כשאתה מקרין סרט.דבר ראשון תתקין דרייברים אחרונים של NVIDIA.תוודא שהכבל מחובר בין המחשב ל-TVDisplay Propertiesלשונית SettingAdvancedלשונית Geforce 440MXתפתח לך רשימה של הגדרות לשינויב-nView Display Setting תבחר nView Display Mode: Clone ותעשה APPLYב-Full Screen Video תבחר Full Screen Device: Secondery Displayתעשה OK כמה פעמים שצריךותהנה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.